Arkadasımın laf sokması ...ve soğuk davranışları...

Benimki de önceden yakın olduğumuz, görüşlerine değer verdiğim biriydi. Ama işte insanoğlu. Binbir türlü yüzü var. Takmayın boş verin
Öyle olunca zaten insan bi şaşırıyor
İnsanlar işte ne yaparsın
Sende boşver tatlım

Bence laf sokmamış evlenme teklifi aldığınızı düşünüp paylaşmamanıza kırılmış hatta belki sakladığınızı düşünüyor olabilir

Arkadaşınızı da baya baya gömmüşsünüz. Size birşey katmıyorsa, acıdığınız için yanında olmaya çalışıyorsanız ve iyi niyetinden de şüphe ediyorsanız uzak durun zaten.

Nasıl ki her kız evliligi nişanı düğünü hayal eder seninde böyle bir hayalin var ama yokmuş gibi davraniyorsun cool olmak lazim e tabi ne o öyle kezban gibi hayaller..arkadaşlarinda biseyden suphelenmisler agzini aramak için şu gelinlik sana yakışır demişler sende o değil bu deyince sormuşlar evlilik mi var diye sende hemen alın hemen alın aman anlamasinlar evlenmek istediğini aman

Yok öyle sanmaz
Herseyimi anlatırım çünkü
Zaten anlatmaya çalıştığım şey o herşeyinizi paylaştığınız insan olduğu için birdenbire beğendiğiniz gelinlik modeli olmasına bile şaşırmıştır evlenmek istemiyordu hani falan. Bence kendiniz gibi olun sıkıntı sizde gibi gözüküyor buradan

baktım yok ya bu değil ben sana göstereyim ben şunu istiyorum falan dedim resmen geyik yapıyoruz orda
Ordan diğer bir arkadasım atladı.seninki sana evlenme mi teklif etti diye imalı bir şekilde şok oldum .döndüm hayır öylesine gösterdim dedim.
Öylesine gösterilmiş bir şey değil o gelinlik. Resmen bu olcak demissin. Ben evlilik teklifinden sonra bile 1 yil hiç gelinlik bakmadim. Sen fol yok yumurta yok pat diye bak benim gelinligim bu olcak demissjn. Kadında evlenme teklifi aldin sanmış.
Anlattığın gibi bu soruya şok olan sen gerçekten evlilik istemesen zaten gelinlik bakmazdin kadini boşa sucluyorsun.
Evlilik teklifi alsan eminim hemen evet diyecek yapidasin.
Bir insan gelinligini modeline kadar secerde neden teklif mi aldin sorusuna tuhaf hallere , abartili tepkilere girer anlamsiz.

Nasıl ki her kız evliligi nişanı düğünü hayal eder seninde böyle bir hayalin var ama yokmuş gibi davraniyorsun cool olmak lazim e tabi ne o öyle kezban gibi hayaller..arkadaşlarinda biseyden suphelenmisler agzini aramak için şu gelinlik sana yakışır demişler sende o değil bu deyince sormuşlar evlilik mi var diye sende hemen alın hemen alın aman anlamasinlar evlenmek istediğini aman
Kalp ben😀😀 cok doğru bende buna benzer yazdim ama yazmasamda olurmuş.
Aynen evlenmek istiyor ama burnu yere dusmesin diye millete kızıyor 😀 bir insan neden gelinlik secer ya böyle düşüncesi yoksa 😀

Her gün maalesef birlikteyiz :))
Streste olması normal
Ama ona hep destek oldum kendimce
Hatta eski eşini unutamıyor .eşi ona değer vermeyen biriydi .bunu biliyorum .bu kişide çok değer veriyor ona kaçırma bu iyi bir insan dedim kaç kere
Olumsuz hiçbir yorumda bulunmadım
Bu tavrını anlayamadım
Başkası dese bu kadar takmam yani
Tamam işte o kadın 2 kez evlenirken sen daha teklif bile almamışsin. O yüzden bu sorusu sana laf sokmak gibi gelmiş Alttan alttan kiskaniyorsun bence

Bir şey dememiş ki kadın? Sormuş sadece. Belki de takıldı, evlilik hakkında düşünceleriniz sebebi ile.

Kap ben😀😀 cok doğru bende buna benzer yazdim ama yazmasamda olurmuş.
Aynen evlenmek istiyor ama burnu yere dusmesin diye millete kızıyor 😀 bir insan neden gelinlik secer ya böyle düşüncesi yoksa 😀
Bide arkadaşım demez mi ..ya cidden anlamıyorum bi insan arkadaşım dediği birine içini dokemeyecekse neden arkadaşlık eder ki..guvenmiyorsan arkadaşlık etme bitti bu kadarrr

Kalp ben😀😀 cok doğru bende buna benzer yazdim ama yazmasamda olurmuş.

