Arkadaşımın evime çöreklenen kutuları

bu isler sirayla :) bozmak en kolayi. koliler gittikten sonra bitmemis bir dostluk kalir geriye. oteki turlu bosa dayanilmis bir sene iyicesinir harbi. benim bakis acim bu herkezinkine sayhi duyarim .

Evet, çok teşekkürler! Galiba bunu duymak istemişim mesajı yazarken. :)

Evde baska oda veya balkon veya ardiye vs yok mu indirseniz
Yakın arkadasınızmıs belki almaya durumuda yoktur bilemedim kim isterki o kadar uzun süre esyası kalsın

Dostlarıma (ki hepi topu 2-3 kisiler)evet derim ama eğer dostum değilse net bir şekilde hayır.
Hayir diyemeyeceginiz bir durumda kalmışsınız o zaman kolileri o daha önce gönderdiğiniz adrese teslim etmeliydiniz.

Iyi niyet suistimal etmek en basarili atasporlarimizdan biri bu devirde.

Ben de univeristede nasılsa 4 ay şehir dışındayız, boşa kira ödemesinler diye arkadaşlarımın bir ev dolusu eşyalarını boş duran salonuma almıştım ( onlar Haziran'da evi bosaltacaklardi. Ekim'de gelip yeni bir ev tutacaklardi ama eşyaları bırakacak depo vs bulamadılar. Ben de teklif ettim)
Ben erkek öğrenci evi dedim geçtim,meğer adamların vitrini bile varmış :)
O ara bazı derslerden geçemediğimi öğrendim ev arkadaşımla, yaz okuluna kaldik, bir dolu çekyat vs arasında 3 ay gecirdik
Ama olaya pozitif tarafından bakıp o dokuntunun içinde tv'lerini ve koltuklarını ayarladik,arada birşeyler izledik :)
Ben senin yerinde olsam arkadaşıma gıcık da olduysam eşyalarını balkona koyardim, üstlerine naylon çekip. Evinde hiç onun kolilerini atabilecegin bir alan var mı? Ne bileyim buzdolabının ustu,mutfak tezgahının altı,banyo dolabı, baza altı falan...

Yaaa çok güzelmiş! Hele vitrinleri olması harikaymış! Ben de kutular gittikten sonra böyle gülerek anlatırım diye hayal ediyorum şimdi. Şu an durdukları yerden daha iyi bir yer olsaydı zaten 4 ay önce gitmişlerdi oraya. :/

katılıyorum cok mantıklı

Bir akrabam il dışına çıktı akvaryumunu bana bıraktı motor sesi vs. evde yerimde yok. Üstelik suyu bitiriyor iki de bir yem ver vs. Neyse eve döndüler gelin alın diyorum almıyorlar sinirlerim bozuldu en son eşim garibim kocaman şeyi kucakladı evlerine kadar bıraktık. Sizi çok iyi anlıyorum insanlar çok anlayışsız iyilik yapıyorsun onu bile burnundan getiriyorlar

Bence demelisin ki yarin almassa arkadasin kapinin önüne koyacagim.. arkadaslikda biryere kadar.. beni adam yerine koymassan umursamazsan bende umursamam

Bir arkadasima tatile giderken tanidigi kedisini birakmisti iki hafta bakmasi icin. Donduler, kediyi geri almadilar. Hatta sonradan duyduk ki gidip kendilerine yeni kedi almislar! Arkadasim da boylece kedi sahibi olmustu. Insanlar bazen harika ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…