Arkadaşımın kocası

chiLL

Guru
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
7.730
8.224
398
Kızlar benim yine bir problemim var
Sevdiğim bir arkadaşım var eskiden komsuyduk böylelikle tanıştık
Birbirimize gider gelirdik yardimci olurduk 1.5 sene komsulugumuz sürdü
Sonra o sonra ben tasindik yine görüşüyoruz ayda bir muhakkak birbirimize ugrariz
Eskiden ben onun altında otururdum inerdi bana arada eşide uğradı eşi gece çalışıyor. Eşim eşinden hoşlanmıyor tasindikdan sonra hiç gorusmedi bir gün eşiyle bana geldiler eşim evde yoktu gündüz oturmasina. Eşimde öğrenince rahatsız oldu kadınla görüş ama eşinin girip çıkmasını istemiyorum dedi. Zaten bende istemiyorum ama kocasida geliyor 1 saat oturuyor gidiyor akşam eşi kalkarken alıp gidiyor. Arkadaşımı çok seviyorum bu konu dışında hiçbir problem yok. Bazen oda farkediyor rahatsız olduğumu gondermeye çalışıyor kocasını çünkü ben XXX gitsin rahat rahat otururuz falan diye hafiften söylüyorum ama getirme o niye geliyor diyemiyorum ona gideceğim zaman özellikle söylüyorum XXX yokken çağır kocan varken ne işim var diyorum genelde de o geliyor. Eşim iki kere uyardı söyle getitmesin kocasını ama denir mi bu? Bende artık kocası gelince eşime gelmedi diyorum ama çok geriliyorum. Bugün kahvaltıya geldiler 10.30 da 12.30 da işi varmış 12 e kadar bizimle oturdu stresten başıma ağrı girdi eşim ya ararsa ya gelirse diye artık arkadaşımı aramiyorum bile kocası gelecek diye stres olmamak için ve birde bende bebek var emziriyorum hep odalara kaçıyorum emzirmek için eğilip kalkarken sürekli orami burami topla rahat edemiyorum zaten kocasida kötü niyetli biri değil ama hoşlanmiyorum artık ne yapacağım bu sebepten arkadaslikta bitmez ima ediyorum ama açıkça soyleyemedim de bu konuyu ayıp olur diye düşünüyorum oda eşini kırmak istemiyor anladigim kadarıyla..
Geçenlerde annem bende arkadaşın eşi yine geldi kadın hiç rahat edemedi sonra arkadaşım eşine dedi sen git biz kadın kadına oturalim eşide bu soğuk havada kovdunuz beni falan dedi şakasına gitti annem şok oldu hep boylemi oluyor diye soruyor arada geliyor dedim bende oda yadirgadi

Bunu arktsin bilmesi lazim nedemk kocan yokken esiyle gelmesi ilginc gercekten sık sıkmi geliyor esiyle
Her gelmesinde muhakkak eşide uğruyor bazen bi kahve içip gidiyor bazen 1 saat oturuyor birgün eşim de öğrenecek sırf bu sebep yüzünden vicdanim sizliyor

Bu eş çalışmıyor mu?
Gündüz oturmasın da ne işi var. İnanılmaz itici buldum durumu.
Gece 2 de ise gidiyor gündüz 9 da geliyor işten . Nereye gitseler beraber gidiyorlar adam 5 saat uyuyormus zaten.

Ne tuhaf adam ya, ne işi varmış kadınların arasında?? Hiç sevmem böyle adamları!!

Benim arkadaşım demese bile kocamı götürmem. Ne münasebet. Otursun evde. Hiç hoşlanmam böyle kadınlarla oturan tipleri. Mutasıplıktan değil. Saçma geliyor.
Evet bende götürmem benim eşim görüsülürken de hep dışarda görüştük

Söyle açıkça eşim hoşlanmıyor o yokken gelmeni diye

Cidden garip hani akraba vs neyse de adam neden her seferinde gündüz oturmasında sizde

Adam işte iken görüş

Bdv'de bazi konuları okuyunca hayret ediyorum...adam hangi mantikla senin eşinin olmadigi anda karisiyla sana oturmaya geliyor çok sinir bozucu bir durum.kadinin bu durumdan rahatsiz olduğuna emin misin?eşine senin ne isin var demez mi?kesinlikle sen bu rahatsziligini acik bi dille dile getirmelisin,başka turlu anlamiyorlarmis baksana...

Her gelmesinde muhakkak eşide uğruyor bazen bi kahve içip gidiyor bazen 1 saat oturuyor birgün eşim de öğrenecek sırf bu sebep yüzünden vicdanim sizliyor
Sen soyle esine geliyor neyapim diye insan korkar tabi bu durumda adamda gelince karisi bunu nasil anlamiyor anlmais degilim ahraba olsa normal de ama arktsin kocasiyla gelmesi anormal durum, senin yapacak birseyin yok yada soyle yap laf sok nebilim esim ahsam geliyor ozman gelsin falan gibi anlar heralde ozman nebilim kadinda heral esinlede konus kiz yaninda geliyorlar falan diye insan her seferinde sitresle oturur gereksiz aran bozulcak yoksa

O ne yaaa, valla bana arkadasım eşiyle gelse sürekliii açık açık söylerim,
Kendin geliyosan gel, eşin varken konuştugum dan da birşey anlamıyorum diye.
Söyle gitsin bence.
Kocası gidince ima ediyorum oda bazen diyor oh gitti rahat rahat oturalim diyor

Bence arkadasiniz siz onu sevdiginiz kadar sizi sevmiyor yoksa esine dogru düzgün söylerdi. Bence cok ayip ve cok itici. Benim arkadaslarim evime gelse bile esim yanimizda oturmaz gider baska odaya yada evde olmaz cok ayip takindiklari tarz. Bide emziriyorsunuz filan insanda biraz düsünce olsa anlar rahatsiz olacaginizi

Kocası gidince ima ediyorum oda bazen diyor oh gitti rahat rahat oturalim diyor

O da karısını senin kocanın gelme ihtimaline karsı mı koruyor anlamadım ki, sinirlerim bozulduuuu.

Son düzenleme:
Allah Allah çok tuhaf.bu karı kocanın bir amacı mı var acaba yoksa niye size gelsinler?

Eşinizin, kızdığını arkadaşınıza söyleyin. gelirse yalnız gelsin yoksa hiç gelmesin daha iyi.siz, biraz safsınız galiba.asla böyle bir şeyi kabul etmem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…