arkadaşımın evdeki nişanı

ironihayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.528
9
kızlar arkadasımın bu aksam evde nısanı var ben daha once hıc bır arkadasımın nısanına gıtmedım.sorum şu ustume sıyah dantellı elbıse gıyecem ama bıraz dekolte ayakkabı olarak ne gıyılır evın ıcınde topukluyla tıkır tıkır yada kapkara olmak yerıne daha renklı bır kıyafetmı secmelıyım.
 
canım bize evde nişan olmaz. söz evde olur, nişan salonda ama ben de evde nişana katıldım. uzun elbise falan uygun olmaz. biraz süslü bir elbise giysen yeter. siyah elbisen uygundur bence. ayakkabbı konusunda benim ev ayakkabım var. yani normal ayakkabı siyah alçak topuklu kibar bir şey... dışarıda hiç giymem hep bu tip durumlar için saklarım evde giyerim. altları da temiz kalır böylece. evde platformlu ayakkabı pek uygun olmaz bence. alçak topuklu kibar bir şey giymen yeter. süslü terlik giyen de çok.
 
nişanı olacak kızdan önplanda olmadığın sürece çok bir önemi yok...ne istersen giy:nazar:
 
ay içim rahatladı bılemedım ne gıyecegımı nısan gunu sıyah gıysem acaba uygun olurmu dıye dusunuyorum ayakkabı ne gıyılır onuda bılemedım.alcak topuklu şık sıyah ayakkabılarım var nısanı olacak arkadasımın elbısesını beeraber aldık kırmızı kısa bır elbıse aldı altında sıyah platform ayakkabı.
 
Ben öyle modadan anlayan ,neyle neyin kombine edilip şık duracağını bilenlerden değilim.Ancak sadece siyah renk için fikrim var acizene.Derdiniz kapkara olmak değilse siyah elbisenin altına tam tersi renkli bir ayakkabı ile renk patlatabilirsiniz : )) Ben tesettürlüyüm ve eşimin köyüne gitmiştik siyah bir elbise diktirmiştim.Üzerine düz fuşya-pembe arası bir desensiz sade bir eşarp ve ayakkabı (babet ) giymiştim evde.Herkes çok yakıştırmıştı.Hatta bir iki kişi üzerine siyah ve altına siyah tam takım olurdu ama sen böyle parlamışsın demişlerdi : )) şimdilerde de çok modaya alakasız renklerin moda oluşu.Bence çok şık olur bizimlesin : ))
 
Evde olacak nişan muhtemelen kalabalık ve tıkış tıkış olur. Yer bulamayıp uzun süre ayakta kalma ihtimali de var. Önerim daha alçak topuk. Siyah elbise de uygun bence:21:
 
Böyle evde nişan söz olunca, ayakkabı mı evde siliyorum, galoş geçiriyorum ve öyle gidiyorum..

Hem ayakkabı taşıma derdi olmuyor hem de orada diğer ayakkabının kontrolu zor oluyor.

Siyah giyilebilir, üstelik platform ayakkabıda giyilebilir.
 
X