Arkadasımın evli eski sevgilisi ve yaptığı yorumlar canımı sıkıyor.

Ya tabiki de sevişmesi iğrenç birşey
Hepsi yaralar
Hatta sevişmesini bırak birine beğeniyle bakması bile yaralar
Sadece yaralasa iyi. Bu toplum o kadına nasıl yüklenir bunu da düşünsün. Varsa çoluğu çocuğu nasıl perişan olacak onları da düşünsün. Ailem duyarsa nasıl yüzlerine bakarım diye düşünsün. Çevremde duyulursa aç kurt gibi bekleyen erkekler bana ne muamelesi yapar bunları da düşünsün. Ya yaşattığımı yaşamadan ölmezsem diye kendini de düşünsün.

Teşekkür ederim.Diğer konuda sürekli hakaret edildi , öyle bişey asla yazmadığım halde.Anlaşılmadan yorumlar yapıldı.Kaç kere açıkladım , anlattım , öyle demedim diye açıklama yorumları yazdım konuya , hakaretle karşılık gördüm.Buraya geldim burda da başka insanlara bana yaptığı gibi saldırıyormuş.

Özel mesajdan da hakaret sıralıyor Mune yok diye meydanı boş bulan bir üye işte.Çok gördük böylelerini bu forumda.

İşte sen busun
Senin ne demek istedipin ortada
Burda kimse aptal değik
O kızada aynısını yaptın
Başta laf soktun sonra ayy üzüldüm yaptın
Ya bırak
Bana yapıyorsun şimdi
Samimiyetsiz sün
O arkadasın diye beni ima ettin
Ama üzgünüm o gerçekten benim arkadasım
Böyl senin gibi iftiracıların burda olduğunu bildiğim için zaten başta sensin o demeyin dedim
Ayrıca ben olsam benim derim sizden mi korkucam
Ama değilim
Ben her türlü ispat ederim kendimi
Ama sen ne yapıcaksın o zaman merak ediyorum işte
Ben seni çoktan Allah’a havale ettim
Pis iftiralarını

Adamla aşk değil kaçamak ilişki yaşamışlar ,evli adam tabiki aşk şarkıları,şiirleri ile etkilemiş eğer gerçek aşk ve sevgili olsaydı eşinin değil Arkadaşının yanında olurdu,evli erkeklerin en bilinen takdikleri burda binlercesini okuyoruz hala inanan varsa inanmak istemesi sebebiyledir..ikisininde elle tutulur yanı yok ikiside ihanet ve kötü kalpli..yalnız arkadaşınız ekstra kötü bana göre bir insanin ölümünü isteyecek kadar düşmüş ve kalbi kararmış ,eminimki adam dön dediğinde yine dönecek ve adam yine canı bir kaçamak isterse geri gelecektir ...

Sen saldırıyorsun
Burası benim konum
Evet senin gibilere saldırıyırum
Kocasının maaşını kendinin öğretmen olduğunu yok kocam 3 katı maaş alıyor diyen sensin
Asgari ücretle geçinmeye çalışan bir kıza
Evet saldırıyorum senin gibi görgüsüze var mı

Beni Allah'a havale etmene sevindim.Diğer konunda bana yoktan yere ettiğin hakaretlerle ilgili de kendini Allah'a havale eder misin? Hayır ben o kıza yalan söylediğini düşündüğüm için kızdım , sonra gerçekten üzüldüm.Annesi ve akrabalarıyla ilgili yazdıklarından sonra gerçekten üzüldüm ve destek olmaya çalıştım.Kimseyi yargılamak değildi niyetim asla.Arkadaşın içinse yorumum aynı uzak dur ve doğru tanıyamamışsın madem arkadaşın , konuna yorumum bu.

E heralde
Aşk yaşadılar derken ilişki demek istedim
Adamın ağzı iyi laf yapıyormuş
Evet gider yine ararsa

Ben orda geçinemiyorduk da yazmışım , yeni evliyken insan ev idaresini bilemiyor yazmışım.Onları neden yazmıyorsun da cımbızlıyorsun? Amacın beni kötü göstermek mi? Uzun zamandır forumdayım.Öyle bir şey asla yapmadım ne burda ne gerçek hayatta.

E dedim onları da
Ailesi mahvolur bunu duysa
Dedim ailen duyar annen kalpten gider yazık değik mi dedim
Çünkü ailesi düzgün insanlar
Gerçekten yıkılırlar
Evet var adamın çocuğu zaten

Diğer konuya tam bakamadım ama görmüştüm bu sabah. Aç uyuyan insan yani açlık sınırında olan bir insan kıyafet falan düşünemez demiştim. Olay ne tam bilmiyorum ama cidden forum haddini aşan insan kaynıyor.

