- Konu Sahibi Portakalli ordek
Küs oldugum bir kız arkadasım vardı.Özür diledi barıstık.Benım 1 yıla yakındır ılıskım var.Bana bugun dedı kı.Onun bır kız arkadası varmıs.Kız arkadasının iliskısıyle benım ılıskım aynı tarıhte baslamış.Kıza cocuk tektas alıp evlılık teklıf etmıs.Bu zamana kadar sevgılın sana gumus altın aldı mı tektas aldı mı dıyor.Almadı ama ben işsizken cıdden maddı anlamda yardımcı oldu.9 aydır tek kötü söz duymadım.Ailesiye henuz yenı tanıstım.Sevgılım araba aldı.3 yıl taksıdı kaldı.Bir yandan sevgılım esya alacak.Bende işe girecegım.Bende para bırıktırecegım.Bir yandan tekrar kpss falan deneyecegım.Sevgılımin aılesı uzaması ıyı deıl dıyorlar ama cocugun kredısı var.Benım kyk kredım var.Evlensekte 1400 e yakın ödememız olacak.Sevgılım en azından kredının yarısını ödeyelım dıyor.Ben 27 ye yenı gırdım.2 yıla en gec ıstemeye gelecek ınsallah.Neymıs benım baskı yapmam yuzuk ıstemem lazımmıs.Yuzuk sankı olunca cok mu cıddı oluyor.Ben emınım erkek arkadasımdanda.Kız arkadasım dıyor kı.Ilerde aldıgı esyaları baskasıyla kullanırmıs.Ben kendımı öldürürmüşüm.Arabayı kendıne almıs falan filan.Baskı yapsam nolcak sartlar uygun degıl.Kendısı sevgılısıne baskı yaptı cocuk ekım ayında ıstemeye gelecekmıs.Kızın maas kartına el koyacakmıs evlenınce.Kız bunları kabul edıyor gelmış bana nasıhat verıyor
Ay allah aşkına salın gitsin bu arkadaşı. Ne güzel bir ilişkiniz var, birbirinizi anlıyor ve destek oluyorsunuz anlattığınız kadarıyla. Lütfen bunun gibi gereksiz insanların akla zarar fikirlerini önemsemeyin, bu arkadaşla da sık görüşmeyin. Size ilişkinizde mutluluklar:)