• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın nasihati

Küs oldugum bir kız arkadasım vardı.Özür diledi barıstık.Benım 1 yıla yakındır ılıskım var.Bana bugun dedı kı.Onun bır kız arkadası varmıs.Kız arkadasının iliskısıyle benım ılıskım aynı tarıhte baslamış.Kıza cocuk tektas alıp evlılık teklıf etmıs.Bu zamana kadar sevgılın sana gumus altın aldı mı tektas aldı mı dıyor.Almadı ama ben işsizken cıdden maddı anlamda yardımcı oldu.9 aydır tek kötü söz duymadım.Ailesiye henuz yenı tanıstım.Sevgılım araba aldı.3 yıl taksıdı kaldı.Bir yandan sevgılım esya alacak.Bende işe girecegım.Bende para bırıktırecegım.Bir yandan tekrar kpss falan deneyecegım.Sevgılımin aılesı uzaması ıyı deıl dıyorlar ama cocugun kredısı var.Benım kyk kredım var.Evlensekte 1400 e yakın ödememız olacak.Sevgılım en azından kredının yarısını ödeyelım dıyor.Ben 27 ye yenı gırdım.2 yıla en gec ıstemeye gelecek ınsallah.Neymıs benım baskı yapmam yuzuk ıstemem lazımmıs.Yuzuk sankı olunca cok mu cıddı oluyor.Ben emınım erkek arkadasımdanda.Kız arkadasım dıyor kı.Ilerde aldıgı esyaları baskasıyla kullanırmıs.Ben kendımı öldürürmüşüm.Arabayı kendıne almıs falan filan.Baskı yapsam nolcak sartlar uygun degıl.Kendısı sevgılısıne baskı yaptı cocuk ekım ayında ıstemeye gelecekmıs.Kızın maas kartına el koyacakmıs evlenınce.Kız bunları kabul edıyor gelmış bana nasıhat verıyor

Ay allah aşkına salın gitsin bu arkadaşı. Ne güzel bir ilişkiniz var, birbirinizi anlıyor ve destek oluyorsunuz anlattığınız kadarıyla. Lütfen bunun gibi gereksiz insanların akla zarar fikirlerini önemsemeyin, bu arkadaşla da sık görüşmeyin. Size ilişkinizde mutluluklar:)

Başına gelen acı tecrübe onun bu tektaş düşkünlüğünden gelmiştir. Ama kizın niyeti hiç iyi değil. Daha geçenlerde oldu bi arkadaşım sevgilisiyleyken işte diğer arkadaşı kıza sürekli sevgilisini kötülüyordu saçma sapan nasihat falan veriyordu. Arkadasımla sevgilisi ayrıldı birkaç ay sonra o nasihat veren arkadaşla sevgili olduklarını öğrendik...
Bana sevgılını sıkıstır nıyetını anla dıyor.Neymıs arkadası sevgılısını sıkıstırmıs.Cocuk evlenmek ıstemıyorum demıs sonra kıza suprız falan yapmış.Yok kendı evlerı olcakmısta.Kardesımde 3 yıl. Degıl ekredı ödemesıne tepkı gosterdı.Ama zaten ben 1 2 sene ıstemiyorum evlılık.Arkadasım kendısı sevgılısıne baskı yaptı.Tabı kesın gene onlsr ıcın

İnsanlar fesat tatlım ciddiye alma. Senin arkadaş da fesatmış. Tektaşkn olsa ne olur olmasa ne olur? Mutlu giden bir ilişkin varsa hiç kafan karışmasın. Benim de tektaşım var nerdeyse 1 senedir takmıyorum kenarda duruyor. Hatta şimdi hatırladım desem :)))
Hahah :) Bana da tektas tabıkı alacak ama zamanı gelınce.Bana bir kere bu konuyu acıcam bır daha acmıcam dedı.Açmaz herhalde bır daha.Sadece sınırımı bozdu :(

Araba kredisi ödemek için evliliği 2 yıl ertelemenin mantığını çözemedim.
Arkadaşım dediginiz aslında arkadaş değil bir tanıdık. Arkadaş böyle konuşmaz. çok takılmayın.
Çünkü bin lira kredı öduyor.Anca bıtecek borcu.Garantı ısım yok.Kyk borcum var.Evlensek nasıl gecınıcez?

