Arkadaşımın evime çöreklenen kutuları

Koliler aynı boysa koy yan yana, ört üstüne örtü, hop sehpa. Yok farklılarsa koy üst üste yine örtü, üstüne de çiçek koy, hop dekor, kaptın mantığı bence. Ha yine olmadı koy duvara, üste minder, hop koltuk Bir arkadaş bana 3 koli bırakmıştı sonrada almadı. 2si balkon koltuğu biri sehpası oldu tepe tepe kullandım. Sonra bir yıl sonra falan aldı kız, ben yokken arkadaşlar üstüne oturmuş sende alsaydın bu zamana kadar dedim. Yüzsüzlük mod on

Bir arkadasima tatile giderken tanidigi kedisini birakmisti iki hafta bakmasi icin. Donduler, kediyi geri almadilar. Hatta sonradan duyduk ki gidip kendilerine yeni kedi almislar! Arkadasim da boylece kedi sahibi olmustu. Insanlar bazen harika ya!
Evet bizede sizin olsun dediler :) benim evde zaten balığım var. Götürüp evlerine biraktik

Eve kargo kuryesi çağır daha önce gönderdiğin adrese hepsini karşı ödemeli gönder
Misafirlerim gelecek, salonun ortasında bunlar duramazdı dersin. Bu arkadaşınla küseceğini varsayarak yazdım. Aralıktada sende kalmasın. Bu ne rahatlık ya

Tamam da kolide ne var biliyor musunuz? Evet paranoyak olabilirim ama dünyanın binbir türlü hali var lütfen o kutulardan kurtulun bir an önce

Sahsen ben olsam evliyim benim arkadsm ole bende 1 ay kalamaz kalrsada esimi gonderirim bu devrde kimseye guvenmicn o.pu cok anlcn

Eve kurye çağırıp hepsini postalayın evden ve kimsenin sizin evinizde kalmasına izin vermeyin. iğrenirim arkadaşım bile olsa wcyi yatağımı koltuğumu kendi evi gibi kullanmasından. midem bulandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…