arkadaşımın ne yapması lazım?

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.687
6.069
198
Arkadaşım bana danıştı, ben de sizlerin fikrini almak istedim. Arkadaşımın 2 yıldır bir ilişkisi var. Her ilişkide olduğu gibi kavgaları oluyor, ama küs de durmazlar. Çocuk da arkadaşımı seviyor yani benim gördüğüm o. Kız arkadaşları yok( belki bazı arkadaşlar bu konuya itiraz edebilir ama) yani çocuk arkadaşımı mutlu ediyor, sürekli mesajlaşırlar felan. Neyse ben konuya geleyim;
Benim arkadaşım sevgilisinin eski sevgilisinin facesine baktıgını anlamış. Yani çocuğun eski sevgilisi bir durum paylaşmış, arkadaşımın sevgilisi de bikaç gün sonra aynı durumu paylaşmış. Ya aslına bakarsanız kendi facesinde paylaşılmamış bu durum başka bir reklam facesi olan sahte hesapla. Kız arkadaşım bizdeydi, rastgele gördü. Arkadaşım bunu görünce hemen çocuktan hesap sordu. Ağladı bağırdı. Çocugun tepkisi garipti anlamadı, ya da anlamamazlıktan geldi. Valla ben yazmadım dedi, kardeşi aldı telefonu özür diledi,ben yazdım felan dedi ay buralar çok karışık ben bile çözemedim. ama arkadaşım pek inanamadı. Ve bu konuyu aşırı kafasına takıyor. Çocuk sonra bağırdı buna sen beni neyle suçladığının farkında mısın, ben neden yapiyim, valla haberim yok, bana bu kadar mı güveniyorsun, kardeşim onla yatsın kalksın yemin ederim umrumda değil, o kızı zaten tanımayan yok diye bisürü bağırdı çağırdı. Konuşmuyorlardı ben araya girdim de çocuk aradı arkadaşımı. Yemin ederim ben yapmadım diyor, o kızı burdaki herkes tanıyor, (gerçekten kızın hesabında binler ekli,bisrü takipçisi var, yaşadıkları yer de büyük bir yer değil) kız zaten sağlam ayak değil diye konuştu. Ama arkadaşım üzgün hala. Aklında ya o varsa diye ağlıyor. Çok üzülüyorum ben de onun için.Onların da ilişkisi uzak mesafe ilişkisi oyuzden iletişim telefonla oluyor. Ben diyorum ki yüzyüze gelince sor,gözlerine bakarak cevap versin.

Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce o durumu arkadaşımın sevgilisi mi yazmıştır? Yazsa bile bu onu unutamadıgını mı gösterir? Arkadaşımın tavrı nasıl olmalı?

Karışık olduysa kusura bakmayın nasıl anlatırım bilmiyorum, cevaplar için teşekkür ediyoruz şimdiden

Ne yazmış o da önemli de

Arkadaşın sevgilisinin eski sevgilisinin Facebook unu neden takip ediyor

Kardeşi neden yazıyor bu nasıl anlıyor

Birincisi arkadaşınız, sevgilisinin eski sevgilisinin ne yazdığını nereden biliyor, kızı mı takip ediyor?

İkincisi eski sevgilisi hakkında bunları söyleyebilen bir adama nasıl güveniyor?

Ne yazmış o da önemli de

Arkadaşın sevgilisinin eski sevgilisinin Facebook unu neden takip ediyor

Kardeşi neden yazıyor bu nasıl anlıyor
Ya aslında öyle duygu yüklü bir paylaşımla uzaktan yakından alakası yok. Kardeşi de sahte hesap oldugu için o yazıyı uygun gördüğü için paylaşmış. Ben de kardeşi neden o kızın profiline baktı onu bilemedim işte.
Arkadaşım da bakıyor valla merak ediyorum diyor

Birincisi arkadaşınız, sevgilisinin eski sevgilisinin ne yazdığını nereden biliyor, kızı mı takip ediyor?

İkincisi eski sevgilisi hakkında bunları söyleyebilen bir adama nasıl güveniyor?
Kızın paylaşımları herkese açık, takip ediyor.
Nasıl güveniyor konusu da bu konuya kadar eski sevgililerin konusu açılmamış, bu duruma kadar da güven kırıcı bir şey olmamış

Sahte hesabı kardeşi kullanıyormuş, söylenene göre.
Vallah çok karışık durum haklısınız ne diyim

iyide kardeşinin kullandığı sahte hesabı arkadaşınız önceden biliyormuydu.. bilmiyorsa elin hesabından yazılmış aynı paylaşım için neden sevgilisine hesap sordu.. biliyorsa neden kardeşinin yaptığı paylaşımın hesabını sevgilisine sordu..

