Sizi arıyor mu eşi bize git diye?siz de tamam deyip gidiyorsunuz.siz de bir garipsiniz...Ya ama gidiyor öyle olsa hiç gitmez zaten o kadının da hiç arkadaşı olmaz bu sefer.
Bana diyor ben seni baldır görüyorum eşime destek oluyorsun yalnız kalmıyor arkadaşım buraya gelin geldi ailesi başka şehirde. Bende diyorum ki benleyken merak etme git sen arkadaslarinla çıkarken onu bana getir git . Bazen kocası arıyor xx in morali bozuk bize gel musiatsen benim aradığımi söyleme falan diyor garip garip şeyler benim eşim hayatta böyle arkadaşlarımın numarasini dahi almaz benden telefonum çalsa açmaz bile
Kocasının canı gezme istiyor herhalde. Benim bir arkadaşımın eşi var öyle. Hep karısıyla gezer. Ama biz çok samimiyiz 20 yıldır. Alışsamda bazen sinir olurum, çünkü herşey konuşulmaz. Çok alıngandır arkadaşım bir şey diyemiyor bu nedenle. Hemen küser. Çalıştığında buluştuğumuzda ise 10 dak. Da bir arar. Çok meraklıdır bir de hoşuna gider dinlemek. Arkadaşım da dünya iyisi biliyorum elindenYani işte o yüzden ne yapacağımı anlamadım. Normal de hiç bencillikte etmez dusuncelidir ama bu konuda neden böyle bilmiyorum
Benden başka 1 arkadaşı daha var ona da birlikte gidiyorlar ama tesadüfen onunla eşi aynı köydenlermis arkadaş olduktan sonra öğrendiler. O rahatsız olmuyor kocasından onun eşi de görüşüyorBu en büyük problem zaten.yaptıkları çok tuhaf.herkese birlikte mi gidiyorlar?
Kızlar benim yine bir problemim var
Sevdiğim bir arkadaşım var eskiden komsuyduk böylelikle tanıştık
Birbirimize gider gelirdik yardimci olurduk 1.5 sene komsulugumuz sürdü
Sonra o sonra ben tasindik yine görüşüyoruz ayda bir muhakkak birbirimize ugrariz
Eskiden ben onun altında otururdum inerdi bana arada eşide uğradı eşi gece çalışıyor. Eşim eşinden hoşlanmıyor tasindikdan sonra hiç gorusmedi bir gün eşiyle bana geldiler eşim evde yoktu gündüz oturmasina. Eşimde öğrenince rahatsız oldu kadınla görüş ama eşinin girip çıkmasını istemiyorum dedi. Zaten bende istemiyorum ama kocasida geliyor 1 saat oturuyor gidiyor akşam eşi kalkarken alıp gidiyor. Arkadaşımı çok seviyorum bu konu dışında hiçbir problem yok. Bazen oda farkediyor rahatsız olduğumu gondermeye çalışıyor kocasını çünkü ben XXX gitsin rahat rahat otururuz falan diye hafiften söylüyorum ama getirme o niye geliyor diyemiyorum ona gideceğim zaman özellikle söylüyorum XXX yokken çağır kocan varken ne işim var diyorum genelde de o geliyor. Eşim iki kere uyardı söyle getitmesin kocasını ama denir mi bu? Bende artık kocası gelince eşime gelmedi diyorum ama çok geriliyorum. Bugün kahvaltıya geldiler 10.30 da 12.30 da işi varmış 12 e kadar bizimle oturdu stresten başıma ağrı girdi eşim ya ararsa ya gelirse diye artık arkadaşımı aramiyorum bile kocası gelecek diye stres olmamak için ve birde bende bebek var emziriyorum hep odalara kaçıyorum emzirmek için eğilip kalkarken sürekli orami burami topla rahat edemiyorum zaten kocasida kötü niyetli biri değil ama hoşlanmiyorum artık ne yapacağım bu sebepten arkadaslikta bitmez ima ediyorum ama açıkça soyleyemedim de bu konuyu ayıp olur diye düşünüyorum oda eşini kırmak istemiyor anladigim kadarıyla..
Geçenlerde annem bende arkadaşın eşi yine geldi kadın hiç rahat edemedi sonra arkadaşım eşine dedi sen git biz kadın kadına oturalim eşide bu soğuk havada kovdunuz beni falan dedi şakasına gitti annem şok oldu hep boylemi oluyor diye soruyor arada geliyor dedim bende oda yadirgadi
Evet adamın gidecek yeri yok işte sağda solda biz otururken oyalaniyorKocasının canı gezme istiyor herhalde. Benim bir arkadaşımın eşi var öyle. Hep karısıyla gezer. Ama biz çok samimiyiz 20 yıldır. Alışsamda bazen sinir olurum, çünkü herşey konuşulmaz. Çok alıngandır arkadaşım bir şey diyemiyor bu nedenle. Hemen küser. Çalıştığında buluştuğumuzda ise 10 dak. Da bir arar. Çok meraklıdır bir de hoşuna gider dinlemek. Arkadaşım da dünya iyisi biliyorum elinden
bir şey gelmiyor.
