arkadaşımın hatası !!!

eylul166

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
10.690
882
448
44
selam arkadaşlar ;ben 10 yıllık çok sevdiğim dostum dediğim arkadaşımın derdini paylaşmak istiyorum ,
arkadaşım evli 4 yıllık birde çocuğu var ama eşi şimdiye dek hep ilgisiz sevgisiz ,eşine değer vermeyen biriydi ,arkadaşım yalvarırdı ona nolur biraz ilgi biraz aşk ,hiç değilse sev beni birazcık derdi ,bunu esirgeme çok ihtiyacım var derdi ,zor günlerinde hiç yanında değildi kocası ,herşeyi kendi yapardı arkadaşım hala da öyle ,bir gün benim yanımda eşine yalvardı,ağladı ayaklarına kapandı nolur sev beni ne olur diye ,o kadar üzüldüm ki haline yapacak hiçbişeyim yoktu ,adamda ben böyleyim işine gelirse dedi ,arkadaşım oluruna bıraktı artık ,napıyım diyo bu da böyle 27 yaşında buna mahkum oldum diyo ;
gel gelelim konuya geçen yıl boşanma aşamasına geldiler çok kavgalar oldu aileler girdi araya bi şekilde toparladılar ama arada aşk yok sevgi saygı yok tabi ,bu arada arkadaşım biriyle tanıştı başta çok iyi arkadaşlardı hatta bende tanıştım, arkadaşım eşiyle sorunlarını bile anlattı bu kişiye ,çok seviyeli kültürlü biri adam ,kıza aşık oldu ,hergün işyerinin önüne geliyo ,çiçekler ,mesajlar ,ama arkadaşım asla kabul etmedi ,ben evliyim sen evlisin yapacak bişey yok dedi ..
adam vazgeçmiyo ,1 yıldır kapısında köpek oldu afedersiniz ,ama yok ,kız birtek bana anlatabiliyo bu durumu ,işin kötüsü arkadaşımda adama aşık oldu ,nasıl olmasın bunca ilgisizlik kızı bu yöne itti ,ordan küçük bişey bile görse gönlü kaydı işte ..
kız bu süreçte mahvoldu ,deli gibi aşık ama evet diyemiyo ,diyemezde ,karakteri ,inançları buna müsait değil ,ben çocuğumun kocamın yüzüne bakamam diyo ,boşansam e adam evli o boşanmaz ,dost hayatımı yaşıycam diyo haklı ,adam karısına saygı duyuyor çünkü ,evi ayrı seni ayrı yaşıyorum diyomuş kıza ,seninle huzur buluyorum ,gülüşüne dünyayı sererim diomuş ,belki malum erkek yalanları diyeceksiniz ki bende öyle dedim ama adam tutkun resmen ..arkadaşımda deli gibi aşık ,ama elini bile tutmamış düşünün yaşayamadıklarının verdiği saplantı diyorum ,belki aranızda fiziksel temas geçse sıkılacaksın ,vazgeç bu sevdadan diyorum ,vicdan azabı da duyuyo adamın eşine karşı ,ben bir kadına bunu yapamam diyo ,hadi ben mutsuzum boşanayım ama adam mutlu ,onun mutlu evliliğini neden bozayım diyo ..yani ben işin içinden çıkamadım ,hergün bana ağlıyo ,artık verecek teselli bulamıyorum ,ne diyim ben bu kıza ,saygı duyayım diyorum yapamıyorum ,boşan desem yapamıyorum ,git aşkını yaşa desem yapamıyorum kaldım böyle iki arada ..

Arkadaşınıza söyleyin, duygularına gem vursun bitirsin bir an önce bu ilişki.
Ayrıca eşinden de hemen boşansın.

ortada bir ilişki yok zaten ..arkadaştı artık o da yok.görüşmüyor daha fazla kapılırım diye ,ama hala unutamıyor..

adam evli ise belli ki macera arıyo. kullansın birini sonra başından savsın istiyo. arkadaşınız geçsin bana aşık ayaklarını. seven insan napar eder sevdiğinle yaşar başkasıyla değil. sakın olaki yanlış adım atmasın olan ona olur