Ay allah aşkına salın gitsin bu arkadaşı. Ne güzel bir ilişkiniz var, birbirinizi anlıyor ve destek oluyorsunuz anlattığınız kadarıyla. Lütfen bunun gibi gereksiz insanların akla zarar fikirlerini önemsemeyin, bu arkadaşla da sık görüşmeyin. Size ilişkinizde mutluluklar:)
Cok tesekkurler sagolun :)

Arkadaşın fesatlık yapıyor sanki biraz. Hiç sevmem öyle arkadaş, Yani ona ne ki insanların yüzüğünden, tektaşından.
Yanı dıyor kı ben cocuga baskı yapacakmısım evlılık ıcın.Eger bana altın gumus tektas kolye falan alırsa yanı sembolık pahalı bırsey demekkı benımle cıddıymiş.Ne alakaysa

Hahah :) Bana da tektas tabıkı alacak ama zamanı gelınce.Bana bir kere bu konuyu acıcam bır daha acmıcam dedı.Açmaz herhalde bır daha.Sadece sınırımı bozdu :KK43:
Böyle insanlar yüzünden sinirin bozulmasın. Arkadaş diye de bişey yok ayrıca. Millet birbirini kıskanmaktan öteye geçemiyor malesef.

Sevgililik, flört dahil eşimle neredeyse 15.senemiz. Hala tektaşım yok. Arkadaşınızın mantığına göre kullanılıyorum.
Ha bir de nişanlanana kadar borcunu harcını bilmedim, evlenince şunu şöyle bunu böyle yaparız demedim. Ne biriktirdiyse onundu.Sevgiliyken mal paylaşımı tuhaf geliyor bana.

Valla canım, samimiyetle yazıyorum çünkü 1 aydır konularını atlamıyorum.
Ben sana hayatın gerçeğini söyleyeyim mi?
Öncelikle bu kadar planlı olma.
Hayat bu, ne getireceği bilinmez.
Ne sevgilinle şimdiden eşya bilmemne konuşmasına gir ne arkadaşınla böyle şeyler konış ne de sen evlilik için para biriktir.
Ne yapıyorsanız kendiniz için yapın sadece ve beraber mutlu olmaya bakın.
Ayrılabilirsiniz, sen atanamayabilirsin, özel sektörde güzel bir iş teklifi alabilirsin, başka birine aşık olabilirsin, Allah esirgesin kötü olaylar yaşayabilir ve bunlardan el ele çıkamayabilirsin.

Mutluluk denilen şey, öyle eşin aldığı yüzükle olsaydı teki, beşi, tamturu, elması, zümrütü mevcut be canım ama; olmayınca olmuyor o mutluluk.
Sonrası her gün suçluluk...
O sebeple oldurmaya çalışma, akışına bırak ve maddi manevi kendine yatırım yap.
Geleceği boşver, bugününü yaşa.
Yarına Allah kerim kim öle kim kala...

Ben adamdan asla benimle evlen tektaş al isteyinde bulunamam şahsen bence yüzsüzlük başka birşey değil. Eşimle evlenmeden 10 yıl sevgili kaldık hayatta benimle evlen tek taş al gibi şeyler istemedim çok saçma bence sende böyle birşey yapma .

Tektaş ne alaka bende evlenme teklifi aldım ama adam hayırsız çıktı ayrıldık yüzüğü de satıp bir güzel yedim neyin nolacağı belli olmaz. Arkadaşınız ilişkisini cepte zannediyor tektaş ile ama o işler öyle olmuyor işte.

Kiz arkadasiniz kendi durumunu size akil vererek bastirmak istrmis tek tasi almis ama maas kartini esi alicakmis esine gitti tum maaslar o ne olucak:işsiz:
Ona guvenıyorum verırım dıyor.Biz belkı 2 3 yıla anca evlenıcez ama bız önceden esya almak nısanlılıgı uzatmak ıstemıyoruz.Ama o 30 sevgılısı 30 kredı cekecekler dugun ıcın.Yanı aynı zamanda evlı olsakta bızim o kadar borcumuz olmayacak

Back
X