- 31 Ekim 2017
- 422
- 1.682
- 113
- Konu Sahibi everyonelotion
-
1 ay evimi kimseye vermem , o kolileri de ya aliyorsun ya kapinin onune birakiyorum derim
Ne kadar iyi insanlar var dunyada gercektrn , ben burdaki konulari okudukca dumur oluyorum
İyi niyetin fazlası aptallık oluyor ne yazık ki. Siz yeterince toleranslı davranmışsınız. Ben yerinizde olsam ne yapacağına karar vereceğin aşamayı çoktan geçtin haftasona kadar ayarladın ayarladın ayarlamadın aralıkta çöpten kutularını bulur öyle ayıklarsın yazar daha da muhatap olmazdım.
Gerçekten salonun ortasın da mı? Balkon falan yok mu?
Bir resim çek at whatsapp'dan. Ama neredeyse yarım seneyi devirdik. Sıkıldım ben artık bu görüntünden yaz.
Ayırıp kalanı siz de mi bırakıcak yine? Ne saçmalık, ne rahatlık...
O değil de sen yokken nasıl sende kalacak?
Hani sınır koymayı bilirdin?
Ya açık ve ters bir mesaj yazamıyorum çünkü olayın buraya gelmesinde benim de suçum var. Daha haftalar hatta aylar önce kutuların beni rahatsız ettiğini söylemem gerekiyordu. İhmal ettim. Şimdi "Dursun ya noolcak"tan "Al yoksa atıyorum"a geçmek olmuyor... Bir de tabi ben sinirle ve sadece bu olay üzerinden yazdığım için atladığım taraflar var. Bu gerçekten çok sevdiğim bir arkadaşım, zor bir dönem geçiriyor ve geçmişte onun da bana çok yardımı oldu. Hiç sormadı, üşenmedi, koştu yardıma. İlişkimi bozmak istemiyorum.
Doğrudur bilemem...Yaşadığım yerde evi boş bırakmamak normal. Yazları burada olmadığım zaman da kiraya veriyorum. Herkes böyle yapıyor. Hem çiçeklerim sulanıyor falan. Türkiye için hiç olmayacak bir şey, evet. :)
Eger cok yakin arkadassaniz muhtemelen gecici bir kizginlik evet cok ayip etmis. hos goru gosterip gostermemek sizin elinizde. bu kadar koliler evinde kaldiktan sonra tatsiz bir sekildede ayrilabilirsiniz. sadece sitem edip guzel bir sekildede ayrilabilirsiniz. bence olan olmus eger iyi bir dostsa ona gore davranin buda bir tecrube olmus olsun.
Yaşadığım yerde evi boş bırakmamak normal. Yazları burada olmadığım zaman da kiraya veriyorum. Herkes böyle yapıyor. Hem çiçeklerim sulanıyor falan. Türkiye için hiç olmayacak bir şey, evet. :)
O zaman dursun ya nolcak moduna devam edin. Tez dönemindesiniz sanırım insan ayrı bi gergin oluyor belki arkadaşınız içim tolere edebilirsiniz ama hassas dönemde olduğunuz için sinirlendiniz. En az kullandığınız odaya alın kolileri ev genişse. Ve bence konunuzu da kapatın arkadasınız önemli sizin için belli ki iyice hırslanmayın yorumları okuyup :)Ya açık ve ters bir mesaj yazamıyorum çünkü olayın buraya gelmesinde benim de suçum var. Daha haftalar hatta aylar önce kutuların beni rahatsız ettiğini söylemem gerekiyordu. İhmal ettim. Şimdi "Dursun ya noolcak"tan "Al yoksa atıyorum"a geçmek olmuyor... Bir de tabi ben sinirle ve sadece bu olay üzerinden yazdığım için atladığım taraflar var. Bu gerçekten çok sevdiğim bir arkadaşım, zor bir dönem geçiriyor ve geçmişte onun da bana çok yardımı oldu. Hiç sormadı, üşenmedi, koştu yardıma. İlişkimi bozmak istemiyorum.
O zaman 5 ay sabretmişiz, 1 ay daha edicezYa açık ve ters bir mesaj yazamıyorum çünkü olayın buraya gelmesinde benim de suçum var. Daha haftalar hatta aylar önce kutuların beni rahatsız ettiğini söylemem gerekiyordu. İhmal ettim. Şimdi "Dursun ya noolcak"tan "Al yoksa atıyorum"a geçmek olmuyor... Bir de tabi ben sinirle ve sadece bu olay üzerinden yazdığım için atladığım taraflar var. Bu gerçekten çok sevdiğim bir arkadaşım, zor bir dönem geçiriyor ve geçmişte onun da bana çok yardımı oldu. Hiç sormadı, üşenmedi, koştu yardıma. İlişkimi bozmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?