Beni sev birazcık nolur deyip yalvarmakta neyin nesi hemde sizin yanınızda :53: hemcinslerimin kendini bu kadar düşürmesi beni üzüyor... Yalvarınca sizi sevse ne olur sevmezse ne :19:

Diğer konuya hiç giresim yok , ilgi görmüyorum diye başka bi erkekle konuşması bile etik değil.. Hele de o erkek te evli ise.. İlgi görmemesinin sinirini başka yuvaları bozarak çıkarmamalı, zira zaten yuva bozanın yuvası olmaz. :34:

Mutlu değilse boşansın bi kafasını toparlasın sonra başka ilişkiyi düşünsün.. Tabi evli erkeklerle değil :20:

arkadaşınızın bir hatası yok bir kere. Bence o başlık yanlış olmuş. burada asıl hatalı olan arkaadşınızın kocası.. Herkes kendisine dönsün ve düşünsün . Sevgiliniz kcoanız sözlünüz nişanlınız .. size hiç ilgi göstermiyor, sizi sevmiyor, sövüyor, arada sevgi saygı kalmamış.. Dışarıdan gördüğnüz en ufak ilgiye kapılmazmısınız? Kapılmasanız bile aklınızdan geçmez mi " ah ah keşke bu adamla olsaydım" diye? ve fırsatınız olsa o adamla mutlu olmayı seçersiniz. Şu durumda arkadaşınız hatalı değil. O çabalamış değil mi ? konuşmuş kocasıyla yapma etme demiş.. Ama o adam bunu anlamamış, zaten o adam karısını kaybetmeyi göze almış ki.. Hangi olgun erkek bunu bilmez? her olgun erkek eğer kadına sevgi ilgi göstermezse , onu saymazsa sevmezse o kadının başklarına gönlünün kayacağını bilir. Bunu gidin her erkek cemiyetinde sorun. Arkadaşınızın kcoası zaten eşinden ayrılmk için yapmadığını bırakmamış. Bile bile lades demiş..

Aradaşınız bir kere vicdan azabından kurtulsun.. Kızcağızın kendine olan özgüveni çok zedelenmiş belli ki .Eminim hala kendini suçluyordur. Yapması gereken ilk iş o adamdan boşanmak, böyle hayat geçmez hele ki daha 27 yaşındayken..

Sonrasında ise kendine uygun bekar birini hayatına somak.. Şu durumda bahsettiğiniz kişi ile olması mümkün değil. Hem ne biçim adammış bu onu da anlamadım. Sen hem ben mutluyum karımla de, hem de başka bir kadının gönlünü çal. Arkadaşınızla olsa bile o tutkunun büyüsü geçtiğinde aynı şeyi arkadaşınıza yapmayacağı ne malum???

bence en mantıklı 2 hareket bunlar olurdu

ah yaa çok kötü bir durum...arkadaşınız eşinden boşanmalı ve o adamı da asla görmemeli...ne kadar haklı sebepleri olsa bile o adam evli...boşansın ve başka bir aşka yelken açsın..

Böyle bir mantık var mı arkadaş.Ben boşansam adamın boşanmaz diyor.Sen boşanmak için niye karşı tarafın boşanmasını bekliyorsun.

Sen mutsuzsan boşansana.Hem mutsuzum hem boşanmam hem de aşk yaşayayım ulan ne ala memleket.

Bu arada adam da çok tutkun bir gülüşüne dünyayı serer ama karısından boşanmaya maçası yemez.

Tam bir riyarkarlar buluşması.

arkadaşının yerinde oolsam 1 dakka bile o adamla evli kalmazdım..eşiyle yani..önce boşanırdım beni böyle üzen sevmeyen birisinden....
ama öbür erkekle de olmaz ...sonuçta oda evli...onla görüşmeyi keserdim...illaki karşısına hayırlı bekar birisi çıkar

adam karısına saygı duyuyor yazmışsınız ama saygı duyduğu filan yok

arkadaşın da ne eşine nede çocuğuna saygısı var

anlaşamıyorlarsa boşansınlar ne bu aldatma ilgisizdi de sevgi göstermiyordu da boşan gitsin o zaman

yani ben boşan diyemedim hiçbir zaman ,hep düzelir diye bekledi ama yok nafile ,diğeriyle olmayacağını kendi de biliyor zaten ,ama işte kalp bu dayanmıyor demek ..

