- 16 Nisan 2008
- 5.603
- 15.385
- 773
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
İnsanlarin bu gibi durumlarda susmasını farklı sebepleri oluyor,Ben olsam söylerdim.
Benim 15 senelik evliliğim ihanet yüzünden bitti. O dönemi hatırlıyorum. Deli gibi anlamaya çırpınıyordum. Eşimin iş yerinde çalıştığı bir çocuk vardı. Her yere beraber giderlerdi. Bir gün sormuştum ona. “Başka biri var mı? Senin haberin var mı?” Diye. “Yenge bize de pek bir şey anlatmaz ki abi” demişti. Gözümün içine baka baka tiyatro oynadılar.
Ben boşandıktan 1 sene sonra öğrendim başkası olduğunu. Keşke baştan bilseydim.
Yoo cesur filan değil, son konusu ve verdigi cevaplar akillara ziyandiSen çok cesur birisin kendi hayatında
Şimdi yine aynı cesaretle kadına haber uçur
İnanır inanmaz kendi tercihi
Kız arkadaşının da yüzüne tükür ay pardon metres olan birinin yüzüne tükürüğümü harcadım yanlışlıkla dersin
Çünkü cesur olmak
Bu yoruma katılıyorum. İş yerinde bir arkadaş benim evli olan başka bir arkadaşa aşık olduğumu onun için aşk acısı çektiğimi falan söyledi mesela burdaki dayanağı da benim moralimin bozuk olmasıymış ki benim sevgilim vardı ve onunla aramız bozuktu o yüzden moralim bozuktu açıklıyorum inanmıyorum sana diyor bir de hadsiz , insanlar şizofren olabiliyor.Yani siz kendiniz şahit değilsiniz bu duruma, arkadaşınız falan gelip itiraf etmedi, kendi gözünüzle görüp kulağınızla duymadınız. Hemen koşup buraya konu açtınız çünkü üyelerin en sinirlendiği cinlendiği olay bu; evli erkekle ilişki.
Millet gaza gelmiş karısı bilsin, haber ver, git söyle, mektup yaz...
Siz nasıl bir arkadaşsınız? Bizzat şahit olmadığınız emin olmadığınız böyle ağır bir konuda nasıl mış miş yazabiliyorsunuz? O ona söylemiş bu şuna söylemiş... Böyle bir şey mümkün değildir demiyorum pekala olabilir ama bu durumda kanıtınız kesin bilginiz yok. Ya öyle bir şey yoksa, ya kıskanan biri dedikodu çıkarttıysa kadının günahını alıyorsa? Bu dedikoducu tayfadan bir gün kendi hakkınızda da duyabilirsiniz bu tarz bir suçlama.
Olay gerçekse de kendi işinize bakın, bu kadar kişi biliyorsa olayın muhatabı da öğrenir. Ben siz olsaydım arkadaşım beni aradığında veya bana geldiğinde hiç kıvırmadan direk sorardım, duyduğum doğru mu diye.
"İnsanlar sadece konuştukları şeylerden değil, sustukları şeylerden de sorumludurlar" diye bir laf var ortada bir haksızlık var ve siz bunu bilip söylemiyorsunuz. Kendimi kadının yerine koyup bana yapılmasını istemediğim bir olayı yapanlarda sonrada bilipte susanlarda suç arardım. O nedenle vicdanımı rahatlatmak için fake hesap açıp açık açık karısına anlatırdım. Bundan sonra ne yapacağı kadını ilgilendirir.Merhaba hanımlar , benim orta seviyede samimi olduğum bir arkadaşım var, yani aynı ilçede öğretmenlik yapıyoruz. Bu kız benim memleketlim buraya benden sonra atandı ben de sahip çıkmaya çalıştım mümkün mertebe. Sevgilisi olmadığını söylüyordu. Bir senedir falan hiç söylemedi. Çok yakın arkadaşım değil ama yine birbirimize vakit ayırıyorduk. Ben dün bu kızın uzun zamandır biriyle olduğunu öğrendim. ve bu adam Nişanlıyken beraberlermiş adam şimdi evli. Yeni evlenmiş iki ay önce. Ve adam işe diye çıkıp bu kızla buluşuyormuş. Kendi karısı da gayet güzel alımlı mutlu mutlu fotoları var. Şoktayım hala. Sizce ne yapmalıyım? Kimse benim bildiğimi bilmiyor. Ama adamın karısı hariç arkadaşları biliyormuş kimse sesini çıkarmıyor. Açıkçası ben de karışmak istemiyorum kademeli olarak arkadaşlığımı bitirmeyi düşünüyorum. Çok üzücü değil mi bu durumda ne yapılır Kİ ? Adama boşan benimle ol diyormuş bi de. Israr ediyormuş .
