Arkadaşımın mesafeli duruşu

Ben arkadaş grubunuzda ki hiç kimseyi masum görmedim de neyse.. çok mu önemliler sanki.. sen görüşmek için, elinden geleni yapmışsın, ama reddetmiş seni. Ben olsam, hayatta evine adımımı atmam. Görüşmem de..

O gelirse ben gelmem deyip seni çağırmamaları.İçlerinden biriyle küsmen ve diğerlerinin de sana cephe alması.Demek ki seni haksız görüyorlar.
Çok üsteleme oluruna bırak.

Ya dedigim gibi 1 yildir evime 1 kez geldiler. Isyerine cikis islemleri icin bir iki kez gittigimde gorustuk. O aramin acildigi arkadasim da isi dusmedikce aramadi yani isle ilgili seyler sordu sadece. Oglumun dogumgununu yaptim cagirmadim onlari. Sonucta yilda 1 kere gelmisler evime cok samimi oldugum halde. Bende dogumgunumuze gelen arkadaslarima tesekkur anlaminda yazi yazdım. Alinmis. Iste biz hamileyken yanindaydik onun felan demis.O yuzden sildi beni faceden felan.aramizin acilma sebebi bu yani. Hicbir sekilde konusmadik. Ama soğukluk vardi hissedilir sekilde yanilmamisim. O arkadaşa bebek gormeye gittiklerinde beni cagirmamalarini istemis. Boyle kustuk yani.

Evet sirf onun lafiyla cagirmamalari da garip geldi. Neyse en azindan fikir almis oldum buna gore davranacagim bende

İletişimi kesmiş.En nefret ettiğim olay bir grup arkadaşlıklarda içlerinden birkaçıyla sorun olduğunda diğerlerinin de tavır alması.herkesin herkesle problemi olabilir yani insanlık hali arayı bulurlar diğerleri neden tavır alır çok kabaca bir hareket.

Nedenmiii.. Patron yalakasi olursa olur :)

Bende onu danisiyorum zaten. Eger hastaneyi diyorsaniz hastaneye gitmemiz mumkun degildi cok uzakta dogum yapti diger kizlarda gitmediler cunku
Evine gitmedinmi?
Bence gitmelisin cunku o sen hamile iken cok ilgilenmis. Simdi aran bozuk olsada bence bebek gormeye gitmelisin evine ciktigi zaman. Tek gidersin diger kizlarla gitmezsin.

Isten ayrılınca gercek dost kim anliyorsun.

Bosver guzelim o arkadasini... Ne yaz ne ara.. Sosyal medya arkadasin olarak kalsin. O da oylesine...

Sen gitme diye bahaneler bile bulmus. Cok ezilirim icimde kalir hediyeden kacti der diyorsan yolla kargoyla falan.. Cicek, cikolata, bez pasta... Bunlara gerek yok bence ama..

Sana deger vermeyen arkadasina sen zorla deger verme bence. Ederi yok o arkadasinin belli.

Icimde kalirdi evet ama degmesmis cidden ki ona cok guzel seyler almayi planliyordum.

Ben olsam " ben seni rahatsiz ediyorum galiba, neyse daha yazmam, hayirli gunler" derdim. Bozuldugmu bilsin. Eger onda hatirim varsa kendini guzelce izah eder gonlumu alir. Burda suc sende degil onda, davranislariyla insani zor duruma sokuyor.

Ben olsam " ben seni rahatsiz ediyorum galiba, neyse daha yazmam, hayirli gunler" derdim. Bozuldugmu bilsin. Eger onda hatirim varsa kendini guzelce izah eder gonlumu alir. Burda suc sende degil onda, davranislariyla insani zor duruma sokuyor.

Net olmayan insanlari sevmiyorum sabah aradim nerdeyse habire cevrimici whatsappta ama bi msj dahi atmadi donmedigi gibi.yaziklar olsun

O zaman evine gelmeyen ve doğum gününe de çağırmadan insanlarla neden görşmek istiyorsun.

Saygısızlığın tillahını yapmışlar hala ne yapayım diyorsun.
Değil görüşmek selam dahi vermem.
Benim çizgilerim çok net ve keskindir.
Birisiyle ya samimiyimdir ya da hayatımda yoktur.
Bir de o ne ya ilkokul öğrencileri gibi birisiyle küsünce diğerlerinin de tavır alması.

çok ısrarcısınız arkadaşınız ,arkadaşınız değil sizinle iletişim kurmak istemiyor belliki boşverin önünüze bakın.

Aynen. Zaten dusuncelerimde hakliymisim. Bu mesafeli duran arkadas diger konusmadigim arkadas ve digerleri habire bir iftarlar bir bilmem ne keyfisiler facrde foto atip nispetmi yapmaya calisiyorlar acaba diyecegim turden paylasim yapiyorlar. Bende sildim hepsinin numarasini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…