Arkadaşımın nişanlımın yanında giydiği kıyafet

Bence kendinizi böyle düşüdüğünüz için yargılamayın.insanoğlu istediği kadar modern geçinsin doğasında bakar bu tarz şeylere meyillidir.Ve ben erkek arkadaşımı öyle bir arkadaşım varsa yan yana çok getirmemeye çalışırım yalan yok.Zaten aynı evde oturması kalkması bile fazlaca rahatsız eder.Bir sevgilim olursa umarım '' illaki kız arkadaşlarım,onlarsız asla yapamam '' türünden biri olmaz çünkü bana ters gelir.

Muhabbeti kesmek zorunda değilsiniz ayrıca.Sadece kendinizi korumaya alın.

Çok garip bence haklısınız. Ben de rahatsız olurdum beni bırakın eşim bile rahatsız olurdu. Kesinlikle tek görüşün samimiyseniz bu insanla uyarın. Benim samimi arkadaşım bunu yapsa yanında erkek arkadaşım da olacaksa net uyarırdım.

ben evime bir kız arkadaşım bile gelse dikkat ederim . Özen gösteririm bence bu karşıdaki kişiye saygıdır.

Herkes farklı oluyor . Samimi bir arkadaşım var mesela evlerine ne zaman gitsem aile boyu çıplaklar yani sütyen kilot geziyorlar öyle diyeyim. Babaları evde oluyor falan ama umursamıyorlar. Ben dikkat ederim rahatsız olurum o şekilde oturamam yani. Her şeyin bir yeri var. Plajda olsan tamam ama evde don kilot dolaşmak nedir

Bu arada belirteyim ben de gayet açık bir kadınım. Mini de giyerim askılı da ama tabii ki yerine göre.
Size gelince karşımdakinin giyimine karışmam ama bana tersse görüşmem ya da daha az tek görüşürüm. Görünüşe göre siz de rahatsız olmuşsunuz. Araya mesafe koyabilirsiniz ya da tek görüşün.

Ay evde de don külot dolaşamayacaksak başka nerede dolaşalım? ev bize ait en özelimiz olan yer sonuçta orada bari rahat edelim
Normalde dolaşsınlar ben de evli olsam eşimle dolaşırım ama eve misafir gelmiş ya ben hep onları donla görrmek zorunda mıyım hayır bir de zorla davet ediyor:)

Normalde dolaşsınlar ben de evli olsam eşimle dolaşırım ama eve misafir gelmiş ya ben hep onları donla görrmek zorunda mıyım hayır bir de zorla davet ediyor:)
Ha yok ben misafir varken donla gezmeyi desteklemiyorum kimseyi donla görmek istemem yani kişisel tercih olarak.

Yanimda esim nisanlim olmasa, bir arkadaşıma tek başıma misafirliğe gitsem ve gordugum manzara bu olsa.. Hayırdır bir cilt hastaligin mi var, ic camasiri giymene mani diye sorardim herhalde. Belki fark edilmeyeceğini mi dusundu acaba? Tum iyimserligimle bir tek bu geliyor aklima bir daha da ne eşli, ne eşsiz asla görüşmem cok net

Eşim dışında kimsenin yanında bu şekil de rahat edemem, görünce de rahatsız olurum. Hoş durmuyor itici duruyor.

Göğüsler küçük olunca mı sütyensiz duruyor bu insanlar yahu. Ben sütyenle zor zapdediyorum. Sütyensiz benimkileri düşünemiyorum
Valla aynı şeyi düşündüm. Küçük memelilere has bir keyif olsa gerek. Gel de D-E cup memeyi sütyensiz gezdir. Senden önce memeler selam verir karşıdakine

İnsan evinde istediği gibi giyebilir isterse hiç giyinmez ama yanında insanlar varken en azından saygıdan daha derli toplu olmak gerekiliyor diye düşünüyorum.
Ben bu tür biriyle daha görüşmezdim.

Valla aynı şeyi düşündüm. Küçük memelilere has bir keyif olsa gerek. Gel de D-E cup memeyi sütyensiz gezdir. Senden önce memeler selam verir karşıdakine
Hoş geldiniz. Ne vereyim abime gibi

ben misafirlige gittigim evde ev sahibi usturuplu pijama giymis olsa bile rahatsiz olurum,
hele ki de cat kapi degil haberli gitmissem,
her yerin bir giyim adabi vardir bence,
kendi evin bile olsa misafir davet etti isen o pijama terlik modundan cikacaksin.

kendim sutyen takmadigim icin sutyensizlikten rahatsiz olmam gibi geliyor, kucuk goguste pek farkedilmiyor zaten,
tayti ic camasirsiz hayal edemedim, ama her sekilde taytla misafir karsilanmaz bence.

Nişanlımın yanında giydi diye değil de saygısızlık olarak gördüğüm için bir daha görüşmeyebilirdim. Hangi arkadaşım gelse önce güzel bir şekilde giyinir öyle karşılarım.

Taytin icine ic camasiri gitmistir ya. Benim aklima sey geldi boy aynasi vs yoksa taytin genital bolgesini ortaya cikardigini fark etmemis olabilir. Ben de mesela bazi elbiselerin icimi gosterdigini fark etmiyorum biri uyarana kadar. Sutyen ben giyiyorum ama giymemek de bir tercih yani sutyen hic giymiyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…