Yaptığınızdan eminseniz neden fake hesap ?"İnsanlar sadece konuştukları şeylerden değil, sustukları şeylerden de sorumludurlar" diye bir laf var ortada bir haksızlık var ve siz bunu bilip söylemiyorsunuz. Kendimi kadının yerine koyup bana yapılmasını istemediğim bir olayı yapanlarda sonrada bilipte susanlarda suç arardım. O nedenle vicdanımı rahatlatmak için fake hesap açıp açık açık karısına anlatırdım. Bundan sonra ne yapacağı kadını ilgilendirir.
Her zaman haklıda olsan suçlular kendi yaptıkları pisliğe bakmadan doğru konuşanı günah keçisi ilan eder. Belki karşıdaki kadın aldatılmayı olağan birşey olarak görüp eşini affedebilirde pislikleri bana bulaşmadan faketen atmak daha mantıklı . Tabi diğer arkadaşla ben bütün ilişiğimi keserdim.Yaptığınızdan eminseniz neden fake hesap ?
O zaman karışmayın bu kara basitHer zaman haklıda olsan suçlular kendi yaptıkları pisliğe bakmadan doğru konuşanı günah keçisi ilan eder. Belki karşıdaki kadın aldatılmayı olağan birşey olarak görüp eşini affedebilirde pislikleri bana bulaşmadan faketen atmak daha mantıklı . Tabi diğer arkadaşla ben bütün ilişiğimi keserdim.
O sizin kararınız ben bana yapılmasını istemediğim şeylerin başkasınada yapılmasını istemem. Eğer gerçekse bu kadına yapılan büyük bir haksızlık daha yol yakınken bilmesi hakkı diye düşünür ve söylerdim. He fake olduğum için inanmazsa kimliğimide belli ederdim benim kaybedecek bir şeyim yok en azından bir haksızlık karşısında susmamış vicdanım rahat şekilde yatardım. Bundan sonrası kadının bileceği şey.O zaman karışmayın bu kara basit
Bu durum askeriyede daha büyük sorun değil mi? Hayasız yaşam askeriyede eskiden direkt ihraç nedeniydi.Adam askeri personelmiş, tehdit edersiniz evet.3. Sayfa faili meçhullere döner bu iş.
Verdiği cvplara demedim zatenYoo cesur filan değil, son konusu ve verdigi cevaplar akillara ziyandi
Evet işte gitsin karısı şikayet etsin. Konu sahibi dıdının dıdısı. Adam başına bela olur.Bu durum askeriyede daha büyük sorun değil mi? Hayasız yaşam askeriyede eskiden direkt ihraç nedeniydi.
Cesurluk da ayak altı olmuş o zaman. Başka sıfatları var bence o konunun.Verdiği cvplara demedim zaten
11 aydır dönmesi için adım atmayan kocasıyla hala flörtleşmesi bana göre cesurca
Anlaşılması için "yürek yemiş" diyelim o haldeCesurluk da ayak altı olmuş o zaman. Başka sıfatları var bence o konunun.
Daha doğru oldu. Cesurluk başka bir şey. Büyük liderlerin, başarılı insanların meziyeti.Anlaşılması için "yürek yemiş" diyelim o halde
Çocukları var mı bilmiyorum ama adam işten atılırsa olan çocuklara olmaz mı? Düşünüyorum, eşim bana ne yaparsa yapsın, çocuklarımın askeriyeden ya da işinden atılmış, siciline işlemiş, maddi desteği olmayan, işsiz güçsüz bir babası olmasını istemem .Evet işte gitsin karısı şikayet etsin. Konu sahibi dıdının dıdısı. Adam başına bela olur.
2 aylik evliler yoktur.Çocukları var mı bilmiyorum ama adam işten atılırsa olan çocuklara olmaz mı? Düşünüyorum, eşim bana ne yaparsa yapsın, çocuklarımın askeriyeden ya da işinden atılmış, siciline işlemiş, maddi desteği olmayan, işsiz güçsüz bir babası olmasını istemem .
O zaman okey ama ben gene de cesaret edemezdim. Bu adamı askeriyeden attırirsam gelir beni vurur.2 aylik evliler yoktur.
Alıntıladığım hanımefendi konu sahibi askeriyeden attırsın diyor.O zaman okey ama ben gene de cesaret edemezdim. Bu adamı askeriyeden attırirsam gelir beni vurur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?