Arkadaşımın kocası

Sizi arıyor mu eşi bize git diye?siz de tamam deyip gidiyorsunuz.siz de bir garipsiniz...

arkadaşına açıkça söyle. imadan falan anlamayacak bunlar belli.

eşin adamdan hazzetmiş olsa sorun olmazdı belki, bizim de çift olarak görüştüğümüz kişiler var. eşim evde yokken karı koca gelseler rahatsız olmam çnkü adam zaten eşimin de arkadaşı, benim de arkadaşım. ama eşimin hoşlanmadığı biri olsaydı adamın ayağını evimden keserdim.

Yani işte o yüzden ne yapacağımı anlamadım. Normal de hiç bencillikte etmez dusuncelidir ama bu konuda neden böyle bilmiyorum
Kocasının canı gezme istiyor herhalde. Benim bir arkadaşımın eşi var öyle. Hep karısıyla gezer. Ama biz çok samimiyiz 20 yıldır. Alışsamda bazen sinir olurum, çünkü herşey konuşulmaz. Çok alıngandır arkadaşım bir şey diyemiyor bu nedenle. Hemen küser. Çalıştığında buluştuğumuzda ise 10 dak. Da bir arar. Çok meraklıdır bir de hoşuna gider dinlemek. Arkadaşım da dünya iyisi biliyorum elinden
bir şey gelmiyor.

Bu en büyük problem zaten.yaptıkları çok tuhaf.herkese birlikte mi gidiyorlar?
Benden başka 1 arkadaşı daha var ona da birlikte gidiyorlar ama tesadüfen onunla eşi aynı köydenlermis arkadaş olduktan sonra öğrendiler. O rahatsız olmuyor kocasından onun eşi de görüşüyor

Valla arkadas arkadas sa cidden anlar sizi ve esinizi soyleyin acik acik kuyruk gibi getirmesin kocasini

Anlamadım göbek bağları bir mi kesilmiş,yapışık ikizler gibi biri nereye diğeri oraya geziyorlar. Güne gitse güne de mi götürecek eşini?
Sacmalık.
Adamda hiç rahatsız olmuyor mu geliyor her seferinde. İşi saat 12.30daysa 12.30da eşini evin dış kapısında bıraksın gitsin,ne gerek var gelip 2 saat oturuyor aranızda.
Arkadaşınızda ima ettiğiniz halde anlamamazlıktan geliyor bu sebeple açıkça söyleyin"sen gel ama eşinle gelme,kız kıza sohbet edelim,zaten benim eşimde evde yok,canı sıkılmasın"diyebilirsiniz. Çocuk değilya bu bırakıp gelemiyor.

Evet adamın gidecek yeri yok işte sağda solda biz otururken oyalaniyor
Arkadasimda heralde bu yüzden çok birsey demiyor :/ ama olan bana oluyor bu sefer bazen diyorum yorma kocanı taksiye bin binsin ki adam gelmesin ama yok bırakır mi totosundan ayrilmiyor

Arkadaşınızın eşinin de sizi arayıp gel demesi hepten tuhaf

Bebeğe değişiklik olur bahanesiyle siz gidin ona oturmaya, eşinin olmadığı saatlerde. Eşi gelince kalkarsınız, böylede kontrol sizde olur.

Bence eşiyle gelmesi çok itici çok çirkin. Ben ablmın evine gitsem eşim tek içeri girmek istemez, şurda çay içer oyalanırım siz keyfinize bakın der bana. Ablama abla işlerim var vs der içeri kolay kolay girmez.

Eşiniz ne dese haklı. Gizli işlere girmeyin. Siz gidin.

Eşin rahatsıssa söylemek zorundasın.

Her soyleyene yok yapamam diyorsunuz.Ben esinin yerinde olsam ve duysam seni bosardim acik ve net...cok hatalisin ve dahasi bu durum hic normal degil o adamin farkli amaclari olabilir ya da herseyi gectim onlar sendeyken baska biri gelse ve cumle aleme anlatsa durumu nasil olur?
Esine üzüldüm umarim biran once öğrenir ondan gizledigin
bu durumu..

Kabul günlerinde büyümüş bi adamsa demek
çok yersiz bi davranış.. eşiniz kızmakta haklı ve bi gün patlayabilir.. eşinizle kavga etmek mi arkadaşınıza rahatsızlığınızı anlatmak mı? anlayıp anlamamak ona kalmış artık..

Ayıp falan olmaz. Arkadaşınıza açıkça söyleyin. "Ayşecim yarın gelsene ama eşini getirme kadın kadına otururuz" deyin. Gerekirse "Evin erkeği evde olmayınca evde erkek misafir olmazmış. Eşin eşim evde olduğunda gelsin" deyin.

Huzursuzlandığınızı bile bile o ayıp yapıyor asıl. Ayrıca ayıbın en büyüğü eşinize oluyor. Aynısını o yapsa, siz ne yapardınız? Adam da eşinizin sevmediği kadar varmış.

İsterseniz fesat kötü kalpli diyebilirsinz
Ama hiç mi aklınıza gelmiyor karı-koca gelip size zarar verecekleri.
Komplo teorisi ama olmuyor da değil.
Hadi sizi bayıltılar uygunsuz fotoğraf çekip tehdit ettiler
Hadi eşin bu adamla aranda birsey olduğundan suphelenirse
Hadi adam sana başka gözle bakıyorsa
Hadi de hadi
Çok saçma demeyin.İnsanlara guvenmeyin bu kadar eşinden de hiç bir şey saklaMa

Eşim bir şey demese ara sıra gelse kocası ben birşey demem ama çok daraloyorum kocasıyla rahat edemiyorum ki
Ki eşimin sevmeme sebebide fazla samimi olup şeyini çıkartması zaten

Tabi ki eşim yapsa ben çok kirilirdım kandırıldım demek ki oda görüşmek istiyordu derdim.
Hata yapıyorum evet söyleyeceğim artik

Erkegin ne isi var hatunkarin arasinda hic hos degilboyle devam ederse bence arkadasliginizi askiya alin

Böyle bir şey beklemem arkadaşımdan ama dünyanın bin bir türlü hali var evet böyle olmaz belki ama başka birşey olur laf söz çıkar falan eşime gelmiyor dediğim için aciklayamam da. Konuşacağım bu konuyu karar verdim

Ben konu sahibinin eşi olsam boşarım çünkü haklıyım.ne bileyim o evde ne yaptıklarını.hem akrabanız,komşunuz kim bilir ne düşünüyordur???
Siz hala nasıl söyleyeyim??diye düşünün bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…