• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın evliliği ve salak yerine konulmam Sizce ?

Ay polisler geldigi gunde, zaten sahidim sensin diyor bana, tamam Eyvallah yani.. birde kocasini sikayet belgesi, mahkeme belgesi benim evimde duruyor.. bence kocasi ona Jolyss'le muhatap olmani istemiyorum artik dedi.. yoksa simdiye ohoooo mesaj fila atardi kesinlikle.. neyse tatile gidene kadar cevap vermicem kendisine.. hatta kafami dinlicem, yeminle beynim uctuya..
Bence belgeleri yirtin atin ve ebediyyen onunla muhattap olmayın.

Niye tatilden gelene kadar? Boyle biriyle gorusmeye devam edecekseniz kendisine hic atarlanmayin yani.
Tatile gidene kadar dedigimde, mesela iki hafta kaldi o zamana kadar aramicam, tatildede aramicam zate ulasamaz bana, tatilden sonrada.. nasil olsa artik iyilesti kendisi banada ihtiyaci yok, ha birde en ufak bir sorunda muhakkak geri donus yapacaktir, bende cevap vermicem artik.. yillardir ovunmelerini dinledim yeter artik yani..

Kızlar böyledir. Ayrılırlar ayılırlar bayılırlar bi hediye bi çiçek sözler vaatler her şey orda biter. :)

Benim de dibimde var bu aralar. Deney yapıyorum bu kız üstünde. Hep erkeğin tarafını tutuyorm o da haklı üzerinde baskı hissediyor sen bu duruma getirdin falan diyorm. Valla bakıyorm bunları duymak istiyor aslında.

Sevgilinizle eşinizle nişanlınızla olan sorunları kimseye anltmayın. Ayrılacaksanız ayrılın bitsin kol kırılır yen içinde kalır etrafla paylaşmayın. Çünkü çok kolay affediyoruz :)

Aldatma bile bir ikide kaldı mı adam bunu huy edinmedikçe affediyoruz. Etrafa yydığımızla kalıyoruz meseleyi.

Hic karisma tekrar arasada ben karismiyorum de.suan iyilermi esinin aldigi hediyerle ovunuyormus bu arada 100 tl ye ruj mu varmis:oha:
Kizn karakteri ovunmeyi seviyor ve insan kullaniyor bana gire esimden ayrilirsam zengin koca bulacagim nedir allah askina:işsiz:
Donusunboylemiolacakti Donusunboylemiolacakti kos ali kocun karisi gibi hayat yasayanlar varmis

Hic karisma tekrar arasada ben karismiyorum de.suan iyilermi esinin aldigi hediyerle ovunuyormus bu arada 100 tl ye ruj mu varmis:oha:
Kizn karakteri ovunmeyi seviyor ve insan kullaniyor bana gire esimden ayrilirsam zengin koca bulacagim nedir allah askina:işsiz:
Donusunboylemiolacakti Donusunboylemiolacakti kos ali kocun karisi gibi hayat yasayanlar varmis

100 tl ye ruj alırsın da bu rujun 100 tl olduğunu aöylemek için almazsın. Sürünce düzgün dursun çıkmasın diye alırsın. Arkadaşına anlatma ne lüzum var ya.

İnsaniyet yapıp yanında kalmışsınız bunda bişey yok, ama evlilikşeriyle ilgili akıl vermeniz ve sizi evinden yolladıktan sonra görüşmeniz kısmında hatalısınız. Ben olsam bu olaydan iki ders çıkarırım, birincisi karı koca arasında üçüncü kişi olursan kötü olan sen olursun, ikincisi sana değer vermeyen seni kullananı hayatından çıkarmalısın. Kimseye ederinden fazla değer verme.

Kızlar böyledir. Ayrılırlar ayılırlar bayılırlar bi hediye bi çiçek sözler vaatler her şey orda biter. :)

Benim de dibimde var bu aralar. Deney yapıyorum bu kız üstünde. Hep erkeğin tarafını tutuyorm o da haklı üzerinde baskı hissediyor sen bu duruma getirdin falan diyorm. Valla bakıyorm bunları duymak istiyor aslında.

