Arkadaşımın nişanı ve eşimin ailesi

Benim de bu şekilde çok yakın bir arkadaşım var, hani kardeş gibi derler ya öyle. Şimdi düşündüm de böyle bir durumda kalsam ne yapardım diye, giderdim mutlaka. Madem eşin de anlayış göstermiş sorun yok. Zaten dediğin kadarı ile anlayışlı insanlar tatlı bir dille anlatırsın. Zaten 1-2 gün kalmayacaklarmış ya, diğer günlerde onlara olan güleryüzün ve içten davranışlarınla unutturursun 1 günlük yokluğunu, gönüllerini yaparsın...

işte bunu beğendim çok güzel bir fikir!

evet cnm eşimin ailesiyle iyiyiz uzakta olunca sorun yok kötü bi laf asla etmezler o konuda eminim ama hani içten içe kırılırlarmı diye düşünüyorum sadece...

evet cnm aynen öyle eğer ikna edersem ablasını da götürücem diğer türlü hemen gidip gelirim artık... gerçi ben o kadar kararsızımki son ana kadar kararım 40 kere değişir,en son güne geldiğimizde burayı baştan sona bi okuycam artık:)

işte bunu beğendim çok güzel bir fikir!
umarım uygulamaya geçirebilirim bunu

evet cnm bende o yönden gitmemem için bi sebep bulamıyorum hani 3-5 gün kalıp gitseler ayıp olur,ama annem çok ayıp sen daha gelinlik nsl olur vs bilmiyosun ev sahibi biyere gitmez zaten hafta içi çalışıyosun deyince de kendimi kötü hissettim işte şu güne bi çıksaydım hayırlısıyla...

önümüzdeki hafta nişan var, o kadarda kendi kendimi sevindirmiştim gidebilicem diye ama eşimin şehir dışında görevi çıktı ve malesef hafta sonu olmayacak benim planlarda suya düştü, hem eşim hem ben olmazsak olmaz(((( her işte vardır bir hayır deyip artık nişan konusunu kapattım bende...

hayırlısı olsun canım

cnm dediğine göre onlar geleli 1 hafta olmuş olacak 1 gününü onlara ayırmasan problem olmaz diye düşünüyorum. ama çalışıyorum zaten dersende onlar gelirken zaten çalıştığını bliyorlardı.ayrıca gezmeye değil nişana gidyorsun eğer ki sen geri döndükten birkaç gün içinde gitmiyeceklerse bence tatlı dille söyleyip gidebilirsin

hayırlısı olsun canım
evet cnm hayırlısı napayım

cnm evet ama uzak yerde gidince mecbur c.tesi öğlen çıkma lazım en geç o günde orda kalıyorum sonra pazar sabah çıksam en erken 2-3 gibi evde olurum anlayacağın tüm haftasonu evde olamam,o yüzden iptal ettim malesef, düğününe gidip orda çıkarırım acısını inşallah..kısmet diilmiş....

ağlamak istiyorummmmmmmmmmmm herkes suan nişanda ve ben evimdeyim..hayırlısııı:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…