- Konu Sahibi ohcanimadeysin
-
Bende uyuz oluyorum böyle insanlara. Onları gördükçe kızıma daha bi katı oluyorum ister istemez. İleride o da onlar gibi olmasın diye. Geçenlerde hanımlar toplandık. 4 arkadaşız. 4 de çocuk. Arkadaşın oğlu (4 yaşında) çırılçıplak soyundu oturma odasının ortasında. Ev soğuk. Annesi gel giydireyim diyor, çocuk tepiniyor. Kadın yarım saat gel giydireyim den başka bişi demedi. Yemin ediyorum ben sinir oldum. benim kızım öyle bişi yapacak zorla giydiririm onu. Onun zevkini mi beklicem. Bazı anne ve babalar çocuğum üzülmesin diye herşeylerine göz yumuyor. Bu onlarda ileriki yaşlarda sorun olarak dönmezmi?
Çocuklar tepelerine çıkmaz mı? Bi arkadaşımın oğlu da istediği olmayınca kime kızarsa kızsın annesine tokat atıyor, tepiyor saçını çekiyor. Tokat dediğim de az buz değil. Resmen şak dediğini duyuyosun. Annesi napıyor? Sırıtıyor. İnanın arkadaşlara gitmeye çekinir oldum kızım da şımarık bişi olcak diye. Senin durumuna gelince.; ne kadar yüzsüz müş arkadaşın kusura bakma da...
kendimi bi an senin yerine koydum... Gerçekten sinir oldum şimdi. Bizmi çok katıyız yoksa başkalarımı çok rahat anlamadım....
Ha birde soyunan çocuğun annesi bana sen çok rahatsın diyo:
ben çocuğuma terbiyesini vermişim onun nasıl davranacağını öğretmişim tabi rahat olurum!! Siz kendinize bakın!!!
Şaka maka bende baya dolmuşum :roflol:
saol kız sayende rahatladım :roflol:
yanlış yapmamıssın canım sıkma canını bizimde bir akrabamız böyleydi oğlu gelir kardeşlerimin arabalarını alır kırar eve götürmek isterdi anneside hiç ses çıkarmazdı birgun yine eve giderken kardeşime yeni aldıgımız arabayı götürmek istedi annemde dayanamadı ama atacım o eve götürülmez sanada alırız ver hadi dedi çocuk ağlamaya basladı anneside bi tokat attı çocuga annemede döndu bidahada size gelmem aglattın cocugu dedi gitti
ogunden beride konusmaz annemle
sorun kadınlarda cocuklarda deil
aaaaaaaa inanamıyorum :1shok::1shok::1shok::1shok:bu bayağı yüzsüz bişeymiş..yok o kadar yapmaz biliyorum ama bişey dememeside beni üzüyor
olaya bak yaa..gel giydireyimle olurmu bu..
vallahi bilmiyorum nasıl olacak bu iş.
çocuk yetiştirmek her istediğine he demek değildir ki..
yeri geldiğinde yapmaması gerektiğini söyleyeceksin..ben 2.5 yaşındaki halimi hatırlıyorum yaptıklarımı.annemin gözüne bakardım.ağzından çıkan lafa bakardım.yapma dedimi bitmiştir..izinsiz asla el sürmezdim başkasının malına..
bu kız kaç defa yatak odamıza girdi karıştırdı acaba oyuncak varmı diye.
bazı oyuncakları kaldırıyorumda kavgaya sebep olan pahalı elektronik oyuncakları..kız onları arıyor köşe bucak.klava: ayyyh fenalaştım..kızım yapmayla olmuyorki bu iş..kesin konuşacaksın anlamıyorsa..olmadı hadi eve gidiyoruz deyip kalkıp gideceksin ki olayın ehemmiyetini aanlasın çocuk.[/I]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?