- 27 Aralık 2016
- 1.909
- 3.121
- 53
- 28
Arkadaşının mesleği gayet iyi. Yol yakınken kurtulsun bence bu aileden. Sanki kendi ne bu kaynananın?
Benim kaynanam gibi her gün ayri bir güne gidiyodur.onu da bir meziyet saniyodur
Beni kınamanız gerçeği değiştirmiyor. Ben polislik kavramına değil ülkemizdeki polisliğe laf ettim. Lütfen devekuşluğunu bırakalımO ne biçim laf rica ederim
Polis olmak her şeyden önce yurek, vatan sevgisi isteyen bir meslek. O da her babayigitte olmuyor gordugumuz gibi.
Çevremiz askerden kaçan, çürük raporu alanlarla dolu.
Bizim için şehit olan binlerce polis varken bu sozlerinizi kınıyorum.
Etkilenmediyse bunu niye gelip kiza soylemis onu anlamadim? Bunu soylemebin annesiyle nisanlisinin arasini bozacagi acik. Bu kadar da dusuncesiz olmak zorunda miymis?Hanimlar hayirli ramazanlar. En yakin arkadaşimin nişanlisi polis. Arkadaşim da iyi bir bankada bankaci. Nişanlisinin annesi o sana uygun degil, en azindan bir hemsireyle evlenseydin vs. gibi ezici konusmalar yapmis. Nisanlisi da arkadasima soylemis ama asla etkilenmedim demis. Yani benim anlamadigim polislik oyle ahım şahim bir meslek mi? Bankacilik çok mu kötü bir meslek? Arkadasimnağlamaktan gözleri şişti yardim edin.
Diplomalar sadece meslek içindir insan olmak için önce ahlak gerekir bencede arkadaşınızın nişanlısı boş boğaz ki hemen yetistirmis kıza hiç boşuna ağlamasın bn olsam o aileye gelin olmayı bir kez daha düşünürdümHanimlar hayirli ramazanlar. En yakin arkadaşimin nişanlisi polis. Arkadaşim da iyi bir bankada bankaci. Nişanlisinin annesi o sana uygun degil, en azindan bir hemsireyle evlenseydin vs. gibi ezici konusmalar yapmis. Nisanlisi da arkadasima soylemis ama asla etkilenmedim demis. Yani benim anlamadigim polislik oyle ahım şahim bir meslek mi? Bankacilik çok mu kötü bir meslek? Arkadasimnağlamaktan gözleri şişti yardim edin.
arkadaşına söyle ezdirmesin kendini.Hanimlar hayirli ramazanlar. En yakin arkadaşimin nişanlisi polis. Arkadaşim da iyi bir bankada bankaci. Nişanlisinin annesi o sana uygun degil, en azindan bir hemsireyle evlenseydin vs. gibi ezici konusmalar yapmis. Nisanlisi da arkadasima soylemis ama asla etkilenmedim demis. Yani benim anlamadigim polislik oyle ahım şahim bir meslek mi? Bankacilik çok mu kötü bir meslek? Arkadasimnağlamaktan gözleri şişti yardim edin.
Polisin devletin gözünde değeri iyice düştü, çok özür dilerim ama feda edilecek can gözüyle bakılıyor. Bu nedenle çok sayıda alım var ve kriterleri düşük. Şehitlere saygım her şeyden daha büyük evet ama benim eşim neden senelerdir çözülemeyen saçma sapan bir terör olayı yüzünden ya da dışarıdan gelen bir terör meselesi yüzünden ölsün? Yazık değil mi? ama devlet böyle düşünmüyor. Benim de kuzenim hemşire olacak, polisle nişanlandı babam kalkmış bilmem ne kadar maaşı var çocuğun diyor. Maaşı olsa ne olacak herif kelle koltukta dedim, olsun diyor. Nedir bu maaş bilmem ne takıntısı? Şartları kimse umursamıyor ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?