Arkadaşımın nişanlımın yanında giydiği kıyafet

Evet katılıyorum size, burada önemli olan giyinik olmak, bazı yerleri şöylece kapatmak değil
İyi de kadın çıplakmış gibi yorum yapılmış.
Muhtemelen dikişsiz çamaşır ya da tanga vardı. Memelerinin de açıkta olduğunu sanmam ama sutyensizlik ahlaksızlık değil tecihtir.

Arkadaşın sizin nisanlinizda gözü var. Netttt.. arkadaşını boşa.

Valla aynı şeyi düşündüm. Küçük memelilere has bir keyif olsa gerek. Gel de D-E cup memeyi sütyensiz gezdir. Senden önce memeler selam verir karşıdakine
Karşıdakine selam veriyorsa yine iyi ya. Kimisi de yere düşen bir şey var mı sürekli ona bakıyor. (imza: ikiçocukemzirdimestetiğesıcakbakıyorumanası)

Özgürlük değil görgüsüzlük . Sanki bir onlarda var . İnsanın gözüne gözüne sokuyorlar oralarini buralarini. Benim görünce midem bulaniyor şahsen.

Bizimki ne oluyor
Başka bir yorum sahibesine yürüken halaya duruyorlar demişsiniz, o yüzden sanırım kavunu karpuzu geçip direk birey oluyorlar. Madem halaya da duruyorlar bence isim verip bi folklor ekibi bile kurabilirsiniz, KurkmantoluSero ve ikizler gibiHeyhat, kader... Kimine üç başlı bi yönetim nasip ediyor, kimine de sahanda yumurta işte.

Not: Yazılanlar tamamen espri amaçlıdır, herkesin memesine kimse karışamaz,

Siz tek gittiğinizde de böyle giyiniyorsa onun seçimi böyle demek ki diycem ama nişanlınızla gittiğinizde böyle daha abes giyiniyorsa o zaman bir sıkıntı var demektir.Hiç bir şekilde nişanlınızı götürmeyin derim

Ahahah bayağı güldüm
Benimkiler artık kendi cumhuriyetini ilan etti

Hoş değil ,10 yılı aşkın samimi olduğum biriyse mutfağa gittiğinde yanına gider çamaşır giymeyi unuttun mu çok belli oluyo diye uyarırdım, uyaramıcağım tarzda biriyse çok sık görüşmez mümkün oldukça tek görüşür nişanlımla evine gitmem

Çoğumuz evde sütyen kullanmıyoruz heleki yazın ama bu demek değildir ki donsuz sütyensiz misafir ağırlayalım dediğiniz gibi bu tarz şeylere takılmayan biriyken sizi dahi rahatsız etmişse bu durum mutlaka hoş değildir. En güzeli mesafe, hazır virüs gibi bir bahane de varken görüşmeyiniz

Karşıdakine selam veriyorsa yine iyi ya. Kimisi de yere düşen bir şey var mı sürekli ona bakıyor. (imza: ikiçocukemzirdimestetiğesıcakbakıyorumanası)
Ya tamam oraları karıştırma gönül karşıya baksın istiyor tabi. Ne deseydim göbeğime iniyor mu (ikiçocuklubiranadaha)

Arkadaşınız saçmalamiş. Kız kıza olsanız neyse de bu şekilde nişanlınızı ağırlaması uygun olmamış. Rezillik.
Geçenlerde bende eşimle bir arkadaşımdan bir şey almaya gittim kızın üstünde şort vardı ev haliydi, yazık eşimi görünce ben geliyorum hemen diyip üstünü değiştirmiş. Ki arkadaşınız gibi bir durumu da yoktu

Konu sahibi neden banlandı?

Benim yanimda isterse ciplak gezsin umrumda olmaz o sorun etmiyorsa bende etmem ama aramızda 3 ncu bir sahis varsa heleki o kisi benim sevgilim abim babam amcam hic farketmez her hareketine dikkat etmek zorunda kendine saygisi yoksa bana saygili olmak zorunda ha biz cat kapi gideriz hata bizdedir o zaman elestiremem ama hem davet edip hemde bu sekilde karsimiza çıkması hazmedilir birsey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…