Sadece yaralasa iyi. Bu toplum o kadına nasıl yüklenir bunu da düşünsün. Varsa çoluğu çocuğu nasıl perişan olacak onları da düşünsün. Ailem duyarsa nasıl yüzlerine bakarım diye düşünsün. Çevremde duyulursa aç kurt gibi bekleyen erkekler bana ne muamelesi yapar bunları da düşünsün. Ya yaşattığımı yaşamadan ölmezsem diye kendini de düşünsün.Ya tabiki de sevişmesi iğrenç birşey
Hepsi yaralar
Hatta sevişmesini bırak birine beğeniyle bakması bile yaralar
Teşekkür ederim.Diğer konuda sürekli hakaret edildi , öyle bişey asla yazmadığım halde.Anlaşılmadan yorumlar yapıldı.Kaç kere açıkladım , anlattım , öyle demedim diye açıklama yorumları yazdım konuya , hakaretle karşılık gördüm.Buraya geldim burda da başka insanlara bana yaptığı gibi saldırıyormuş.
İşte sen busunYahu konuyu ilk açtığında arkadaşını yanlış tanımışsın diye aklıselim bir yorum yazdım.Hatta sen alıntıladın yine yazdım olumsuz bir şey de değildi seni düşünen içtenlikle yazılmış bir yorumdu.Ben diğer konuda kimseye ne fakir dedim ne iğrenç dedim.Yalan söylediğini düşünüp iğrendim dedim.Sonra konu sahibi anlattı uzun uzun , anladım ki toy ve genç birisi.Beddua etti başta kızdım sonra yine kıyamadım düzgün cevaplar verdim.Öfkeni burdaki insanlardan çıkarma.Bu forumu mahvediyorsunuz , size rağmen yazmaya fikir belirtmeye devam edeceğim iyi niyetle ve içtenlikle.
Adamla aşk değil kaçamak ilişki yaşamışlar ,evli adam tabiki aşk şarkıları,şiirleri ile etkilemiş eğer gerçek aşk ve sevgili olsaydı eşinin değil Arkadaşının yanında olurdu,evli erkeklerin en bilinen takdikleri burda binlercesini okuyoruz hala inanan varsa inanmak istemesi sebebiyledir..ikisininde elle tutulur yanı yok ikiside ihanet ve kötü kalpli..yalnız arkadaşınız ekstra kötü bana göre bir insanin ölümünü isteyecek kadar düşmüş ve kalbi kararmış ,eminimki adam dön dediğinde yine dönecek ve adam yine canı bir kaçamak isterse geri gelecektir ...Adamla resmen aşk yaşadılar
Adam ne aşk şarkıları şiirler
Birlikte tatiller vs
Bir ilişkide yaşanılacak herseyi yaşadılar
Çok ilginç gerçekten de
Sonra arkadasım fazlasını istedi heralde
Eşinden ayrılmasını vs
Adam oralı olmayınca benimde verdiğim gazla ayrıldı
Bende dedim yapma boş yere giden yıllaruna olur olan
O adam ayrılmaz
Kaldı ki ayrıldı senide aldatır
Adam karektersiz dedim
Şimdi ayrıldı ama pişman sanki
Bir ışık görse hemen atlayacak
Umarım adamda akıllanmıştır
Bir daha bulaşmaz
Sen saldırıyorsunTeşekkür ederim.Diğer konuda sürekli hakaret edildi , öyle bişey asla yazmadığım halde.Anlaşılmadan yorumlar yapıldı.Kaç kere açıkladım , anlattım , öyle demedim diye açıklama yorumları yazdım konuya , hakaretle karşılık gördüm.Buraya geldim burda da başka insanlara bana yaptığı gibi saldırıyormuş.
