gitme biraz düzelsin gerçekten sıkıntı yoksaKizlar merhaba ,
Sadece empati yaparak fikir istiyorum sizden.
1 yasinda oglum var, dogum sebebi ile isten ayrilmistim. Isyerinde 5 kisilik bir arkadas grubumuz vardi. Iclerinde ozaman tek hamile bendim. Herkes heyecanliydi dogumum icin vs. Neyse dogumdan sonra isten ayrilmam ve iclerinde bir arkadasla aramin acilmasi ile digerleriylede bir kopukluk oldu.
Iclerinde bir arkadasim dogum yapti. Ben hamileyken cok ilgiliydi benle. Disari cikinca ogluma patikler vs alirdi canim istedigi icin birseyler istersem alirdi. Neyse..Diger kizlar onun bebek gormesine gitmisler. O aramin acildigi arkadas ben gelirsem onun da gitmeyecegini soylemis o yuzden beni cagirmadilar.
Bu dogum yapan arkadasim 1 yildir evime 1 kez geldi. Digerleride oyle.
Beni hic arayip sormaz, ben ararim.(bebegi oldu vakit bulamiyor desem whatsappta,instagramda,facede surekli aktif)
Mesajlarımz gecistirici ve kisa kisa cevaplar veriyor.
Ramazandan once aradim msj attim gidecegimi biliyordu. Ramazandan once muhakkak gelicem diyordum aybasi. Tamam dedi. Aybasi oldu esim gececi annemdeyim dedi.
Sonra napiyor diye aradim,acmadi. Olabilir musait degildir dedim.Whatsappta cevrimici ve son gorulmesi benim aramamdan sonra surekli girmis. Ama donmedi msjla bile olsa.
Yazismalarimizda bile artik bir sorunmu var dedim tabiiki yok dedi.
Icimden gitmek gelmiyor acikcasi. Bilemedim. Gitmesem ayip etmis olurmuyum. Benim icin onemli biriy-di. O yuzden soruyorum.
ablamında cocuğu var yazıyorum görüyor ama dönmüyor
yoğun olduğunu söylüyor ya bi kaç gün sonra yazıyor yada arıyor
not:ablamın 2 cocuğu var 2 yaşında diğeri 6 aylık
eğer ki böyleyse git değilse sende konuşma yazma
Ben ona ben yazmasam aramasam aramadigini soylemistim cocukla ilgilendigini surekli onla mesgul oldugunu esi gelince teli eline aldığını soyluyor ama dedigim gibi facede instagram whatsapp felan surekli aktif. Yani benim oglum daha onceki konularimda bahsetmistim kolik bi bebek ve cok mizmiz aglardi.ona ragmen firsat buluyorsam oda bulur diye dusunuyorum.
Ben ona ben yazmasam aramasam aramadigini soylemistim cocukla ilgilendigini surekli onla mesgul oldugunu esi gelince teli eline aldığını soyluyor ama dedigim gibi facede instagram whatsapp felan surekli aktif. Yani benim oglum daha onceki konularimda bahsetmistim kolik bi bebek ve cok mizmiz aglardi.ona ragmen firsat buluyorsam oda bulur diye dusunuyorum.
bizim bir durumumuza çok benzemiş.
işyerinde bizim de 5 çift bi arkadaş grubumuz vardı. birinin tüm hamileliği sıkıntılı geçti ve en çok ben ilgilendim.
fakat bu kişi gerek hamile iken gerek doğumdan sonra sürekli bizi kullanmaya başladı. biz de uzun süre sesimizi çıkarmadık. ama sonra birimiz onun gelmediği bir gün patladı ve hepimizin meğer sıkıntısı varmış. sonra sessizce kendisinden uzaklaştık. yazıyor geçiştiriyoruz. görüşelim diyor vakit bulamıyoruz diyoruz. o da artık bir yerde anladı artık aramıyor.
anlatma sebebim sende hiç sorun olmayabilir ama seninle görüşmek istemiyor olabilirler. zorlamanın manası yok. sen de arama sorma görüşme. boşver başka adam mı yok..
O gelirse ben gelmem deyip seni çağırmamaları.İçlerinden biriyle küsmen ve diğerlerinin de sana cephe alması.Demek ki seni haksız görüyorlar.Kizlar merhaba ,
Sadece empati yaparak fikir istiyorum sizden.
1 yasinda oglum var, dogum sebebi ile isten ayrilmistim. Isyerinde 5 kisilik bir arkadas grubumuz vardi. Iclerinde ozaman tek hamile bendim. Herkes heyecanliydi dogumum icin vs. Neyse dogumdan sonra isten ayrilmam ve iclerinde bir arkadasla aramin acilmasi ile digerleriylede bir kopukluk oldu.
Iclerinde bir arkadasim dogum yapti. Ben hamileyken cok ilgiliydi benle. Disari cikinca ogluma patikler vs alirdi canim istedigi icin birseyler istersem alirdi. Neyse..Diger kizlar onun bebek gormesine gitmisler. O aramin acildigi arkadas ben gelirsem onun da gitmeyecegini soylemis o yuzden beni cagirmadilar.
Bu dogum yapan arkadasim 1 yildir evime 1 kez geldi. Digerleride oyle.
Beni hic arayip sormaz, ben ararim.(bebegi oldu vakit bulamiyor desem whatsappta,instagramda,facede surekli aktif)
Mesajlarımz gecistirici ve kisa kisa cevaplar veriyor.
Ramazandan once aradim msj attim gidecegimi biliyordu. Ramazandan once muhakkak gelicem diyordum aybasi. Tamam dedi. Aybasi oldu esim gececi annemdeyim dedi.
Sonra napiyor diye aradim,acmadi. Olabilir musait degildir dedim.Whatsappta cevrimici ve son gorulmesi benim aramamdan sonra surekli girmis. Ama donmedi msjla bile olsa.
Yazismalarimizda bile artik bir sorunmu var dedim tabiiki yok dedi.
Icimden gitmek gelmiyor acikcasi. Bilemedim. Gitmesem ayip etmis olurmuyum. Benim icin onemli biriy-di. O yuzden soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?