Arkadaşımın nişanlımın yanında giydiği kıyafet

evinde ,ozelinde,odasinda,disarida nasil giyinirse giyinsin ama evine davet ettigi kisilere en azindan saygisi ,sevgisi olan kisi daha usturuplu giyinmeli ve hal hareketlerine de dikkat etmelidir..ben cok dikkat ederim ve karsimdakinden de ayni ozeni beklerim ..
benim tavrimi bilen biri zaten o sekilde yanimda oturamaz haa olurda yanilip oturursa da kesin cevabini alir..

Çok kıskanç biri değilim. Aranıza mesafe koyun ve nişanlınızla görüştürmeyin. Biraz incelerseniz bence karşıdaki insanın huyunun da değiştiğini fark edebilirsiniz bu da tecrübelerimden çıkardığım bir ders sizin arkadaşınızda olmuş mudur olmamış mıdır bilemiyorum ama bir anda sutyen giymeyecek kadar keskin dönüşümler yaşayan kişinin huyları da dönüşmüştür bence dikkatli olun

Ne kadar gereksiz insanlar var etrafimizda. Boşver arana mesafe koy. Bütün erkekler tatta bayılır eminim oda bunu biliyor

Araniza mesafe koy bence hem cinsim ama niyeti iyi degil anlasilan. Nisanlinin aklina girmeye calisiyor olabilir. Senin gorduklerini nisanlinda gordu sonucta kimse vazgecilmez degil. Evlenince bile arkadaslarimizdan cok bahsetmemiz lazim diye dusunuyorum erkeklerin akli cabuk karisiyor.

Yanıyosun rıfat abi ama gruba gelmedik deyip kahkahayı basarım, bir daha da görüşmem.
Ben de dekolte takılan ve mini takılan biriyim ama bu teşhire giriyor, eve gelene saygısız bir giyim tarzı

E söyleyin şakayla da olsa. Ben çok rahatsız olsam bir ara alışverişe gidelim de bişeyler alalım sana derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…