Beni Allah'a havale etmene sevindim.Diğer konunda bana yoktan yere ettiğin hakaretlerle ilgili de kendini Allah'a havale eder misin? Hayır ben o kıza yalan söylediğini düşündüğüm için kızdım , sonra gerçekten üzüldüm.Annesi ve akrabalarıyla ilgili yazdıklarından sonra gerçekten üzüldüm ve destek olmaya çalıştım.Kimseyi yargılamak değildi niyetim asla.Arkadaşın içinse yorumum aynı uzak dur ve doğru tanıyamamışsın madem arkadaşın , konuna yorumum bu.İşte sen busun
Senin ne demek istedipin ortada
Burda kimse aptal değik
O kızada aynısını yaptın
Başta laf soktun sonra ayy üzüldüm yaptın
Ya bırak
Bana yapıyorsun şimdi
Samimiyetsiz sün
O arkadasın diye beni ima ettin
Ama üzgünüm o gerçekten benim arkadasım
Böyl senin gibi iftiracıların burda olduğunu bildiğim için zaten başta sensin o demeyin dedim
Ayrıca ben olsam benim derim sizden mi korkucam
Ama değilim
Ben her türlü ispat ederim kendimi
Ama sen ne yapıcaksın o zaman merak ediyorum işte
Ben seni çoktan Allah’a havale ettim
Pis iftiralarını
E heraldeAdamla aşk değil kaçamak ilişki yaşamışlar ,evli adam tabiki aşk şarkıları,şiirleri ile etkilemiş eğer gerçek aşk ve sevgili olsaydı eşinin değil Arkadaşının yanında olurdu,evli erkeklerin en bilinen takdikleri burda binlercesini okuyoruz hala inanan varsa inanmak istemesi sebebiyledir..ikisininde elle tutulur yanı yok ikiside ihanet ve kötü kalpli..yalnız arkadaşınız ekstra kötü bana göre bir insanin ölümünü isteyecek kadar düşmüş ve kalbi kararmış ,eminimki adam dön dediğinde yine dönecek ve adam yine canı bir kaçamak isterse geri gelecektir ...
Ben orda geçinemiyorduk da yazmışım , yeni evliyken insan ev idaresini bilemiyor yazmışım.Onları neden yazmıyorsun da cımbızlıyorsun? Amacın beni kötü göstermek mi? Uzun zamandır forumdayım.Öyle bir şey asla yapmadım ne burda ne gerçek hayatta.Sen saldırıyorsun
Burası benim konum
Evet senin gibilere saldırıyırum
Kocasının maaşını kendinin öğretmen olduğunu yok kocam 3 katı maaş alıyor diyen sensin
Asgari ücretle geçinmeye çalışan bir kıza
Evet saldırıyorum senin gibi görgüsüze var mı
E dedim onları daSadece yaralasa iyi. Bu toplum o kadına nasıl yüklenir bunu da düşünsün. Varsa çoluğu çocuğu nasıl perişan olacak onları da düşünsün. Ailem duyarsa nasıl yüzlerine bakarım diye düşünsün. Çevremde duyulursa aç kurt gibi bekleyen erkekler bana ne muamelesi yapar bunları da düşünsün. Ya yaşattığımı yaşamadan ölmezsem diye kendini de düşünsün.
Diğer konuya tam bakamadım ama görmüştüm bu sabah. Aç uyuyan insan yani açlık sınırında olan bir insan kıyafet falan düşünemez demiştim. Olay ne tam bilmiyorum ama cidden forum haddini aşan insan kaynıyor.Teşekkür ederim.Diğer konuda sürekli hakaret edildi , öyle bişey asla yazmadığım halde.Anlaşılmadan yorumlar yapıldı.Kaç kere açıkladım , anlattım , öyle demedim diye açıklama yorumları yazdım konuya , hakaretle karşılık gördüm.Buraya geldim burda da başka insanlara bana yaptığı gibi saldırıyormuş.
Özel mesajdan da hakaret sıralıyor Mune yok diye meydanı boş bulan bir üye işte.Çok gördük böylelerini bu forumda.
Ya ben kimseye saldırmadım
Şurda konuşuyıruz
Sebote eden sensin iftiracı
Senin imalarını Allah’a havale ettim
Benim namusuma şerefime bk attın resmen ya
Bırak peşimi
Başka konuda laf yetiştiremedin diye
Yapıyorsun
Pis kötüsün sen
Kalbin çok kötü
Tayfanı alıp gelmişsin
Sizden başka kimseyle burda dalaşmadım ben
Herkes güzel yorumlar yaptı
Kimle dalaştım
Birden baktım agresif yorumlar gelmeye başladı
Sakin giden konumda
Canım sakın ol ..Konuna odaklan dilediğin kişiyi konunda engelleyebilirsin. .İyi pazarlar sevgili hanımlar
Benim çok yakın nerdeyse 10 senelik bir arkadasım var.gerçekten çok severim .çok iyi aklı başında bir kızdı.
Bundan bir kaç ay önce evli bir adamla sevgili olduğunu söyledi bana şok oldum çünkü kendisi için ahlak namus kavramları çok önemliydi.sevgilileriyle bile ileri gitmez bekaret kavramına çok önem verirdi .
Neyse bu dipnot olarak vereyim de karekterini anlayın diye yazıyorum
İş vasıtasıyla birinle tanışmış adam evliymiş hatta çocuğu var 1 tane.birlikte olmaya başlamışlar.çok seviyorum diyor o kadından ayrılsın işte kadına ölsün vs bile dedi yine şok oldum.
