Merhaba kızlar. Kurumsal bir firmada calisiyorum. Arkaslarimin cok guzel oldugumu soyler. Bayan bir arkadasim var. 6 yildir taniyorum ve son iki yildir ayni ortamda calisiyoruz. Bu kizdan herkes nefret ediyor. Bunu ofkemi atmak icin soylemiyörum. Ama arkadasim iste. Ayni isi yapiyoruz. Katlaniyordum. Sonradan erkek bir arkadasimiz ise alindi taseron. Grup olduk. Yemege beraber gider molaya beraber cikardik. Erkek arkasin ilgisini fark etmeye basladim. Mesajlar yakin ilgi vs. Tabi bu noktada tepkimi ortaya koydum. Mesaj atma dedim. Once anlayisla karsiladi. Kocamin beni nekadar sevdigini benimde kocami ne kadar sevdigimi her firsatta belirttim. Bana cikma teklifi etti. Kabul etmedim. Diyeceksiniz ki esinize soleseydin. Esim cok sinirli. Benden yuz bulamayinca o arkadasima yakin davranip beni kiskandirma cabasina girdi. Bu arada tamamen bagimizi koparmamistik. Cunku masamiz yanyana. Is konusunda yardimlasiyorduk. Dogal olarak. Bir gun bu bayan arkadasimla ( evli ) tavla oynamaya gideceklerini mesajla bildirdiler. Ben mesaji 27 dk sonra gordum. Ben mesaji gorene kadar gitmisler.Araya mesafe koymanin zamani gelmisti. Çocuk gibi kiskandirma cabalari benim sinirlerimi bozdu. Cunku bariz sekilde dislaniyorum. 3 gun araya mesafe koydum. Kiz mesajda bana hakaret etmeye basladi. Ki bu kiz her aldigim kiyafetin , makyaj malzememin, burnumdaki hizmanin bile aynisini aliyordu. Neyse kiz bana hakaret edince bahceye cikalim yuzyuze konusalim dedim. Gelmedi. Yarim saat sonra erkek arkadasla assagii indi. Niyetim konusup anlasmak. Is yerinde huzursuzluk olmasin diye. Kiz bagirmata basladi. Savunmasi icin erkek arkadasi araya soktugunda cildirdim. Isleri ciktigi icin gitmisler. Yalana bak. Sonra ne mi oldu. Araya mesafe koyalim deyip masayi birlikte terk ettiler. Onca insanin icinde rezil oldum. Kaldiramiyorum. O kimki benle arasina mesafe koyuyor. Hayir ben zaten mesafeyi koymamismiydim tavirlarimla. Bunu herkesin icinde yuzume bagira cagira soyleminin anlami ney. Ayni ortamda ikisi birlikte molalara cikiyorlar. Kiskaniyorsam namerdim. Zaten umursamadigim icin gelmedimi bunlar basima. Yaziklar olsun. Kizim ben senin yaninda hic bir arkadasin yok diye kalmamismiydim. Seninle kimse yemege inmiyor diye sadece ikimiz inmiyormuyduk. Hayir yani anlamiyorum.