En gec 6 da kalkıyor sonra kocası uyuyor ben bazen diyorum telefonda seni getirsin sonra uyusun oda uyaninca alır falan diye düzeni bozulur uyumaz o beni bırakıp gitsin diyor yine geliyor adam. Beni de sever sağolsun ama benim amcam dayım da seviyor onun kadar gelmiyor bu başka bir durum yapacak birseyi yok söylüyorum kocasına da bazen sen xx bana bırak rahat rahat kahveye falan git diyorum o zaman da az oturup gidiyor benim istemedigimi düşünmüyor samimiyet gibi görüyor galiba bunuSen soyle esine geliyor neyapim diye insan korkar tabi bu durumda adamda gelince karisi bunu nasil anlamiyor anlmais degilim ahraba olsa normal de ama arktsin kocasiyla gelmesi anormal durum, senin yapacak birseyin yok yada soyle yap laf sok nebilim esim ahsam geliyor ozman gelsin falan gibi anlar heralde ozman nebilim kadinda heral esinlede konus kiz yaninda geliyorlar falan diye insan her seferinde sitresle oturur gereksiz aran bozulcak yoksa
Yani işte o yüzden ne yapacağımı anlamadım. Normal de hiç bencillikte etmez dusuncelidir ama bu konuda neden böyle bilmiyorumO zaman arkadaşınızda sorun. Madem farkında gelmesin kocasını bırakamıyorsa.
Yani işte o yüzden ne yapacağımı anlamadım. Normal de hiç bencillikte etmez dusuncelidir ama bu konuda neden böyle bilmiyorumO zaman arkadaşınızda sorun. Madem farkında gelmesin kocasını bırakamıyorsa.
Allah Allah çok tuhaf.bu karı kocanın bir amacı mı var acaba yoksa niye size gelsinler?
Eşinizin, kızdığını arkadaşınıza söyleyin. gelirse yalnız gelsin yoksa hiç gelmesin daha iyi.siz, biraz safsınız galiba.asla böyle bir şeyi kabul etmem...
Bence medeni insanlar fikirlerini açıkça tabi kırıcı olmadan kibarca dile getirebilmeliKızlar benim yine bir problemim var
Sevdiğim bir arkadaşım var eskiden komsuyduk böylelikle tanıştık
Birbirimize gider gelirdik yardimci olurduk 1.5 sene komsulugumuz sürdü
Sonra o sonra ben tasindik yine görüşüyoruz ayda bir muhakkak birbirimize ugrariz
Eskiden ben onun altında otururdum inerdi bana arada eşide uğradı eşi gece çalışıyor. Eşim eşinden hoşlanmıyor tasindikdan sonra hiç gorusmedi bir gün eşiyle bana geldiler eşim evde yoktu gündüz oturmasina. Eşimde öğrenince rahatsız oldu kadınla görüş ama eşinin girip çıkmasını istemiyorum dedi. Zaten bende istemiyorum ama kocasida geliyor 1 saat oturuyor gidiyor akşam eşi kalkarken alıp gidiyor. Arkadaşımı çok seviyorum bu konu dışında hiçbir problem yok. Bazen oda farkediyor rahatsız olduğumu gondermeye çalışıyor kocasını çünkü ben XXX gitsin rahat rahat otururuz falan diye hafiften söylüyorum ama getirme o niye geliyor diyemiyorum ona gideceğim zaman özellikle söylüyorum XXX yokken çağır kocan varken ne işim var diyorum genelde de o geliyor. Eşim iki kere uyardı söyle getitmesin kocasını ama denir mi bu? Bende artık kocası gelince eşime gelmedi diyorum ama çok geriliyorum. Bugün kahvaltıya geldiler 10.30 da 12.30 da işi varmış 12 e kadar bizimle oturdu stresten başıma ağrı girdi eşim ya ararsa ya gelirse diye artık arkadaşımı aramiyorum bile kocası gelecek diye stres olmamak için ve birde bende bebek var emziriyorum hep odalara kaçıyorum emzirmek için eğilip kalkarken sürekli orami burami topla rahat edemiyorum zaten kocasida kötü niyetli biri değil ama hoşlanmiyorum artık ne yapacağım bu sebepten arkadaslikta bitmez ima ediyorum ama açıkça soyleyemedim de bu konuyu ayıp olur diye düşünüyorum oda eşini kırmak istemiyor anladigim kadarıyla..
