- Konu Sahibi kafanereyebizoraya
-
Arkadaşınız çok fazla dizi ve film izliyor anlaşılan...
Yalan üzerine yuva kurulmaz, yalan söyleyerek karşısındakinin hakkına giriyor sizi de buna ortak etmiş, ben olsam söylerdim heralde ama gerçekten zor bir karar kötü olan siz de olabiliyorsunuz sonradan böyle durumlarda
kizin ismi simay oglaninkide kuzey mi
karismamakta fayda var
çok tehlikeli bir oyun oynuyor. karşısındakini çok büyük saygısızlık. bencilliğinden mi yapıyor bir şeylerin etkisinde mi sebebi ne olursa olsun eline yüzüne patlar o onun... hadi düşük yaptı yedi diyelim. yarın gerçekten hamile kaldığında doktora gittiğinde ilk gebeliğin mi diyince ne diyecek? düşük yaptım dese basar progestanı doktor. yapmadım dese adam duyabilir...
kaç yaşında kız... ben sizin yerinizde olsam arkadaşıma bunları anlatırdım ama asla sevgilisine demezdim. onlar kendi arasında halletsin.
arkadaşlar pekı bı sorum daha olucaktı
sızcede kızın pıskolojık tedavı görmesı gerekmıyor mu? kendısıne bunu söyledığımde abartıyosun alt tarafı küçük bı yalan söyledım dıyor :26: bence bu bır hastalık ya ınsan neden yalan söylemeye ıhtıyaç duyar kı
ben anlatamıyorum ya da o anlamak ıstemıyor ben kendısıne bunun öylede böylede ortaya çıkıcağına açıkladım ama pek takmıyor galıba.
dedığım gıbı ben sadece sevgılısıne üzülüyorum ve benı bu yalana ortak ettığıne !!
Bu arada sız yazdıkça görüyorum da dızılerde ne kadar çok entrıka varmış bu saf onlardan mı etkılendı acaba
Yalan dolanla hayatini yürütmeye calisanlar er gec br gün gercekle yüzyüze gelecektir.
Bence hic karisma, birak yalanlarin icinde yasasin, ama sen kendine örnek al ve hic bir zaman bu arkadasin gibi olmamaya calis, okulunu veya meslegini yap. Erkek her zaman bulunur ama meslek ve egitim genc yasinda yapilirsa sonra refah ve ferahlik icinde yasarsin.
Bosver milleti sen kendi gelecegine ve hayatina odaklan.
Bir insan ancak bu kadar küçülebiir evlilik için. Adım gibi eminim eğer böyle bir yuva kurulursa hiçbir zaman huzuru mutluğu da olmaycak işte o zaman o arkadaşınızın aklı dank edecek. Bebek yalanını ortaya atmasaydı peki sevgilisi onunla evlenmeye razı mıydı ?
ne demisler; yalancinin mumu yatsiya kadar yanar !
bence sen arkadasini kendi haline birak,
er yada gec yaptiklarinin yanlis oldugunu anlayacaktir,
ha erkek arkadasina uzuluyorum diyorsan,
git gercekleri anlat ama arkadasini kaybedersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?