- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
- Konu Sahibi everyonelotion
-
Orkide gaza geldinben olsam içimi rahat edemem kolilerle..
ararim almasaniz hemen çöpe atacagim iki gün içinde derim.. atmiş olurum banane. o arkadaşığı keserdim...
Hangi ülkedesin, ABD mi? Evi sublet mi ediyorsun?
bu isler sirayla :) bozmak en kolayi. koliler gittikten sonra bitmemis bir dostluk kalir geriye. oteki turlu bosa dayanilmis bir sene iyicesinir harbi. benim bakis acim bu herkezinkine sayhi duyarim .Teşekkürler bu yorum için. Ben de hoşgörü gösterip arkadaşlığıma devam etmek istiyorum sanırım. Onun da bana çok desteği oldu geçmişte. Hiç de "eee sen de çok oldun artık" demedi. Sanırım bu olayda beni kızdıran şey benim ona zamanında tatlı ve net bir şekilde sınır koymamış olmam...
O zaman dursun ya nolcak moduna devam edin. Tez dönemindesiniz sanırım insan ayrı bi gergin oluyor belki arkadaşınız içim tolere edebilirsiniz ama hassas dönemde olduğunuz için sinirlendiniz. En az kullandığınız odaya alın kolileri ev genişse. Ve bence konunuzu da kapatın arkadasınız önemli sizin için belli ki iyice hırslanmayın yorumları okuyup :)
Orkide gaza geldinSen böyle bir insan değilsin.
Ya keşke olsa... Baştan oraya koyardı o zaman, sekiz sene dururdu ve hiç umurumda olmazdı. :)Evde baska oda veya balkon veya ardiye vs yok mu indirseniz
Yakın arkadasınızmıs belki almaya durumuda yoktur bilemedim kim isterki o kadar uzun süre esyası kalsın
ha haYa çünkü ben sabah kalkıp o mesajı gördüm ve buraya gelip herkesi doldurdum taraflı anlatmak suretiyle hahaha
Hahaha ben de olsam onu merak ederdim kesin. Sosyal bilimler diyeyim, out olmam herhalde o kadarından.Kolilerden daha çok ne doktorası yaptığını merak ettim desem :)))
Hahaha ben de olsam onu merak ederdim kesin. Sosyal bilimler diyeyim, out olmam herhalde o kadarından.
Ben de univeristede nasılsa 4 ay şehir dışındayız, boşa kira ödemesinler diye arkadaşlarımın bir ev dolusu eşyalarını boş duran salonuma almıştım ( onlar Haziran'da evi bosaltacaklardi. Ekim'de gelip yeni bir ev tutacaklardi ama eşyaları bırakacak depo vs bulamadılar. Ben de teklif ettim)
Ben erkek öğrenci evi dedim geçtim,meğer adamların vitrini bile varmış :)
O ara bazı derslerden geçemediğimi öğrendim ev arkadaşımla, yaz okuluna kaldik, bir dolu çekyat vs arasında 3 ay gecirdik
Ama olaya pozitif tarafından bakıp o dokuntunun içinde tv'lerini ve koltuklarını ayarladik,arada birşeyler izledik :)
Ben senin yerinde olsam arkadaşıma gıcık da olduysam eşyalarını balkona koyardim, üstlerine naylon çekip. Evinde hiç onun kolilerini atabilecegin bir alan var mı? Ne bileyim buzdolabının ustu,mutfak tezgahının altı,banyo dolabı, baza altı falan...
katılıyorum cok mantıklıGerçekten salonun ortasın da mı? Balkon falan yok mu?
Bir resim çek at whatsapp'dan. Ama neredeyse yarım seneyi devirdik. Sıkıldım ben artık bu görüntünden yaz.
Ayırıp kalanı siz de mi bırakıcak yine? Ne saçmalık, ne rahatlık...
Bir akrabam il dışına çıktı akvaryumunu bana bıraktı motor sesi vs. evde yerimde yok. Üstelik suyu bitiriyor iki de bir yem ver vs. Neyse eve döndüler gelin alın diyorum almıyorlar sinirlerim bozuldu en son eşim garibim kocaman şeyi kucakladı evlerine kadar bıraktık. Sizi çok iyi anlıyorum insanlar çok anlayışsız iyilik yapıyorsun onu bile burnundan getiriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?