arkadaşınızın bir hatası yok bir kere. Bence o başlık yanlış olmuş. burada asıl hatalı olan arkaadşınızın kocası.. Herkes kendisine dönsün ve düşünsün . Sevgiliniz kcoanız sözlünüz nişanlınız .. size hiç ilgi göstermiyor, sizi sevmiyor, sövüyor, arada sevgi saygı kalmamış.. Dışarıdan gördüğnüz en ufak ilgiye kapılmazmısınız? Kapılmasanız bile aklınızdan geçmez mi " ah ah keşke bu adamla olsaydım" diye? ve fırsatınız olsa o adamla mutlu olmayı seçersiniz. Şu durumda arkadaşınız hatalı değil. O çabalamış değil mi ? konuşmuş kocasıyla yapma etme demiş.. Ama o adam bunu anlamamış, zaten o adam karısını kaybetmeyi göze almış ki.. Hangi olgun erkek bunu bilmez? her olgun erkek eğer kadına sevgi ilgi göstermezse , onu saymazsa sevmezse o kadının başklarına gönlünün kayacağını bilir. Bunu gidin her erkek cemiyetinde sorun. Arkadaşınızın kcoası zaten eşinden ayrılmk için yapmadığını bırakmamış. Bile bile lades demiş..

Aradaşınız bir kere vicdan azabından kurtulsun.. Kızcağızın kendine olan özgüveni çok zedelenmiş belli ki .Eminim hala kendini suçluyordur. Yapması gereken ilk iş o adamdan boşanmak, böyle hayat geçmez hele ki daha 27 yaşındayken..

Sonrasında ise kendine uygun bekar birini hayatına somak.. Şu durumda bahsettiğiniz kişi ile olması mümkün değil. Hem ne biçim adammış bu onu da anlamadım. Sen hem ben mutluyum karımla de, hem de başka bir kadının gönlünü çal. Arkadaşınızla olsa bile o tutkunun büyüsü geçtiğinde aynı şeyi arkadaşınıza yapmayacağı ne malum???

bence en mantıklı 2 hareket bunlar olurdu

arkadaşının suçu yok mu :53:

beğenmiyorsa kocasını boşasın bu kadar basit hem kocamdan olmayayım hemde gönlümün başkası hoş tutsun olur mu canım

başka erkeklere yakınlaşmaya gerek yok

o zaman sizde kocanıza ilgisiz davranırsanız sizi aldatsın hoş mu karşılayacaksınız

adam karısına saygı duyuyor yazmışsınız ama saygı duyduğu filan yok

arkadaşın da ne eşine nede çocuğuna saygısı var

anlaşamıyorlarsa boşansınlar ne bu aldatma ilgisizdi de sevgi göstermiyordu da boşan gitsin o zaman

arkadaşımın eşiyle arasında saygı kalmadı zaten bu bir gerçek ama oğluna saygısı var tabi olmazmı ,aldatacak olsa ,zevk için olsa gider yatar kalkar ,oğlununda eşininde yüzene gerine gerine bakar ,arkadaşım ahlaksız biri değil ,olmadığı için zaten bunları yaşıyor ,olsa idi gider sevgili olurdu ,acı da çekmezdi aşkını yaşardı ,diyorum ki adamın niyeti çıkınca ortaya tamamen çekti kendini ..

komik olmayın arkadaşım ,kk daki paylaşımlarıma bakarsanız emin olabilirsiniz ..

Sensin demedim bi an öyle düşündüm dedim , tepkileriniz çünkü hep size birşey denilmiş gibi yani.. O bakımdan :34:

Komik olmaya gelince arkdaşınıza rakip tanımıyorum :34: Çünkü neymiş boşanırmış o adamla olurmuşta ya adam boşanmazsaymış ? Pes yani :53::53::53: oldu olacak aynı anda boşanma davası açsınlar, sen yuvanı yık ben geliyorum desin :34: Var mı böyle bir şey..

Başkalarını mutsuz ederek mutlu olmaya çalışanlar asla mutlu olamazlar. :19:

Back
X