Geçenlerde annem bende arkadaşın eşi yine geldi kadın hiç rahat edemedi sonra arkadaşım eşine dedi sen git biz kadın kadına oturalim eşide bu soğuk havada kovdunuz beni falan dedi şakasına gitti annem şok oldu hep boylemi oluyor diye soruyor arada geliyor dedim bende oda yadirgadi
Evet kocama çok ayıp ediyorum bu konuda ve hiç degmeyecek bir sebepten lüzumsuz yere. Ki ben ondan gizli hiç bir şey yapmadım şimdi kocası yüzünden yüzüm düşüyorEşinizin istemediği bir erkeği eve almanız hiç iyi değil. Eşiniz öğrenirse güveni sarsılabilir size.Bi şekilde arkadaşınıza söyleyin.Böyle bir durumda eşinizin isteğini göz önünde bulundurmanız daha önemli.
Empati
Ne diyeceğim ne demek?eşim kızıyor eşinizin gelmesine haklı olarak diyeceksiniz tabi.ayıptan anlasalar zaten ne o gelmeleri?Yani işte o yüzden ne yapacağımı anlamadım. Normal de hiç bencillikte etmez dusuncelidir ama bu konuda neden böyle bilmiyorum
Ne diyeceğim eşim kocanın gelmesine kızıyor desem ne bileyim sanki ben ayıp ediyorum gibi ama onlar ediyor
Bence medeni insanlar fikirlerini açıkça tabi kırıcı olmadan kibarca dile getirebilmeli
Ona deyin ki çok afedersin ama ben esin ile arkadaşım ve onunla yalnızken sohbet etmekten hoşlanıyorum..sen varjen rahatsiz oluyirum.sende istersen benim eşim evde olduğu zaman onunla sohbete gel..
Yani işte o yüzden ne yapacağımı anlamadım. Normal de hiç bencillikte etmez dusuncelidir ama bu konuda neden böyle bilmiyorum
Ne diyeceğim eşim kocanın gelmesine kızıyor desem ne bileyim sanki ben ayıp ediyorum gibi ama onlar ediyor[/QUOTE
Bunu ona söyleyemeyecek kadar yakın değilsen o senin gerçek arkadaşın değildir ve bu durumda esin daha önemlidir. .
Görüşmeyin Onunla da ne yani dahaki mühim esinden
Eşim bir şey demese de ben rahatsız oluyorum üstüne birde ondan gizli eve gelmesi kendimi kötü hissediyorum birgün ogrense bana ne dese haklı bile bile devam etmekte istemiyorum aramiyorum bazen gelecek oluyor evde yokum diyorum sürekli stres yaşıyorumNe diyeceğim ne demek?eşim kızıyor eşinizin gelmesine haklı olarak diyeceksiniz tabi.ayıptan anlasalar zaten ne o gelmeleri?
Size çok kızdım şimdi. bu yumuşaklığı bırakın ve eşiniz rahatsız olmasa bile kabul edilecek bir durum değil zaten...
Yüzüne söyleyin bence eşi kalkınca.bak arkadaşım eşim kızıyor ve ben de rahat edemiyorum.yalnız geleceksen başım üstüne desen yeter...Eşim bir şey demese de ben rahatsız oluyorum üstüne birde ondan gizli eve gelmesi kendimi kötü hissediyorum birgün ogrense bana ne dese haklı bile bile devam etmekte istemiyorum aramiyorum bazen gelecek oluyor evde yokum diyorum sürekli stres yaşıyorum
Mesaj atıp söyliyim olmazsa dedim ne yazacağım bilemedim
Arkadaşınız da bir garipmiş. Eşiniz yokken sürekli beraber gelmeleri gereksiz. Uygun bir dille söyleyin arkadaşınıza. Zaten anlayışssızsa koparsınız. Diğer türlü eşinizden gizleyerek iyi bir şey yapmıyorsunuz. Çok normal bir olay gizlenince herkesin kafası karışır. Huzurunuzun bozulmasından iyidir diye düşünüyorum.Benim arkadaşımla hiç bir problemim yok ama eşimin bana güveninin sarsilmasindansa görüşmem .
Bu en büyük problem zaten.yaptıkları çok tuhaf.herkese birlikte mi gidiyorlar?Benim arkadaşımla hiç bir problemim yok ama eşimin bana güveninin sarsilmasindansa görüşmem .
Bence elin adamıyla muhattap olmasın.arkadaşına söylesin..Sakayla karisik sen niye geliyorsun biz rahat rahat dedikodu yapamiyoruz kaynana cekistiremiyoruz de...
Ya ama gidiyor öyle olsa hiç gitmez zaten o kadının da hiç arkadaşı olmaz bu sefer.O da karısını senin kocanın gelme ihtimaline karsı mı koruyor anlamadım ki, sinirlerim bozulduuuu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?