Sevgilinizle eşinizle nişanlınızla olan sorunları kimseye anltmayın. Ayrılacaksanız ayrılın bitsin kol kırılır yen içinde kalır etrafla paylaşmayın. Çünkü çok kolay affediyoruz :)

Aldatma bile bir ikide kaldı mı adam bunu huy edinmedikçe affediyoruz. Etrafa yydığımızla kalıyoruz meseleyi.
Kari koca rekabet haline girmisler resmen.. herseyin en iyisi kendilerinin olsun, aman aman para konusunda hic bir sorun cikmasin, her seyin en iyisini giyelim, en iyisini yigelim, gorende bunlarin yati kati var zannedecek.. aldiklari 800 tl cantalarla ovunurler anca.. bildigin canta yani.. artik cidden yillar gektikce bu kizin hareketlerine sinir olmaya basladim, yuruyusu bile havali, bende yaninda garip garip geziyorum.. bende zannediyorumki evliliklerinde hersey yolunda, megerse aylar oncesinden olaylar olmus.. eeeee fiziksel siddet var, ekonomik siddet var, hakaret var, kizlarla konusma var aldatma yani, hepsini okuttu bana yani.. sonrasinda gelde dellenme, eeeeeee o oyle yapmazki, beni aldatmazki, o oyle bir insan degilki, eeeee kizim niye sikayet ettin o zaman dedim, hadi sikayet ettin neden kaldiriyorsun sikayetini dedim seni iyi kandirmis dedim, naparsan yap dedim kapadim telefonu.. anneside gicik oldu bu duruma zaten, kizinin kandirilmasina vs..

senınkısı yıne arkdasın benımkısı kuzen canım .ayrdıldı esınden hep yanında oldum .tekrar evlendı ailesinn yıne ıstemedıgı bırıyle herseyıyle gene yanında oldum ,sorunları oldu gel dedı hep gıttım tasındı ,gene gıttım ,hafta sonlarımı bıle onunla evde oturdum hep,cocugu oldu yıne yanındaydım ,kısacası herturlu sorununda yanındaydım ,esınden bosanmaya kalktı gene yanındaydım o zamanlar nısanım oldu gelmedı esıyle problemlerı vardı ,anlayısla karsıladım bu 2.esındende bosandı adam bunu evden kovdu aldattı ,hakaretler ettı ,bosadı adamı 1.2 hafta sonra tekrar grsmeye baslamıslar benden sakladı aramadı benı ozamanlar ,ben mılletten ogrendım ( normalde hergun saatlerce grusuruz telde )benım kınam oldu gelmedı ,dugnume gelmedı,o pislık kocasıylada barıstı sırf calışamadıgı ayakları uzerınde duramadıgı ıcın ,normaldede baksan oyle gururlu ve kıncıdırkı az kussun annesıyle yıllarca konusmaz ,benden baska arkdaşıda yoktur.dugun bıtınce bırkac hafta sonra arada bakmadım dahada aramadı gorusmem yanı bu tarz ınsanlar cıkarcı ısı düstüklerınde senı ararlar sende kes ırtıbatını acıma bosver kendı eden bulur

Kari koca rekabet haline girmisler resmen.. herseyin en iyisi kendilerinin olsun, aman aman para konusunda hic bir sorun cikmasin, her seyin en iyisini giyelim, en iyisini yigelim, gorende bunlarin yati kati var zannedecek.. aldiklari 800 tl cantalarla ovunurler anca.. bildigin canta yani.. artik cidden yillar gektikce bu kizin hareketlerine sinir olmaya basladim, yuruyusu bile havali, bende yaninda garip garip geziyorum.. bende zannediyorumki evliliklerinde hersey yolunda, megerse aylar oncesinden olaylar olmus.. eeeee fiziksel siddet var, ekonomik siddet var, hakaret var, kizlarla konusma var aldatma yani, hepsini okuttu bana yani.. sonrasinda gelde dellenme, eeeeeee o oyle yapmazki, beni aldatmazki, o oyle bir insan degilki, eeeee kizim niye sikayet ettin o zaman dedim, hadi sikayet ettin neden kaldiriyorsun sikayetini dedim seni iyi kandirmis dedim, naparsan yap dedim kapadim telefonu.. anneside gicik oldu bu duruma zaten, kizinin kandirilmasina vs..
Boşver kendi düşen ağlamaz sen hayatından çıkar gitsin görüşme zaten sana kendini kötü hissettiren biriymiş.

Valla ben olsam bi daha ararsa sana en iyilerini bulman yolunda basarilar diler yol veririm

Insan boylesine daha ne kadar harcatir ki kendini

He kiz ne hayatlar var bunlar gunumuz dizilerini izlemekten cosmuslar yapacaklarini bilmiyorlar

Bu arada ben ruj almadigim icin bilmiyorum var mi ki acaba 100 tl ye rujjjj

Haaa haaa birde kesin Ali Kocun karisininda buraya uyeligi vardir demedi deme acaba kullanici adi nolaki:KK14:

Arkadaslar dusunceleriniz almak istiyorum,

Arkadasimin evliliginde catirdamalar oldu bundan iki hafta once.. gerci bu sorunlar aylar oncesinden baslamis, hatta dugun gunu bile vardi sorunlari..
O gun tartismislar, oglan ben senden bosanmak istiyorum demis ki aylar oncesinden kafasina koymus, kizin annesi gelmis, annesinin onunde kiza hakaretler yagdirmis, ve esyalarini alip cekip gitmis.. Neyse kiz benden rica etti evimde kalabilirmisin diye kizin evinde kaldim dort bes gun.. bir sabah uyurken esi aradi geliyorum diye, kiz resmen "kalk kalk esim geliyormus vs dedi, ve evden beni resmen kovar gibi, kendimi o kafayla disarida buldum"
SALAK YERINE KONULDUMMU SIZCE ? EVET TABIKIDE

Isimi gucumu birakip kizla ugrastim resmen iki hafta boyunca.. en son olayda bunlar cok buyuk kavga etti, oglan bunu tokatlamis ve kapi disariya atmis. beni cagirdi hemen, neyse gittim baktim evin onunde polisler vs.. sikayet etti arkadasim derken, ben evimin kapilarini actim kendisine disarda kalmasin diye.. annesinede gitmek istemiyordu zaten.. Aksamda iste eve geldik, oglan bu aradi, ozur filan diliyor, gel diyor, hatami anladim diyor.. bana ise kocasindan mesaj geliyor "tebrik ediyorum cok iyi tavsiyelerde bulunuyorsun" diye, Yani anlicaniz kabak benim basimda patladi.. Ertesi gun hic birsey olmamis gibi kizi almaya geldi, ve kiz gidis o gidis, beni gunde uc dort kez arayan kiz aramaz oldu... Dun aramis beni, eeeeeee sikayetimi geri cekecegim, ben artik guveniyorum ona, cart curt,... bende artik sana hic birsey demiyorum, ne yaparsan yap dedim, sana yol gosteriyoruz, tersini yapiyorsun dedim, belliydi zaten seni kandiracagi dedim ve kapattim.. ki oglan evli olan eski sevgilisiyle irtibata gecmis, onunla konusmus, hatta tchat sitelerine filan girdigini bile soyledi, uc dort kizla konustugunu vs ...
SALAK YERINE KONULDUMMU SIZCE ? EVET TABIKIDE

Kendisine ben ve annesi dogru yolu gostermeye calistikca, kendisi kendisine siddet gosteren birinin ayaklarina kadar gitmeyi tercih etti, sikayet etti, sikayetini kaldiracak.. Kizlarla konustugunu bile bile, yok o beni aldatmazda dedi, bu aldatma degildir dedi kendisi, beni her gun arayan kiz, iki gundur aramaz oldu.... eeeeee nasil olsa artik benim gibi bir salaga ihtiyaci yok...

NOT : YILLARCA KIZIN OVUNMELERINI DINLEDIM, ISTE KOCAM BANA 800 TL'YE CANTA ALDI... IS YERIMDEKI PATRONUM BENDEN COK MEMNUN, ON YILLIK ISCISINI SEVMIYOR, ONDAN MEMNUN DEGIL, ZATEN KOVACAKMIS ONU.. ISTE SU KADARA ARABA ALDIK, SU GUN TATILE GIDECEGIZ..
KIZ KENDISINE TANESI 100 TLYE RUJ ALIR, ISTE MAKYAJLARIYLA OVUNMELER, TELEFONUYLA OVUNMELER..... EGER ESIMDEN BOSANIRSAM KENDIME ZENGIN KOCA BULACAGIM DEMELER ...UFFFF NEYSE ICIM SISTI

Yorumlariniz bekliyorum, hem bu kizin evliligiyle ilgili, hemde benim salak yerine konulmamla ilgili ...

Bu forumdaki 10 aldatma/şiddet başlığından 8inin seyri bu yönde zaten. Nasihatta bulunanlar da ya kocaların üye olmasıyla, ya da yuva her şeydir zırvasını siar edinmiş kadınların müdahalesiyle azarlanıyorlar.

Yani gurursuz kadınların klasik hali işte. Kurtulduğunuza şükredin.

Valla ben olsam bi daha ararsa sana en iyilerini bulman yolunda basarilar diler yol veririm

Insan boylesine daha ne kadar harcatir ki kendini

He kiz ne hayatlar var bunlar gunumuz dizilerini izlemekten cosmuslar yapacaklarini bilmiyorlar

Bu arada ben ruj almadigim icin bilmiyorum var mi ki acaba 100 tl ye rujjjj

Haaa haaa birde kesin Ali Kocun karisininda buraya uyeligi vardir demedi deme acaba kullanici adi nolaki:KK14:
Var kiz 100 tlye ruj :spor: birde bana aldirmak istiyordu, sen alsana diye.. hadi evliligindeki sorunlar tamam okey'de hala neden ovunuyorsun o kadar sorundan sonra ev alacaz demesi .. Ha su ovunmeler yokmu :sinirli:

Öncelikle, ben genel olarak konuda bir salak yerine konulma göremedim. Arkadaşınızın size tek yanlışı sizi zamansız apar topar evinden göndermesi olmuş. Bu çok ayıp bir şey. Ben olsam bir daha görüşmezdim bile belki.