Kızın paylaşımları herkese açık, takip ediyor.
Nasıl güveniyor konusu da bu konuya kadar eski sevgililerin konusu açılmamış, bu duruma kadar da güven kırıcı bir şey olmamış
Yani açıkçası benim bu durumda takacağım şey eski sevgilisinin profiline bakıp bakmamasından ziyade kız hakkında "kardeşim onla yatsın kalksın yemin ederim umrumda değil, o kızı zaten tanımayan yok, kız zaten sağlam ayak değil" demesi olurdu.
Ne demek ya "kardeşim onunla yatsın kalksın umrumda değil". Ne biçim bir insan bu, bir insan eski sevgilisi için nasıl diyebilir bunu?

Biliyormuş o hesabı, ama şifresi ikisinde de varmış.

Evet ben yanındaydım ve aynen bunu dedi. Nasıl umursamadığını mı göstermek istedi bilmiyorum ki

Konu çok karışık .

Ortada sevgili olan bir çift.
Erkek, eski sevgilisinin feysbukuna bakıyor ve onun paylaştığı durum güncellemesini paylaşıyor(fake hesaptan mi paylaşmış kendi hesabından mi? Yoksa eski sevgilisinin fake hesabı mi varmış? Burayı anlamadım)

Sonra kız bunu görüp ağlamış. Kız durum güncellemesinin, erkek arkadaşının eski sevgilisinin de paylastigini nerden biliyor?
Yani eski sevgilisini kendisi de mi takip ediyor, yoksa erkek arkadaşının facesinden arananlara bakipta mi anlıyor?

Kardeşi ne alaka. Ne diye kardeşi abisinin eski sevgilisiyle ilgilensin de durumlarina falan baksin ve bunu abisinin facesinden yapsın.

Ortada gereksiz bir sey var ve bunu saçma bir yalanla kapatmaya çalışmışlar ama batırmışlar :)

Biliyormuş o hesabı, ama şifresi ikisinde de varmış.

yani sevgilisi ve kardeşinde mi varmış ortak mı kullanıyorlarmış..

arkadaşın sevgilisine güvenmiyor sanırım.. bir paylaşımdan bu kadar sorun çıkartabildiğine göre..
ama bunları düşünmek yerine bence bir gün ayrılırsak benim arkamdan neler der diye düşünmesi lazım..

ne kadar kolay insanlara binlerce arkadasi var takipcisi cok diye kotu kadin yaftalamasi yapilabiliyor.
sonuc itibariyle arkadasinizin sevgilisinin eski kiz arkadasiymis o saglam ayak olmayan kiz.
Onunla zamaninda bir arkadaslik yurutebildigine gore arkadasinizin sevgilisi de o saglam ayak olmayan bir erkek.
Bu zinciri uzatabilirim saglam olmayan ayaklar size kadar uzar.

Aklinda suphesi varsa acikca sorsun, uzak mesafe iliskisi diye iskilleniyorsa iletisimini kuvvetli tutsun.
Ayrica cok karisik yazmissin, zor anladim.

Kız arkadaşımın sevgilisiyle kardeşinin kullandıgı ortak Sahte hesaptan paylaşılmış, ama durum da aşklı bişey değil saçma sapan yahu.

Kız arkadaşım kendi hesabından takip ediyor.

Benim mantık iflas

Evet ben yanındaydım ve aynen bunu dedi. Nasıl umursamadığını mı göstermek istedi bilmiyorum ki
Bilmiyorum bence arkadaşınızın öncelikle bu lafları bir düşünmesi lazım. Sevgilisinin eski sevgilisi hakkında bu derece ileri geri konuşması hoşuna gitmiş olabilir ama yarın öbür gün aynı şey başına gelmesin.

Ayrıca ister sevgilisi ister kardeşi olsun biri bu kızı hala takip ediyor demek ki, yakın zamanlı aynı laf paylaşıldığına göre.

Evet kardeşinde de varmış şifresi. Arkadaşım neden kardeşi baksın ki diyor sevgilisi de onu herkes tanıyor niye bakmasın diyor. Ya nereden tutsam elimde kaldı bu konu.

Arkadaşım sevgilisiyle yüzyüze konuşmalı mı?

Özür dilerim, nasıl anlatacağımı bilemedim. İlişkileri de kuvvetli yani sürekli konuşan bir çift aslında

Evet kızın yazdığı yazının aynısı. Kız arkadaşım unutamadıysa ya diye sürekli üzgün

Özür dilerim, nasıl anlatacağımı bilemedim. İlişkileri de kuvvetli yani sürekli konuşan bir çift aslında
iletisimden kastim 7/24 ben bunu yapiyorum, sen nerdesin, ne yapiyorsun? degil.
yanlis anlasilmalar olacak, iliskilerinin icine eskileri ve kardesleri sokacak kadar garip bir ag soz konusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…