- Konu Sahibi yagmur0301
Sorun arkadaşımın eşiyle ilgili. Arkadaşımın buraya üyeliği olmadığı için benim açmamı istedi. Aynı işyerinde çalıştığım bir arkadaşım var. Çok becerikli her işin üstesinden gelebilen biri. İki tane çocuğu var. Eşinin değişik huyları var. Bir bakmışsın kızı el üstünde tutuyo(gibi) bir bakmışsın en ufak şeye sinirlenip dövüyor. Geçenlerde sırf namaz kılarken televizyonun sesini kısmasını istediği için arkadaşımın koluna vurmuş ve morartmış. Tekrardan alkol almaya falan başlamış. Yılbaşında gitme istemediği halde türbanlı olan halde arkadaşımı içkili ortama götürmüş ve ordakilerin hepsi alkollüymüş onlarla oynayıp eğlenmedi diye yine dövmüş. Veee en son olay. Sabah işe geldim kız ağlıyo. Noldu dedim. Bana elindeki ilaç şişesini gösterdi. Bak dedi cebinde bunu buldum, dün il dışına gitti akşam geç geldi. Cebini karıştırdım bunu buldum. Gece kalkıp int. den baktım be için kullanıldığına dedi. Kızlar kadınlarda cinsel isteği artırmak için kullanılan bir damlaymış bu ve yarısı kullanılmış. Napim dedi arkadaşım, akşam al ilacını unutmuşsun diye önüne mi atayım yoksa mesaj atıp mı sorayım dedi. Sizce ne yapmalı. Bu arada yılbaşından beri konuşmuyolar.