İnsan bu kadar nasıl kötü olabilir diye düşündüm içimden.ölsün ne demek?kadının ne suçu var ?herşeyi bilip susuyor diyor ayrılmıyor.bende dedim öyle şey olmaz bilmiyordur seni adam durumu yönetiyordur bir şekilde.
Neyse ben akıl verdim zaten adamın ilgisi azalınca ayrıldı .adamda peşinde koşmadı hiç ok dedi ayrılalım deyince
Bunu kafasında büyütüyor hep .egosu zedelendi heralde adam koşmadığı için
Bu olaylar beni ondan soğuttu .kimseyi yargılamam asla sevmem böyle şeyleri tabi ama içimden pek görüşmek gelmiyor
Bu arada bu kişi sensin fake falan deyip konumu sebote etmeyin lütfen!!
Sizce bu kız neyin kafasında?
Seni hatırlamıyorum bileYooo sen benle de dalaştın. Senin uslubun boyle sevgili ardebade ve pek cok kisiyle kavga ettiğini de gördüm simdi de sira J joeytribbiani ye gelmis demekki. Ayıp yaaaw
Bakın insanlar hata yapabilir oda bir Hatanın içinde demekki çok kötü biri olsa konu sahibine sorarlar neden yıllardır arkadaşın diye...Bir hata mı? hic kimse affetmek zorunda değil yorumunuz aşırı hümanist. Hata yapan cezasini da cekmeli ayrica pisman olan biri de yok karşısında. Ölsün diyecek kadar vicdansız..ve ben hatayı ne de olsa bana yapmadı diye arkadaşlığıma devam edeceğim öyle mi? ( kendisine yapmis olsa affedin demezdiniz diye düşünerek yaptım bu yorumu) daha neler diyorum... bana dokunmayan yılanı yaşatıyorsam yazık.
Bende dobra biriyim cat cat söylerim de senle ben beraber banlandik gittik neyse ney de simdi ne kavgasi çıkardım yahu bise demedim kiSeni hatırlamıyorum bile
Sen kinlenmişsin vana
Ne söyledin de kavga ettim acaba
Ben dobra biriyim
Çat çat söykerim
Saçma sapan yorumlara cevap verdiğim doğrudur
Benim konuma gelip burda kavga çıkaran sizsiniz
Size artık cevap vermicem
Yazın durun
Ben erkek arkadaşıma çok güveniyorum ilerde onla evlenirsem böyle birşey olucağını sanmıyorum Allah korusunCanım sakın ol ..Konuna odaklan dilediğin kişiyi konunda engelleyebilirsin. .
Konuna gelecek olursak ..
Arkadaşın belki gerçekten daha önceleri daha sakin bir hayat sürerken gerçek karakteri, ahlaka bakış açisı yeni yeni ortaya çıkmış olabilir. . Yada bu konularda hep zayıftı fakat sana öyle göstermiyordu. .
Evet arkadaşken çok iyi bir insan olabilir ama karakter olarak ,hayata bakış açısı kötü ve acımasız, empatiden yoksun birisine benziyor..
Senin yapacağın iş ya yüzüne fikrini söyleyip arkadaşlığını bitirmek yada arayı yavaş yavaş soğutup uzaklaşmak..
Evet belki senin söylediklerinle ayrılmış fakat böyle yapıda ki insanların hayat boyu sağlıklı ilişkiler kurabileceklerine inanmıyorum. .Aynı eşini 1 kere aldatan adamlar gibi ..
Her zaman bu tarz fırsatları degerlendireceklerine inanıyorum. .
Sende sağlıklı bulmadığın için uzaklaşmak istiyorsan doğrusunu yaparsın. .
Ama ben şuna da inanmıyorum bazı arkadaşlar yazmış bununla arkadaşlığın devam ederse gelecekteki Eşinle de böyle bir şey yaşar diye ..Bir zahmet Erkek de Eşinin arkadaşıyla iğrençleşmesin.Evine ,eşine saygısı olan adam isterse kadınlar ne yaparsa yapsın Eşini aldatma yoluna gitmez ..
Dünya o kadar da kötü değil. .
Böyle insanlar çok azınlıkta.. İyi insanlar daha fazla bence..
Hangi konu?Bende dobra biriyim cat cat söylerim de senle ben beraber banlandik gittik neyse ney de simdi ne kavgasi çıkardım yahu bise demedim ki
Vallahi hatirlamiyorum ya oldu bayaHangi konu?
Konuyu unutmuşsun beni unutmamışsınVallahi hatirlamiyorum ya oldu baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?