Arkadaşimin mesleği sebebiyle nişanlisinin ailesi eziyor.

bence kadın ikisi de memur olsaydı demek istemiş (tayinler vs nedeniyle)
ama laf yetiştirici nişanlı kişisi bunu nişanlısına mesleğini aşağılayarak söylemeyi tercih etmiş.

Yorumlar akıl dışı, hiçbir meslek diğer meslekten üstün değildir, hakkıyla yapan namusuyla çalışan her insanın görevi kutsaldır, burda bi mesleği yücelteyim derken diğer mesleği küçümsemek o aileden hiçbir farkınız olmadığını gösterir ancak

Bankacıların çalışma saatleri birçok mesleğe göre daha iyi. Hemşire olsa bu sefer doktor olsaydı keşke derdi. Bu kv ler kafayı yedi. Takacak bişey bir şey bulamayınca şaşırmış. Ayrıca evet polislik güzel meslek ama polis olmak için öyle atomu falan parçalaman gerekmiyo. Bir polis eşi olarak zorluklarını burda sayfalarca yazabilirim.

Polislik bu kadar riskli bi meslekken kız bulabildiklerine şükretsinler. Bende hemşireyim bu arada :) babalar polise kız vermek istemez genelde. Kızın yerinde olsam babam mesleğin riskli olduğu için başta çok düşündü ama sonra olur dedi derdim .

Ayrıca kendini geliştirmek sadece okulla olmaz okuldan diploma alırsın, eşimin arkadaşı misyon görevinde slovenyada mı slovakyada mı ne öyle bi yerde çalışıyo, muhtemelen ordan vatandaşlık da alır

Ben hemşireyim bi bankacıdan fazla maaş aldığımı düşünmüyorum. Ve Çok stresli. Bazen lanet ediyorum bu işi yaptığıma çünkü saygı sıfır. İnsanların hayatını kurtarırken kendi hayatımızdan oluyoruz. Eşim de polis. Bazen onu 48 saat hiç görmüyorum. Evde çoğu zaman yalnızım. Çok özenilecek bir meslek değil. Bu işler şans işi Gönül işi.
Bir polisle evli olmak zor asıl olan, gece gündüz beklemek. Bi yere gitme planları yaparken bi anda mesai yazılması. Her akşam evde yalnız olmak bunlar kolay şeyler değil

o ezicilikten değil tayinde kolay gezilir maksadı ile söylenmiş olabilir. çünkü benim eşim de eskiden subaydı ben de bankacıyım gerçekten tayin işleri bizde devlet memurunda olduğu kadar kolay olmuyor..

Bi bankacı eşi olarak çok zor stresli bi meslek.öyle küçümsenecek herkesin yapabileceği bir iş değil.ayrıca kadın çalışmıyoda olabilirdi.oğulları sevmiş istemiş onlara neymiş.arkadaşın azimliyse o bankada müdür bile olabilir.bankada bi müdür maaşı çalıştığın bankaya göre 8000_10000 arası değişiyor haberleri olsun

bankaya girmek o kadar kolay değilde
polis olmak çok kolay bence
artık önüne geleni yapıyorlar reşit olması yeterli
arkadaşınız bence hiç ağlamasın bundan sonra ona göre muamele yapsın

İlle kiyaslanacaksa bankaci buyuktur polisten elbette. Ama birbirini alan memnunsa diyecek bir sey yok.

Teyze instagram da mı takılıyor diye düşündüm açıkçası
Malum ne zaman instagrama girsem hemşire polis asker öğretmen adı altında izdivaç sayfaları görüyorum

Bence annesinin demesi değil erkeğin direk yetiştirmesi problem benm eşimde polis ben hemşireyim benm kv de de ben ewhanımı istiyodum sen rahat ettiremezsin oğlumu demişti yani Yaranamazsan bi kere napsan olmuyo

Arkadaşınızın nişanlısı kendi ailesinin dedikodusunu yapacak kadar düşüncesizmis.Daha şimdiden nişanlısını doldurmuş Allah akıl fikir versin.Yoksa ayrılmak istiyor da bahaneyle ailesinimi öne sürüyor seni istemiyorlar gibi.

Asıl polisle evlenilmez bu devirde sende nisanlina de o zaman onlarin seviyesine inerek annem sen bankacisin bari mühendis olsaydi kızım dedi ama ben etkilenmedim de ... Polisle evlilik çok zor küfürbaz ve dayakseverler ...neyse ..birde niye ağlıyo kendini ezikliyo bu polis fazla pohpohlanmis evlenince daha çok ezerler arkadaşını ..bence kendino ezdirmesin o ezsin ve ayrılsın

Yalnız polislerin küfürbaz olduğunu dayak sewdiğini kimden duydıysanız yanılıyosunuz o kadar polis tanıyorun hepsi son derece saygılı insanlar

Anasinin ünvani neymiş?

Prof. Dr. Dr. Dr. degilse bence fazla zirzir etmesin.
Sanarsam kv hayatinda bir ay çalışıp kendi karnini doyuramamış. Eger yapsaydı küçümsemezdi gelinini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…