Ama diğer meseleler onun kendi meselesi. Sizi ilgilendiren bir şey veya size yapılan bir yanlış yok. Siz kendinizce bir sürü tavsiye vermiş, dert dinlemiş olabilirsiniz. Arkadaşınız gerçekten yanlış yolda da olabilir. Ama bu onu ilgilendiren bir durum sonuçta. Burada da binlerce arkadaşınızın minvalinde konu açan oluyor, sonuçta onların da çoğu bizi dinlemeyip bildiğini okuyor yani. Ne olursa olsun arkadaşınızın kendi hayatıyla ilgili kararlarına saygı duymanız lazım. Konuda arkadaşınıza dediklerinizi uygulamıyor diye çıkışmışsınız. Bu şekilde hesap sorma hakkınız da yok. Siz arkadaşlığınızı yapar, fikrinizi söylersiniz. Daha fazla müdahil olamazsınız onun hayatına.

Bizimkini anlatayım. Bu şimdi uzun süredir nişanlı bir türlü evlenemediler. Hiç öyle bir girişim tarih falan yok. Ama sürekli havalı havalı anlatmalar. Hatta benim de konum var kızla ilgili psikolojimi çok bozdu. Sürekli bizim eşimle ilişkimizi kötüLeyip kendisininkini övüyodu. Çocuk zengin ama üşeniyo resmen evlenmeye ailesi zengin yani. Kız da bununla övünüyo. İşte kp sinin giydiği tişörtün markasıyla bile övünen bi kız. Ama onun dediği markayı benim babam bahçe işi yaparken giyer. O derece aptal kız. En sonunda nişanlısı ben ayrılmak istiyorum diye çıktı geldi bigün.
Ben de bu kızla başetmeyi öğrendim tabi. Ama dedim senin hatan var çok evlilik baskısı yapıyosun. Aklı başkalarına kaymış olabilir erkek adam olur öyle falan dedim. Geçer dedim. Sen yumuşak yumuşak özür dile dedm hafiften sohbet arada yumuşat çocuğu dedm. Ciddi barıştılar. Şu an çocuk bunu parmağında oynatıyor. Kız da bir daha ayrılmasın diye ne dese yapıyor. Ben de artık bu tiplerle sinirimi bozmuyorum. Çünkü bunlar erkeksiz kalmaktan korkan salaklar. Onlara istediğini vericen.

Öncelikle, ben genel olarak konuda bir salak yerine konulma göremedim. Arkadaşınızın size tek yanlışı sizi zamansız apar topar evinden göndermesi olmuş. Bu çok ayıp bir şey. Ben olsam bir daha görüşmezdim bile belki.

Ama diğer meseleler onun kendi meselesi. Sizi ilgilendiren bir şey veya size yapılan bir yanlış yok. Siz kendinizce bir sürü tavsiye vermiş, dert dinlemiş olabilirsiniz. Arkadaşınız gerçekten yanlış yolda da olabilir. Ama bu onu ilgilendiren bir durum sonuçta. Burada da binlerce arkadaşınızın minvalinde konu açan oluyor, sonuçta onların da çoğu bizi dinlemeyip bildiğini okuyor yani. Ne olursa olsun arkadaşınızın kendi hayatıyla ilgili kararlarına saygı duymanız lazım. Konuda arkadaşınıza dediklerinizi uygulamıyor diye çıkışmışsınız. Bu şekilde hesap sorma hakkınız da yok. Siz arkadaşlığınızı yapar, fikrinizi söylersiniz. Daha fazla müdahil olamazsınız onun hayatına.
Ben kesinlikle kendisine benim tavsiyelerimi uygula demedim sadece tavsiyede bulundum, ki ben kimseye uyku ilaci al kocani uyut ve telefonunu karistir demem, kendisi uyku ilaci bile ayarladi kocasini uyutmak icin.. ayrica kocasini takip etmek icin bir adet sim kartida alacakti, bana diyorki benimle gelirmisin onu alamaya diyor, yahu yasa disi seyler bunlar.. artik iyice beynim durmaya basladi benim.. benim zoruma giden beni gunde bes alti kez arayipta, son iki gun kaybolmasi, neden cunku duzeltti bazi seyleri guya..

Back
X