Kesinlikle. Mesela benim cidden yoktu uzun yıllar kafamda evlenmek vs ama cidden yoktu. Ve bu nedenle de gelinlik için son ana kadar öyle fikirsizdim ki... düğüne çok az kala kafama dank edince çok telaş yapmıştım :( çünkü hiç bir fikrim yoktu bu konuda. Sıfır hayal :kızgın:

Bide arkadaşım demez mi ..ya cidden anlamıyorum bi insan arkadaşım dediği birine içini dokemeyecekse neden arkadaşlık eder ki..guvenmiyorsan arkadaşlık etme bitti bu kadarrr
O kadar arkadaşlık işte. Kiz bir şey dememis zaten ama kızı acayip gömmüş. Eski kocasinin muhabbetini bile söylemiş burada. Unutamadi vs yaptıklarını ama yardım ettim ben diye kiz sadece teklif mi aldin demiş oysa ki

Öylesine gösterilmiş bir şey değil o gelinlik. Resmen bu olcak demissin. Ben evlilik teklifinden sonra bile 1 yil hiç gelinlik bakmadim. Sen fol yok yumurta yok pat diye bak benim gelinligim bu olcak demissjn. Kadında evlenme teklifi aldin sanmış.
Anlattığın gibi bu soruya şok olan sen gerçekten evlilik istemesen zaten gelinlik bakmazdin kadini boşa sucluyorsun.
Evlilik teklifi alsan eminim hemen evet diyecek yapidasin.
Bir insan gelinligini modeline kadar secerde neden teklif mi aldin sorusuna tuhaf hallere , abartili tepkilere girer anlamsiz.
Gelinliğin modelini şu olucak diye göstermedim bu bir
Ben böyle birşey istiyorum dedim
Sevgilimle evlenmeyi isterim tabi sevmesem niye onunla olayım buda 2
Evlilik teklifi alsam zaten 1 sene neyi beklicem buda 3

Tamam işte o kadın 2 kez evlenirken sen daha teklif bile almamışsin. O yüzden bu sorusu sana laf sokmak gibi gelmiş Alttan alttan kiskaniyorsun bence
Ayy ne kıskanıcam
Evlenip boşanmak güzel birşey mi

Kesinlikle. Mesela benim cidden yoktu uzun yıllar kafamda evlenmek vs ama cidden yoktu. Ve bu nedenle de gelinlik için son ana kadar öyle fikirsizdim ki... düğüne çok az kala kafama dank edince çok telaş yapmıştım :( çünkü hiç bir fikrim yoktu bu konuda. Sıfır hayal :kızgın:
Benimde öyle oldu işte ama böyle modeli belirleyip sonra evlilik düşünmüyorum şuan diyenlere bitiyorum😀😀

Konuya girizgahtan belli oluyor zaten.

Ama gerçekten bunda utanılacak bir şey yok sevgili konu sahibi.

Ben evlilik hiç istemiyordum uzun yıllar ama özel sebeplerim vardı o yüzden :( bir nevi mecburiyetten dolayı zihnimin arkasına atmıştım. Ama savaşmıyordum da bu durumla :) Hatta isteyenlere de hayal kuranlara da gıpta ile bakıyordum.

Yani bu konuda yüzleşin kendininizle :) çok iyi gelecek.

Gelinliğin modelini şu olucak diye göstermedim bu bir
Ben böyle birşey istiyorum dedim
Sevgilimle evlenmeyi isterim tabi sevmesem niye onunla olayım buda 2
Evlilik teklifi alsam zaten 1 sene neyi beklicem buda 3
1 model sectin mi sectin
2 evlilik bir kez olur öyle dusuncem yok şuan dedin mi dedin
3 evliligi şuan dusunmeyen 1 yilda zor hazırlanır
Kuzum sen kabul etsene cocuk teklif etse evet diyecem ama etmiyor diye.
Et etme umrumda değil ama kizcagiza niye bileniyorsun sanki evlilik istemiyormussun gibi birde arkadasim diyosun

Zaten anlatmaya çalıştığım şey o herşeyinizi paylaştığınız insan olduğu için birdenbire beğendiğiniz gelinlik modeli olmasına bile şaşırmıştır evlenmek istemiyordu hani falan. Bence kendiniz gibi olun sıkıntı sizde gibi gözüküyor buradan
Evlenmeyi niye istemeyeyim ki bu arada
İsterim tabi ama şu an değil
Ben kendimi farklı biri olarak göstermiyorum
Evlenmeyi isterim ama evlenicem diye kimseye baskı yapmam
Evlenicem diye yanlış bir adama kapılmam
Mantıklı biriyim
İmalı sorusunu anladım ben
Herseyimi bilen benimle çalışan biri evlenmeye karar verseydim haberi olurdu

Back
X