Eşin rahatsıssa söylemek zorundasın.Evet adamın gidecek yeri yok işte sağda solda biz otururken oyalaniyor
Arkadasimda heralde bu yüzden çok birsey demiyor :/ ama olan bana oluyor bu sefer bazen diyorum yorma kocanı taksiye bin binsin ki adam gelmesin ama yok bırakır mi totosundan ayrilmiyor
Kızlar benim yine bir problemim var
Sevdiğim bir arkadaşım var eskiden komsuyduk böylelikle tanıştık
Birbirimize gider gelirdik yardimci olurduk 1.5 sene komsulugumuz sürdü
Sonra o sonra ben tasindik yine görüşüyoruz ayda bir muhakkak birbirimize ugrariz
Eskiden ben onun altında otururdum inerdi bana arada eşide uğradı eşi gece çalışıyor. Eşim eşinden hoşlanmıyor tasindikdan sonra hiç gorusmedi bir gün eşiyle bana geldiler eşim evde yoktu gündüz oturmasina. Eşimde öğrenince rahatsız oldu kadınla görüş ama eşinin girip çıkmasını istemiyorum dedi. Zaten bende istemiyorum ama kocasida geliyor 1 saat oturuyor gidiyor akşam eşi kalkarken alıp gidiyor. Arkadaşımı çok seviyorum bu konu dışında hiçbir problem yok. Bazen oda farkediyor rahatsız olduğumu gondermeye çalışıyor kocasını çünkü ben XXX gitsin rahat rahat otururuz falan diye hafiften söylüyorum ama getirme o niye geliyor diyemiyorum ona gideceğim zaman özellikle söylüyorum XXX yokken çağır kocan varken ne işim var diyorum genelde de o geliyor. Eşim iki kere uyardı söyle getitmesin kocasını ama denir mi bu? Bende artık kocası gelince eşime gelmedi diyorum ama çok geriliyorum. Bugün kahvaltıya geldiler 10.30 da 12.30 da işi varmış 12 e kadar bizimle oturdu stresten başıma ağrı girdi eşim ya ararsa ya gelirse diye artık arkadaşımı aramiyorum bile kocası gelecek diye stres olmamak için ve birde bende bebek var emziriyorum hep odalara kaçıyorum emzirmek için eğilip kalkarken sürekli orami burami topla rahat edemiyorum zaten kocasida kötü niyetli biri değil ama hoşlanmiyorum artık ne yapacağım bu sebepten arkadaslikta bitmez ima ediyorum ama açıkça soyleyemedim de bu konuyu ayıp olur diye düşünüyorum oda eşini kırmak istemiyor anladigim kadarıyla..
Geçenlerde annem bende arkadaşın eşi yine geldi kadın hiç rahat edemedi sonra arkadaşım eşine dedi sen git biz kadın kadına oturalim eşide bu soğuk havada kovdunuz beni falan dedi şakasına gitti annem şok oldu hep boylemi oluyor diye soruyor arada geliyor dedim bende oda yadirgadi
Eşim bir şey demese ara sıra gelse kocası ben birşey demem ama çok daraloyorum kocasıyla rahat edemiyorum kiarkadaşına açıkça söyle. imadan falan anlamayacak bunlar belli.
eşin adamdan hazzetmiş olsa sorun olmazdı belki, bizim de çift olarak görüştüğümüz kişiler var. eşim evde yokken karı koca gelseler rahatsız olmam çnkü adam zaten eşimin de arkadaşı, benim de arkadaşım. ama eşimin hoşlanmadığı biri olsaydı adamın ayağını evimden keserdim.
Tabi ki eşim yapsa ben çok kirilirdım kandırıldım demek ki oda görüşmek istiyordu derdim.Ayıp falan olmaz. Arkadaşınıza açıkça söyleyin. "Ayşecim yarın gelsene ama eşini getirme kadın kadına otururuz" deyin. Gerekirse "Evin erkeği evde olmayınca evde erkek misafir olmazmış. Eşin eşim evde olduğunda gelsin" deyin.
Huzursuzlandığınızı bile bile o ayıp yapıyor asıl. Ayrıca ayıbın en büyüğü eşinize oluyor. Aynısını o yapsa, siz ne yapardınız? Adam da eşinizin sevmediği kadar varmış.
Böyle bir şey beklemem arkadaşımdan ama dünyanın bin bir türlü hali var evet böyle olmaz belki ama başka birşey olur laf söz çıkar falan eşime gelmiyor dediğim için aciklayamam da. Konuşacağım bu konuyu karar verdimİsterseniz fesat kötü kalpli diyebilirsinz
Ama hiç mi aklınıza gelmiyor karı-koca gelip size zarar verecekleri.
Komplo teorisi ama olmuyor da değil.
Hadi sizi bayıltılar uygunsuz fotoğraf çekip tehdit ettiler
Hadi eşin bu adamla aranda birsey olduğundan suphelenirse
Hadi adam sana başka gözle bakıyorsa
Hadi de hadi
Çok saçma demeyin.İnsanlara guvenmeyin bu kadar eşinden de hiç bir şey saklaMa
Oda ayrı dert bir iki aramasam öldüm mu kaldım mi diye kalkıp geleceklerErkegin ne isi var hatunkarin arasinda hic hos degilboyle devam ederse bence arkadasliginizi askiya alin
Ben konu sahibinin eşi olsam boşarım çünkü haklıyım.ne bileyim o evde ne yaptıklarını.hem akrabanız,komşunuz kim bilir ne düşünüyordur???İsterseniz fesat kötü kalpli diyebilirsinz
Ama hiç mi aklınıza gelmiyor karı-koca gelip size zarar verecekleri.
Komplo teorisi ama olmuyor da değil.
Hadi sizi bayıltılar uygunsuz fotoğraf çekip tehdit ettiler
Hadi eşin bu adamla aranda birsey olduğundan suphelenirse
Hadi adam sana başka gözle bakıyorsa
Hadi de hadi
Çok saçma demeyin.İnsanlara guvenmeyin bu kadar eşinden de hiç bir şey saklaMa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?