- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
CahillikKüs oldugum bir kız arkadasım vardı.Özür diledi barıstık.Benım 1 yıla yakındır ılıskım var.Bana bugun dedı kı.Onun bır kız arkadası varmıs.Kız arkadasının iliskısıyle benım ılıskım aynı tarıhte baslamış.Kıza cocuk tektas alıp evlılık teklıf etmıs.Bu zamana kadar sevgılın sana gumus altın aldı mı tektas aldı mı dıyor.Almadı ama ben işsizken cıdden maddı anlamda yardımcı oldu.9 aydır tek kötü söz duymadım.Ailesiye henuz yenı tanıstım.Sevgılım araba aldı.3 yıl taksıdı kaldı.Bir yandan sevgılım esya alacak.Bende işe girecegım.Bende para bırıktırecegım.Bir yandan tekrar kpss falan deneyecegım.Sevgılımin aılesı uzaması ıyı deıl dıyorlar ama cocugun kredısı var.Benım kyk kredım var.Evlensekte 1400 e yakın ödememız olacak.Sevgılım en azından kredının yarısını ödeyelım dıyor.Ben 27 ye yenı gırdım.2 yıla en gec ıstemeye gelecek ınsallah.Neymıs benım baskı yapmam yuzuk ıstemem lazımmıs.Yuzuk sankı olunca cok mu cıddı oluyor.Ben emınım erkek arkadasımdanda.Kız arkadasım dıyor kı.Ilerde aldıgı esyaları baskasıyla kullanırmıs.Ben kendımı öldürürmüşüm.Arabayı kendıne almıs falan filan.Baskı yapsam nolcak sartlar uygun degıl.Kendısı sevgılısıne baskı yaptı cocuk ekım ayında ıstemeye gelecekmıs.Kızın maas kartına el koyacakmıs evlenınce.Kız bunları kabul edıyor gelmış bana nasıhat verıyor
Küs oldugum bir kız arkadasım vardı.Özür diledi barıstık.Benım 1 yıla yakındır ılıskım var.Bana bugun dedı kı.Onun bır kız arkadası varmıs.Kız arkadasının iliskısıyle benım ılıskım aynı tarıhte baslamış.Kıza cocuk tektas alıp evlılık teklıf etmıs.Bu zamana kadar sevgılın sana gumus altın aldı mı tektas aldı mı dıyor.Almadı ama ben işsizken cıdden maddı anlamda yardımcı oldu.9 aydır tek kötü söz duymadım.Ailesiye henuz yenı tanıstım.Sevgılım araba aldı.3 yıl taksıdı kaldı.Bir yandan sevgılım esya alacak.Bende işe girecegım.Bende para bırıktırecegım.Bir yandan tekrar kpss falan deneyecegım.Sevgılımin aılesı uzaması ıyı deıl dıyorlar ama cocugun kredısı var.Benım kyk kredım var.Evlensekte 1400 e yakın ödememız olacak.Sevgılım en azından kredının yarısını ödeyelım dıyor.Ben 27 ye yenı gırdım.2 yıla en gec ıstemeye gelecek ınsallah.Neymıs benım baskı yapmam yuzuk ıstemem lazımmıs.Yuzuk sankı olunca cok mu cıddı oluyor.Ben emınım erkek arkadasımdanda.Kız arkadasım dıyor kı.Ilerde aldıgı esyaları baskasıyla kullanırmıs.Ben kendımı öldürürmüşüm.Arabayı kendıne almıs falan filan.Baskı yapsam nolcak sartlar uygun degıl.Kendısı sevgılısıne baskı yaptı cocuk ekım ayında ıstemeye gelecekmıs.Kızın maas kartına el koyacakmıs evlenınce.Kız bunları kabul edıyor gelmış bana nasıhat verıyor
Yanı evlılık teklıfı edecegım dıyor ama seneye falan eder en erken.söz yapmayı dusundum ama sözlü kalmakta ıstemıyorum.Şartlar uygun degıl yoksa tabıkı bende evlenmek ıstıyorum.Sonucta maddıyatta önemlı2 sene evlenmeyecekmissiniz zaten tektas alinsa nolur ki?