Arkadasiniz adamin bekaret fantazisinin kurbani olmus baska bir aciklamasi yok zihiyetiniz batsin

Yooo sen benle de dalaştın. Senin uslubun boyle sevgili ardebade ve pek cok kisiyle kavga ettiğini de gördüm simdi de sira J joeytribbiani ye gelmis demekki. Ayıp yaaaw

Canım sakın ol ..Konuna odaklan dilediğin kişiyi konunda engelleyebilirsin. .

Konuna gelecek olursak ..
Arkadaşın belki gerçekten daha önceleri daha sakin bir hayat sürerken gerçek karakteri, ahlaka bakış açisı yeni yeni ortaya çıkmış olabilir. . Yada bu konularda hep zayıftı fakat sana öyle göstermiyordu. .

Evet arkadaşken çok iyi bir insan olabilir ama karakter olarak ,hayata bakış açısı kötü ve acımasız, empatiden yoksun birisine benziyor..

Senin yapacağın iş ya yüzüne fikrini söyleyip arkadaşlığını bitirmek yada arayı yavaş yavaş soğutup uzaklaşmak..

Evet belki senin söylediklerinle ayrılmış fakat böyle yapıda ki insanların hayat boyu sağlıklı ilişkiler kurabileceklerine inanmıyorum. .Aynı eşini 1 kere aldatan adamlar gibi ..

Her zaman bu tarz fırsatları degerlendireceklerine inanıyorum. .

Sende sağlıklı bulmadığın için uzaklaşmak istiyorsan doğrusunu yaparsın. .

Ama ben şuna da inanmıyorum bazı arkadaşlar yazmış bununla arkadaşlığın devam ederse gelecekteki Eşinle de böyle bir şey yaşar diye ..Bir zahmet Erkek de Eşinin arkadaşıyla iğrençleşmesin.Evine ,eşine saygısı olan adam isterse kadınlar ne yaparsa yapsın Eşini aldatma yoluna gitmez ..
Dünya o kadar da kötü değil. .

Böyle insanlar çok azınlıkta.. İyi insanlar daha fazla bence..

Yooo sen benle de dalaştın. Senin uslubun boyle sevgili ardebade ve pek cok kisiyle kavga ettiğini de gördüm simdi de sira J joeytribbiani ye gelmis demekki. Ayıp yaaaw
Seni hatırlamıyorum bile
Sen kinlenmişsin vana
Ne söyledin de kavga ettim acaba
Ben dobra biriyim
Çat çat söykerim
Saçma sapan yorumlara cevap verdiğim doğrudur
Benim konuma gelip burda kavga çıkaran sizsiniz
Size artık cevap vermicem
Yazın durun

Bakın insanlar hata yapabilir oda bir Hatanın içinde demekki çok kötü biri olsa konu sahibine sorarlar neden yıllardır arkadaşın diye...
ama siz böyle hata yapmış insanları safdışı bırakarak ceza mı verdiğinizi düşünüyorsunuz düzelecek mi daha kötü olacak... o saçma sapan bir ilişkinin içinde duygusal bir çöküntü yaşayan insan böyle durumlarda bu kişileri arkadaşları toparlar yeniden hayat verir ve o insan daha sağlıklı başka bir ilişkiye geçtiğinde ne de aptalmışım ozamanlar diyebilir aşırı duyarsız bir zihniyet bu. Karşı tarafı saymıyorum bile o zaten tamamen masum evli bir kadın Çarpıtmayın lütfen.... bi arkadaşın vereceği tepki böyle olmaz tamamen silmek kolaya kaçan zoru görünce terkeden insan işi o kızı düzeltip sağlıklı düşünmesi için en ufak çaba sarfetmemiş kaçarak arkadaşından uzaklaşmaya çalışan biri benim gözümde.

Bende dobra biriyim cat cat söylerim de senle ben beraber banlandik gittik neyse ney de simdi ne kavgasi çıkardım yahu bise demedim ki

Ben erkek arkadaşıma çok güveniyorum ilerde onla evlenirsem böyle birşey olucağını sanmıyorum Allah korusun
Evet uzaklaşmak en doğrusu bu durumda çünkü çok sıkıldım
Evet hepsini engelliyorum
Yazsın dursunlar
Cevap verince iyice saldırıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…