Arkadaşımın kocası

En gec 6 da kalkıyor sonra kocası uyuyor ben bazen diyorum telefonda seni getirsin sonra uyusun oda uyaninca alır falan diye düzeni bozulur uyumaz o beni bırakıp gitsin diyor yine geliyor adam. Beni de sever sağolsun ama benim amcam dayım da seviyor onun kadar gelmiyor bu başka bir durum yapacak birseyi yok söylüyorum kocasına da bazen sen xx bana bırak rahat rahat kahveye falan git diyorum o zaman da az oturup gidiyor benim istemedigimi düşünmüyor samimiyet gibi görüyor galiba bunu

O zaman arkadaşınızda sorun. Madem farkında gelmesin kocasını bırakamıyorsa.
Yani işte o yüzden ne yapacağımı anlamadım. Normal de hiç bencillikte etmez dusuncelidir ama bu konuda neden böyle bilmiyorum

O zaman arkadaşınızda sorun. Madem farkında gelmesin kocasını bırakamıyorsa.
Yani işte o yüzden ne yapacağımı anlamadım. Normal de hiç bencillikte etmez dusuncelidir ama bu konuda neden böyle bilmiyorum

Ne diyeceğim eşim kocanın gelmesine kızıyor desem ne bileyim sanki ben ayıp ediyorum gibi ama onlar ediyor

Adam demek ki esinizden hoslanmiyor oglen sizle kadin kadina oturuyor cok itici ya ben olsam ikisinide istemem direk belli ederim

Bence medeni insanlar fikirlerini açıkça tabi kırıcı olmadan kibarca dile getirebilmeli
Ona deyin ki çok afedersin ama ben esin ile arkadaşım ve onunla yalnızken sohbet etmekten hoşlanıyorum..sen varjen rahatsiz oluyirum.sende istersen benim eşim evde olduğu zaman onunla sohbete gel..

Evet kocama çok ayıp ediyorum bu konuda ve hiç degmeyecek bir sebepten lüzumsuz yere. Ki ben ondan gizli hiç bir şey yapmadım şimdi kocası yüzünden yüzüm düşüyor

Ne diyeceğim ne demek?eşim kızıyor eşinizin gelmesine haklı olarak diyeceksiniz tabi.ayıptan anlasalar zaten ne o gelmeleri?

Size çok kızdım şimdi. bu yumuşaklığı bırakın ve eşiniz rahatsız olmasa bile kabul edilecek bir durum değil zaten...

Of diyemiyorum işte benim eksikliğim bu sanki o an ayıp olcak gibi geliyor ne bileyim işte ama demem gerek farkındayım ya da gorusneyecegim galiba

bence arkadaşınıza açıkça söyleyin. eşim evdeyken eşinle gel tabi ki başımın üzerinde yeriniz var fakat eşim yokken biz ikimiz oturalım gibi nazik bir şekilde anlatabilirsiniz..

Eşim bir şey demese de ben rahatsız oluyorum üstüne birde ondan gizli eve gelmesi kendimi kötü hissediyorum birgün ogrense bana ne dese haklı bile bile devam etmekte istemiyorum aramiyorum bazen gelecek oluyor evde yokum diyorum sürekli stres yaşıyorum
Mesaj atıp söyliyim olmazsa dedim ne yazacağım bilemedim

Ne olursa olsun ya beraber gidiyorlar diye kadınların içinde oturacak mi yani ne ayıp bunu açıkça arkadaşına söylemen gerekir kocan o adamdan hoşlanmıyorsa onu eve alman da yanlış gelmedi deyip eşini kandırman da yanlış

Benim arkadaşımla hiç bir problemim yok ama eşimin bana güveninin sarsilmasindansa görüşmem .

Yüzüne söyleyin bence eşi kalkınca.bak arkadaşım eşim kızıyor ve ben de rahat edemiyorum.yalnız geleceksen başım üstüne desen yeter...

Gelirse yalnız ne ala yoksa gelmesin daha iyi.lütfen rahat olun siz kabalık yapmıyorsunuz.her normal kadın,bu rahatsızlığı dile getirmekten çekinmez...

Benim arkadaşımla hiç bir problemim yok ama eşimin bana güveninin sarsilmasindansa görüşmem .
Arkadaşınız da bir garipmiş. Eşiniz yokken sürekli beraber gelmeleri gereksiz. Uygun bir dille söyleyin arkadaşınıza. Zaten anlayışssızsa koparsınız. Diğer türlü eşinizden gizleyerek iyi bir şey yapmıyorsunuz. Çok normal bir olay gizlenince herkesin kafası karışır. Huzurunuzun bozulmasından iyidir diye düşünüyorum.

Arkadasina acik acik soylemek zorda esini kandirmanmi kolay yapma bir an once son ver sonra uzulursun

Sakayla karisik sen niye geliyorsun biz rahat rahat dedikodu yapamiyoruz kaynana cekistiremiyoruz de...

Bu en büyük problem zaten.yaptıkları çok tuhaf.herkese birlikte mi gidiyorlar?

O da karısını senin kocanın gelme ihtimaline karsı mı koruyor anlamadım ki, sinirlerim bozulduuuu.
Ya ama gidiyor öyle olsa hiç gitmez zaten o kadının da hiç arkadaşı olmaz bu sefer.
Bana diyor ben seni baldır görüyorum eşime destek oluyorsun yalnız kalmıyor arkadaşım buraya gelin geldi ailesi başka şehirde. Bende diyorum ki benleyken merak etme git sen arkadaslarinla çıkarken onu bana getir git . Bazen kocası arıyor xx in morali bozuk bize gel musiatsen benim aradığımi söyleme falan diyor garip garip şeyler benim eşim hayatta böyle arkadaşlarımın numarasini dahi almaz benden telefonum çalsa açmaz bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…