O yuzukte baskiyla aldirilmaz. Evlenme teklif ederken adam alir gelir, teklif eder. Sizin zaten evlilik planlari kurulmus bile evlilik teklifinin suprizlik bir durumda kalmamis. Yinede almak isterse evlenmeye yakin alinabilir bisey degismez.
En son cevap atmadım.Sınırımı bozdu.3 yıl sevgılı kalmak cok mu yanı bunu anlamıyorumArkadaşınız maddiyatçı biri sanırım. Dinlemeye değer biri gibi gelmedi bana. Sevgilinizle değil de onunla ilişkinizi gözden geçirin.
Bana dıyorkı.Kadın baskı yaparmıs erkege evlılık ıcın.Baskı yap nıyetını anla dıyor.Ama cıdden ılıskımden memnunum benMutlu giden ilişkinizi hiç bozmayın. Yüzük vs de söz/nişan zamanı alınır. Daha öyle bir durumunuz yokmuş ki. Ayrıca, ayrılsanız mobilyaları kullanamayacağınızı söylemiş de yüzük olsa ve ayrılsanız onu da geri verirsiniz zaten.
Bana dıyorkı.Kadın baskı yaparmıs erkege evlılık ıcın.Baskı yap nıyetını anla dıyor.Ama cıdden ılıskımden memnunum ben
Bana dıyorkı.Kadın baskı yaparmıs erkege evlılık ıcın.Baskı yap nıyetını anla dıyor.Ama cıdden ılıskımden memnunum ben
En son cevap atmadım.Sınırımı bozdu.3 yıl sevgılı kalmak cok mu yanı bunu anlamıyorum
arkadasinizla tekrar kusun barismamak uzere (çünkü fesat)Küs oldugum bir kız arkadasım vardı.Özür diledi barıstık.Benım 1 yıla yakındır ılıskım var.Bana bugun dedı kı.Onun bır kız arkadası varmıs.Kız arkadasının iliskısıyle benım ılıskım aynı tarıhte baslamış.Kıza cocuk tektas alıp evlılık teklıf etmıs.Bu zamana kadar sevgılın sana gumus altın aldı mı tektas aldı mı dıyor.Almadı ama ben işsizken cıdden maddı anlamda yardımcı oldu.9 aydır tek kötü söz duymadım.Ailesiye henuz yenı tanıstım.Sevgılım araba aldı.3 yıl taksıdı kaldı.Bir yandan sevgılım esya alacak.Bende işe girecegım.Bende para bırıktırecegım.Bir yandan tekrar kpss falan deneyecegım.Sevgılımin aılesı uzaması ıyı deıl dıyorlar ama cocugun kredısı var.Benım kyk kredım var.Evlensekte 1400 e yakın ödememız olacak.Sevgılım en azından kredının yarısını ödeyelım dıyor.Ben 27 ye yenı gırdım.2 yıla en gec ıstemeye gelecek ınsallah.Neymıs benım baskı yapmam yuzuk ıstemem lazımmıs.Yuzuk sankı olunca cok mu cıddı oluyor.Ben emınım erkek arkadasımdanda.Kız arkadasım dıyor kı.Ilerde aldıgı esyaları baskasıyla kullanırmıs.Ben kendımı öldürürmüşüm.Arabayı kendıne almıs falan filan.Baskı yapsam nolcak sartlar uygun degıl.Kendısı sevgılısıne baskı yaptı cocuk ekım ayında ıstemeye gelecekmıs.Kızın maas kartına el koyacakmıs evlenınce.Kız bunları kabul edıyor gelmış bana nasıhat verıyor
Çok mantıklı :)O size akıl verdikçe, siz ona akıl verin. “Erkeğe baskı yapılmaz. Baskı yapılırsa kendini bir şey sanır, kendinde maaş kartına el koyma hakkını bile bulur” deyin. “Zorla aldırılan yüzükten hayır gelmez. O isteyip, beni ikna etmeli ki kıymetimi bilsin” deyin. O kim ki size bu kadar karışıyor? Ne zaman konu açsa, siz akıl verin. Bir süre sonra sıkılıp vazgeçer.
Senin hayatina hayranım...Bana dıyorkı.Kadın baskı yaparmıs erkege evlılık ıcın.Baskı yap nıyetını anla dıyor.Ama cıdden ılıskımden memnunum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?