Arkadasimin kiz cocuklara olan tepskisi

Bebek engelliyse heyet onayıyla hamile ve eşinin isteğiyle ileri haftalarda (sanırım sinir 24.haftaydi o yıllarda da) gebelik sonlandirilabiliyor.Bu kararın alımında bebegin cinsiyetinin rolünü olmasın diye bu uygulama yapılıyordu.Kesinlikle tek önemli şey hayırlı evlat olsun ....öyle bir çocuğun olur onunla ovunursun...öyle bir evladın olur soyadını değiştirirsin

Bir şey sorucam size ne? Kadının belli ki psikolojisi bozuk, besbelli bir problemi var. Hatta belki açmazda. Bu derece saçmalayan hamile bir kadının üzerine gitmek, onla inatlaşmak size ne kazandırdı? Normal düşünemediği, zor zamanlar geçirdiği ortada. Travmatik bir durum söz konusu olabilir. Gelip burada ayıplayacağınız yere sakince neyi olduğunu öğrenmeye çalışıp destek olsaydınız, böyle arkadaşlık olur mu?

Destek alması gerek bence.
Bebek için çok üzüldüm. Hele bir de peşine bir oğlu olursa çok çekecek kuzucuk

Hindistan'da kız bebeği olacağını öğrenenler düşük yapmaya çalışıyor, tecavüz oranları çok yüksek olduğundan bu da düşükler için bir sebep. Bu nedenle ultrasonla cinsiyet tespiti yasak.
Arkadaşınız da o durumdaymış. Bence geçmişte kötü hatıraları var. Ailesi acilen bir doktora götürsün, akıl sağlığı yerinde değil bence. Arkadaşlık yapılabilecek biri de değil.

Sadece ilk ve son sayfayı okudum, o yüzden yazan var mı bilmiyorum. Benim aklıma eşi ya da ailesinden erkek çocuk baskısı görmüş olabileceği geldi. Malum, maalesef hala bu saplantıda olan insanlar var. Acaba öyle bir baskı görüp söyleyemediğinden, bu şekilde bir tepki veriyor olabilir mi?

bundan size ne ? kız çocuğu istememe nedeni sadece kızı aşağı bir cinsiyet olarak görüyorsa sorun olmalı ama burda olay farklı, belli ki kız olarak yaşamak ona kötü şeyler yaşatmış ve kendi kızı için endişelenmek istemiyor ,
gerçekçi veya değil sizi ilgilendirmez. burda kınanacak biri varsa o da sizsiniz insanların acıları üstünden prim yapmayın.

neden bu kadar tepki verdiniz
konu sahibi bu konuyla nasıl neden prim yapmak istesin?

Allah onu oğlu ile sinamaz inşallah.
Gelecekte ne olacağını tahmin edebiliyorum. Şişirilmiş egolu burnu tavan bir oğlan. Hep ezilmiş erkeklerin üstün olduğu anlatılmış sinmiş bir kız.
Yazık gerçekten allah arkadaşınıza akıl fikir versin.

Cok ihtiyacim vardi prim yapmaya,bu konu bana nekadar prim getirir acaba.
Sacmalamayin lutfen.ben arkadasima defalarca sordum her seferinde baska seyler soyluyor ben ona sadece kizdim,tepki gosterdim napsaydim evet keske kiz olmasaydimi deseydim.kendisine kiz cocuklariyla alakali ne varsa en guzel halleriyle anlattim daha ne yapim. dun aradi beni okadar kotu hastalanmiski gittimde perisandi doktora goturdum kizmam ise yaramiski ozur diledi saglikli olsunda baska bisey istemiyorum dedi ben kucagina aldigin zaman butun bu dusunceler bitecek dedim kokusunu aldiginda herseyi unutacaksin dedim gulumsedi oda anladi artik yanlis dusuncelerde oldugunu normalde cok iyi bir insan icinde bir kotuluk yok

Arkadaşın çocukluğun da tacize fln magruz kaldı heralde. Üzüldüm onun adına. Inşallah bu güdümünü bebek doğunca da devam ettirmez aksi halde o bebeğinde hayatini zindana çevirir buyudukce.
Oyleysede ben uzulmedim sacma buldum hatta cektiginin a acisini o masumdan cikarmaya hakki yok... kiziminda boyle birsey basina gelirmi endisesi korkusu boyle olmaz... bizde kizimiz icin korkuyoruz endiseliyiz ama bunu ona yansitmiyoruz

Açıkçası kadına kizamiyorum. Belli ki kafasında takıntı haline getirmiş cinsiyet ve tecavüz konusunu yada geçmişinde yaşadığı bir üzücü durum olabilir. Ben haberlerde gördüğüm büyük oğlumun yaşında tecavüze uğrayıp işkenceyle öldürülen erkek çocuğunu gördüğümde haftalarca süren bir bunalım yaşadım ve oğlumu tek başına bakkala bile yollamadim, ağlama nobetleri geçirdim berbat günlerdi.. Kız- erkek ayrımı gibi gelmedi bu yüzden bana....

Konu sahibi niye prim yapsın biz onu tanıyor muyuz ya da profiline reklam mı alıyor? Ayrıca kadının "acısı" yok dikkatinizi çekerim karnında "kız evladı" var.

Ahh ahh!halbuki bir bilse kız çocuk sevgisi nasıldır?nasıl bir aşktır!çok pişman olacak bu söylediklerine ,hissettiklerine.büyük cahillik.

Bende taciz olayını düşünüyorum doğacak cocuga acidim bir an önce tedavi gormesi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…