- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
İş hayatiyla özel hayatı karıştırmamak, bu işleri fazla kurcalamadan ayrilmak gerekiyor.Alıntıladığım hanımefendi konu sahibi askeriyeden attırsın diyor.
2 gündür konu sahipleri saçma sapan şekilde yönlendiriliyor.
Hayır, zaten kendi başında da tonla iş var, kahramanlığın hiç sırası değil.Evet işte gitsin karısı şikayet etsin. Konu sahibi dıdının dıdısı. Adam başına bela olur.
Askeri personelin kaybedecek birseyi olmuyor. Cogu zaman canlari pahasina goreve gidiyorlar ve gozleri kara oluyor. Meslegini kaybederse Cekip, vurabilirBu durum askeriyede daha büyük sorun değil mi? Hayasız yaşam askeriyede eskiden direkt ihraç nedeniydi.
Böylelerine de aldatılmak müstahak bu tiplilere desem kötü mü demiş olurumKesinlikle katılıyorum bi arkadaşımın çok mutlu bi ilişkisi vardı. Yani arkadasım da öyle saf tiplerden değil hani süzme salak değil en azındanAma havada uyutmuş adam 1 seneye yakın sevgili oldular sonra saçma sapan bi ayrıntı sayesinde arkadasım boynuzlandığını farketti sonra biz işin içine iyice girip araştırınca öğrendikki adam nişanlıymış arkadaşıma ayrı o kıza ayrı üzülmüştüm. En son arkadas karar verdi. o kıza msj attı… telefonda arayıp konuştu. hatta mesajlaşmalarını, beraber fotolarını , nezamandır konuştuklarını, ikimizi de kandırdı bu p*slik vs vs diyerek anlattı.
Kızdaki cevap: SEN AYARTMIŞSINDIR olduOnca ıspata ve mağduriyete rağmen kız görmezden geldi ve bide arkadaşımı suçladı..
Kadın eğer olaydaki en suçlu kişiyi ( kocası) boşanmayacak kadar affediyorsa kocasından daha az suçlu olan kişiye hakaret edemez. Bu aldatmada 1. Derece suçlu olan sadakat bağıyla bağlı olan kişidir. Daha suçlu olan affediliyorsa diğeri de affedilmeli. Ama bence istisnai durumlar hariç kadın aldatan eşini affetmemeli. Kadın yapsa kan davası çıkacak olay erkek için elimin kiri mevzusuna dönüyor.Benim bir arkadaşım 1 seneye yakın biriyle beraber adam evli çıktı cocuk sahibi ozamanlar tesadüf eseri ortak yorum yapan birinden görüyor cocugun dogum gününü kutlamışlar arkadaşım ayrılıyor adam bırakmıyor mutsuzum boşanıcam ayrı yaşıyorum.Hikaye...
Adam yanına geliyor ikna etmeye boşanıcam boşanma davası açıcam...Sonra özel numara arıyor eşimin peşini bırak sen nasıl İnsansın hakaretler... Kadında haklı... adam 2 arayı kızıştırıp evliliğine devam ediyor... Var böyle tipler kocası hovardaysa kadın mutlaka öğrenir devam edip etmemeye kendi karar verir her öğrenen boşanmıyor...
Böylelerine de aldatılmak müstahak bu tiplilere desem kötü mü demiş olurum
Kendi muhtesem(!)evlilgini kurtardin milletin iliskilere mi sira geldiMerhaba hanımlar , benim orta seviyede samimi olduğum bir arkadaşım var, yani aynı ilçede öğretmenlik yapıyoruz. Bu kız benim memleketlim buraya benden sonra atandı ben de sahip çıkmaya çalıştım mümkün mertebe. Sevgilisi olmadığını söylüyordu. Bir senedir falan hiç söylemedi. Çok yakın arkadaşım değil ama yine birbirimize vakit ayırıyorduk. Ben dün bu kızın uzun zamandır biriyle olduğunu öğrendim. ve bu adam Nişanlıyken beraberlermiş adam şimdi evli. Yeni evlenmiş iki ay önce. Ve adam işe diye çıkıp bu kızla buluşuyormuş. Kendi karısı da gayet güzel alımlı mutlu mutlu fotoları var. Şoktayım hala. Sizce ne yapmalıyım? Kimse benim bildiğimi bilmiyor. Ama adamın karısı hariç arkadaşları biliyormuş kimse sesini çıkarmıyor. Açıkçası ben de karışmak istemiyorum kademeli olarak arkadaşlığımı bitirmeyi düşünüyorum. Çok üzücü değil mi bu durumda ne yapılır Kİ ? Adama boşan benimle ol diyormuş bi de. Israr ediyormuş .
Diğer kız için dedim, adama toz kondurmayıp başkasına laf söyleyene.Anlamadım arkadaşıma da mı müstahakeğer diğer kıza dediysen kesinlikle öyle. hiç acımam aldatılmak müstahak bile isteye kabul etti görmezden geldi iyi mide valla
Ben kimsenin ilişkisine karışmak için yazmadım , şuan kendim biraz düşünceliyim bu konuda paylaşmak istedim. Sataşmaya yer arıyorsun.Kendi muhtesem(!)evlilgini kurtardin milletin iliskilere mi sira geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?