arkadaşımın iyiliği için uğraşıyorum ama anlamıyor bunu

ailesi konuşuyor mu bilmiyorum aklımda son çare annesiyle konuşmak var ama bu çok mu ileri gitmek olur?

Ailesi konuşuyordur herhalde, ama istemeyen birini zorla okutamazsın ki. Anneside konuşsa fayda edeceğini sanmıyorum. İstersen konuş ama bu ters tepki oluşturabilir. Belki konsantre olamıyordur. Arkadaşımın kardeşi psikiyatriste gitti. İlaç falan kullanıyordu.

ya bana yapılsa kızardım ama ileride teşekkür bile ederdim de annesini dinlemezse de bişey değişmeyecek olmadı arkadaşlığımı bitiririm açık ve net. hayatını bu kadar karartan bir karakterle arkadaş olmak istemem çünkü çok uğraştım ben

Neden bu kadar ısrarcısınız anlamadım içinde yoksa sevmiyorsa okumayı zorla yaptıramazsınız ki bu insan normal liseyi bitirememiş açıktan okuyor siz üniversite diyorsunuz hele bir de aşağılar gibi bak kardeşkerin okumuş diyorsunyz demek ki istemiyor böyle baskın yaoarak ancak soğutursunuz bebin kardeşim de ortaokul mezunu okumadı söyledik yalvardık olmadı bin kere de demedim kendimden örnekte vermedim çünkü zorla okumaz kaçar okuldan da biliyordum ceremesini kendi çeker okumadı diue arkadaşlığınızı bitirecek değilsiniz

Çok anaç gördüm seni, arkadaşında bence anksiyete var. Stres yaptığında başaramayacağını düşünüp kötü oluyor, çalışmak bile istemiyor. o antremanlarla serisi cidden iyi, en temelsiz insana dahi ben yaparım güveni aşılar. Bir de liseyi bırakmasından ve seninle evde görüşmek istemesinden yola çıkarak sosyal problemleri olduğunu düşünüyorum. Yavaş yavaş kendi çevrenle sosyalleştir. Mesela birden kalabalık bir ortama sokma ama bir arkadaşınla buluşurken onu da çağır. Arkadaşının da sohbet edebileceği ortak konular aç. Yazın beraber çalışabileceğiniz part-time bir iş bul. Yavaş yavaş topluma kazandır arkadaşını.

Son düzenleme:
aşağılar gibi değil yani farkına varmalı diye ısrar ettim ama bende yoruldum

evet o kitap :) geçen yaz part time işlere onuda çağırdım bak günü birlik hem para kazanırız hem günümüz renklenir diye ama istemedi . bu aralar çalışmak istediğini söyledi güvenlik olarakta benim bildiğim en az lise mezunu arıyorlar . ortak bir arkadaşımız var hatta benden önce arkadaşı o kişi buluştuğumuzda kız konuşmuyor bile benimleyken çok farklı başkaları varken çok farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…