Arkadaşımın evli biriyle ilişkisi olduğunu öğrendim

Benim bir arkadaşım 1 seneye yakın biriyle beraber adam evli çıktı cocuk sahibi ozamanlar tesadüf eseri ortak yorum yapan birinden görüyor cocugun dogum gününü kutlamışlar arkadaşım ayrılıyor adam bırakmıyor mutsuzum boşanıcam ayrı yaşıyorum.Hikaye...

Adam yanına geliyor ikna etmeye boşanıcam boşanma davası açıcam...Sonra özel numara arıyor eşimin peşini bırak sen nasıl İnsansın hakaretler... Kadında haklı... adam 2 arayı kızıştırıp evliliğine devam ediyor... Var böyle tipler kocası hovardaysa kadın mutlaka öğrenir devam edip etmemeye kendi karar verir her öğrenen boşanmıyor...

Arkadaşına seninle artık şu nedenden dolayı görüşmek istemiyorum deyip anında arkadaşlığını bitir ! Kimseye bişey anlatmayacağınıda ekle. Ama bildiğini bilsin ! Başkana bişeye karışma .
Not : bende öyle yaptım , en yakın bacım bildiğim arkadaşımı sildim ! İki bayanda çok yakınımdı, kör ölür badem gözlü olurmuşya, oda ben kocamdan ne yapmış olursa olsun vazgeçmem dedi , sonuç olarak ikisiylede görüşmüyorum , kafam rahat !

En güzeli hiç karışmamak insanoğlu nankördür ilk suçlu siz olursunuz diğer ahlaksızlardan önce :)) ama zavallı kadınada çook üzüldüm. üstelik arkadas ortamıda biliyomuş sadakatsiz senaryosunu yaşıyo resmen. Bu kadının karakterini bilsem gerçekten yapılması gerekeni yapacak ayakları üstünde duran akıllı bi kadınsa gizlice bi şekilde söylerdim. Empati yaparak çok üzülürdüm göz yumamazdım. Ama dedigim gibi o benim kocam sanane de diyebilecek kapasitede biri olabilir...

Dertsiz başınıza dert almayın. Arkadaşınız ile irtibatı koparın sadece. Diğer kadını tanısanız neyse. Ama tamamen yabancısınız, size inanmayadabilir. Hiçbir kanıt yok sonuçta.
Haa ben olsam bilmek isterdim o ayrı. Salak yerine konmak istemem. Hele ki ortada çocuk yokken, evliliğin daha başındayken ortaya çıkması kadın için iyi olurdu.

Arkadaşlığını bitir ama eşinin de bir şekilde öğrenmesini sağla. Arkadaşlığını bitirecek kadar seni ilgilendiren bir şeye hiç öğrenmemiş gibi kayıtsız kalamazsın

Böylelerine de aldatılmak müstahak bu tiplilere desem kötü mü demiş olurum

Kadın
Kadın eğer olaydaki en suçlu kişiyi ( kocası) boşanmayacak kadar affediyorsa kocasından daha az suçlu olan kişiye hakaret edemez. Bu aldatmada 1. Derece suçlu olan sadakat bağıyla bağlı olan kişidir. Daha suçlu olan affediliyorsa diğeri de affedilmeli. Ama bence istisnai durumlar hariç kadın aldatan eşini affetmemeli. Kadın yapsa kan davası çıkacak olay erkek için elimin kiri mevzusuna dönüyor.

Böylelerine de aldatılmak müstahak bu tiplilere desem kötü mü demiş olurum

Anlamadım arkadaşıma da mı müstahak eğer diğer kıza dediysen kesinlikle öyle. hiç acımam aldatılmak müstahak bile isteye kabul etti görmezden geldi iyi mide valla

Eger %100 kesin bilgiyse seni ilgilendirmiyor demek bana cok ayip geliyor ya.. daha kadinin cocugu bile yok onu bu sekilde aldatan adamdan cocuk yapmasi ne kadar uzucu. Ben benim basima gelsin istemezdim.. ben olsam fake hesaptan belirli bilgileri verir cekilirdim. İster kocasina inanir ister arar bulir ama benim vicdanim rahat olurdu. “Haksizlik karsisinda susan dilsiz seytandir”

Sizin durumunuza kendi başını bağlamış gelin başı bağlamaya gidiyor denilir….
Kendi konunuzdan uzaklaşmak, kafa dağıtmak için arkadaşınızın hayatına burnunuzu sokmayın, rahatsız oluyorsanız arkadaşlığınızı bitirirsiniz.

Kendi muhtesem(!)evlilgini kurtardin milletin iliskilere mi sira geldi

Aldatılıpta anlamayan kadın yoktur.

Aldatılıpta salağa yatan, görmezden gelen kadın vardır. Sevgililik, nişanlılık ve evlilik dönemi boyunca aldatılan bir kadında bunu kesin biliyordur. Bilmiyorsa bile hissediyordur.

Bir adam bu kadar komplike bir eylemi yüzüne gözüne bulaştırmadan uzun süre gerçekleştiremez. Erkeklerin kıt aklı yetmez buna

O yüzden karışmamanız en doğrusu.

Anlamadım arkadaşıma da mı müstahak eğer diğer kıza dediysen kesinlikle öyle. hiç acımam aldatılmak müstahak bile isteye kabul etti görmezden geldi iyi mide valla
Diğer kız için dedim, adama toz kondurmayıp başkasına laf söyleyene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…