- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Portakalli ordek
keşke barışmasaydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye kendinize bu zulmü yapıyorsunuz defedin gitsin ne kadar kıskanç biriymiş töbe töbe. Bu yüzden hayatımda olan hiçbirşeyi kimseye anlatmama kararı almıştım beni silenlerde oldu en azından mutluyum. Eşim bana evlenme teklif etmişti bunu çevrem öğrendikleri zaman tektaşım kırılmıştı eşimde kendi yüzüğünü kaybetmişti hemde aynı gün ne kadar uzak gözlerden o kadar iyiBugünde dıyor kı, 32 yasına gırdı sevgılım ben 27 ye.Bu yastakıler evlenmeyı ıstemez.Kendıne bagla onu.Sana sembolık altın bırsey alsın.senı oyalamak ıcın aılesıyle tanıstırdı.Borcları bahane edıyor.Senı bırakıp baskasıyla evlenırse bana aglama falan.Benı şişirdi valaaa
Arkadasin kiskancliktan olmek uzere senide yaninda goturmek istiyoKüs oldugum bir kız arkadasım vardı.Özür diledi barıstık.Benım 1 yıla yakındır ılıskım var.Bana bugun dedı kı.Onun bır kız arkadası varmıs.Kız arkadasının iliskısıyle benım ılıskım aynı tarıhte baslamış.Kıza cocuk tektas alıp evlılık teklıf etmıs.Bu zamana kadar sevgılın sana gumus altın aldı mı tektas aldı mı dıyor.Almadı ama ben işsizken cıdden maddı anlamda yardımcı oldu.9 aydır tek kötü söz duymadım.Ailesiye henuz yenı tanıstım.Sevgılım araba aldı.3 yıl taksıdı kaldı.Bir yandan sevgılım esya alacak.Bende işe girecegım.Bende para bırıktırecegım.Bir yandan tekrar kpss falan deneyecegım.Sevgılımin aılesı uzaması ıyı deıl dıyorlar ama cocugun kredısı var.Benım kyk kredım var.Evlensekte 1400 e yakın ödememız olacak.Sevgılım en azından kredının yarısını ödeyelım dıyor.Ben 27 ye yenı gırdım.2 yıla en gec ıstemeye gelecek ınsallah.Neymıs benım baskı yapmam yuzuk ıstemem lazımmıs.Yuzuk sankı olunca cok mu cıddı oluyor.Ben emınım erkek arkadasımdanda.Kız arkadasım dıyor kı.Ilerde aldıgı esyaları baskasıyla kullanırmıs.Ben kendımı öldürürmüşüm.Arabayı kendıne almıs falan filan.Baskı yapsam nolcak sartlar uygun degıl.Kendısı sevgılısıne baskı yaptı cocuk ekım ayında ıstemeye gelecekmıs.Kızın maas kartına el koyacakmıs evlenınce.Kız bunları kabul edıyor gelmış bana nasıhat verıyor
Kör cahil ,evleneyim diye acele ettiği adam icin ederi bu kadar işte .. Eşi için maaş kartından daha değerli olmayacak arkadaşın .Kızın maas kartına el koyacakmıs evlenınce.