Arkadaşımın kocası

Zerosima

Boy:1,58 Güncel:62,4 hedef:57
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
15.770
19.085
498
Son gelişmeyi 25. sayfada yazdım kızlar

Kızlar selamlar öncelikle bunu bir arkadaşım adına yazıyorum.Cevaplarınızı beraber okuyacağız şimdiden yorum yapan herkese teşekkürler

Benim bu arkadaşım daha yeni evli sayılır bugün eşinin telefonunda erkek ismiyle kaydedilmiş profil dikkatini çekmiş baktığında kuzeni olduğunu görmüş.Ve bu kuzeniyle eşinin bire bir sohbetleri oturmuşları vs birşeyi yok.

Her neyse kocasına sormuş önce anlamak için Suat Usta kim msj attı falan demiş o da kim işte isim ne yazıyorsa o demiş o da peki profildeki benim kuzenim o nasıl Suat Usta falan demiş o da ne yapaydım Ökkeş diye mi kaydetseydim demiş kız da dalga geçmeyi bırak o ne alaka falan demiş sen yanlış anlarsın diye öyle kaydettim demiş

Kıza da sormuş kızda bir hafta önce karşılaştıklarını arkadaşına sürpriz yapmak amacı ile aldığını falan söylemiş (eşinin işinden dolayı ) özür dilemiş problem olduğum için demiş

Kısa not: Kuzenin numarası arkadaşımda olan değilmiş farklı bir numaraymış ama profil resminde o varmış kızda herkese kullandığı numaraya vermediği için diğer numarasını verdiğini söylemiş arkadaşım o numarasını bilmiyormuş

Şimdi bu kız sabahtan beri bayağı kötü durumda bunun nasıl bir açıklaması olabilir diye kafayı yiyor sizce ne yapmalı işin içinden çıkamadık beraber..

Son düzenleme:
Kızlar selamlar öncelikle bunu bir arkadaşım adına yazıyorum.Cevaplarınızı beraber okuyacağız şimdiden yorum yapan herkese teşekkürler

Benim bu arkadaşım daha yeni evli sayılır bugün eşinin telefonunda erkek ismiyle kaydedilmiş profil dikkatini çekmiş baktığında kuzeni olduğunu görmüş.Ve bu kuzeniyle eşinin bire bir sohbetleri oturmuşları vs birşeyi yok.

Her neyse kocasına sormuş önce anlamak için Suat Usta kim msj attı falan demiş o da kim işte isim ne yazıyorsa o demiş o da peki profildeki benim kuzenim o nasıl Suat Usta falan demiş o da ne yapaydım Ökkeş diye mi kaydetseydim demiş kız da dalga geçmeyi bırak o ne alaka falan demiş sen yanlış anlarsın diye öyle kaydettim demiş

Kıza da sormuş kızda bir hafta önce karşılaştıklarını arkadaşına sürpriz yapmak amacı ile aldığını falan söylemiş (eşinin işinden dolayı ) özür dilemiş problem olduğum için demiş

Kısa not: Kuzenin numarası arkadaşımda olan değilmiş farklı bir numaraymış ama profil resminde o varmış kızda herkese kullandığı numaraya vermediği için diğer numarasını verdiğini söylemiş arkadaşım o numarasını bilmiyormuş

Şimdi bu kız sabahtan beri bayağı kötü durumda bunun nasıl bir açıklaması olabilir diye kafayı yiyor sizce ne yapmalı işin içinden çıkamadık beraber..
hıc suphe duymadan cok emın bır sekılde yazıyorum bunun baska acıklaması yok
esıyle kuzenının ılıskısı var. kuzenı adamla gorusebılmek ıcın ozel hat almıs
kendı telefonunu tabıkı vermez whatsaap da cevrımıcı oldugu zaman ıkısı de aynı anda yakalanabılır bırde dırek kendı hattından yakalanmak ıstememıs olabılır
kuzen ıkıncı telefonu o adam ıcın kullanıyor

adamda kuzende yalan soyluyor ılıskılerı var

benım esımın telefonunda kız arkadaslarımda kuzenlerımde eklı hıcbırısı erkek ısmıyle veya usta olarak kayıtlı degıller
esımde kuzenımın telefonunun olmasını neden yanlıs anlayayım aralarında yanlıs bırsey yoksa ?

esıne de kuzenıne de ınanmıs gıbı yapsın delıl toplasın ekran goruntulerı alsın
ılerde ısıne yarayacak cunku
whatsaapdan konusuyorlar sonucta aktıf bır gorusmelerı mevcut ve yakalanırlarsa usta ıle konusuyordum sen yanlıs anladın dıye adam uste cıkacak guya

Söz konusu sürpriz kime yapilacakmis ve yapılmış mı? Kimsede yaygın olmayam numara kaydedilmişse tehlike çanları çalıyor demektir. İnanmış gibi görünüp delil toplamak lazım

kızın ailesini arayıp "x'e ulaşamadım iki numarası da kapalı" desin ve neden kızın iki telefon kullandığı ortaya çıksın.

eğer bu cidden masumane bir süprizse ben hesabı kapatır giderim o derece de eminim kadının arkasından iş çevrildiğine.

İyi niyetli bir durum olmadığı kesin. Eşi aramalara karşı tedbir amaçlı erkek ismi olarak kaydetmiş. Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor öyle bir konu bence..

Kesin bir işler çeviriyorlar, yoksa insan eşinden kuzenini niye saklar ki?

Arkadaşımın da anlamadığı nokta bu karşılaşabilirler tamam niye söylemiyor alsa numarasını neden adı ile kaydetmemiş diyor kafayı yiyecek

Back
X