- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi kafanereyebizoraya
-
dedığım gıbı sadece üçümüz bılıyoruz bu olayı onun ıçın çocuk benı durmadan arıyor yok hatıcenın mıdesı bulanıyor normal mı?
Yok çalışması sakıncalı mı dıye bende yalan söylemek ıstemıyorum hamıle değılde dıyemıyorum arada kaldım onun yüzünden benı bu yalana ortak etmesı canımı sıkıyor çocuüun yüzüne bakamıyorum resmen
sankı ben yalan söyledım gıbı ben utanıyorum bu durumdan
yalvarıp yakarsa ayaklarına kapansa birdaha bu kızla konuşma derim ben. Allah muhafaza her türlü kötülük gelir böylesinden. aman diyeyim uzak dur. hatta annene anlat bU durumu, bi gün bu kızdan sana bi iftira gelirse ailen arkanda olur. DEMEDİ DEME..
Sizi kızdırmazsam alakasız bir soru soracağım; aklıma takılınca sormadan yapamıyorum .
Çay self servis olan bir yermiydi ?
Çay alması ne kadar uzun sürdüki uzun uzun anlattınız ve o kadar olay oldu ?
...
Bu arada bu kadar kısa zamanda (üstelik kafede söylenilen yalan üzerine ) kızın sizi arayıp özür dilemesi çok tuhaf.
Arayıp sizi suçlaması gerekirdi.. Tehlikeli bir durum.Dikkat edilmesi gerekiliyor.
oh iki tarafın da sana teşekkürüyle sonuçlanması çok güzel olmuş :)
yalnız kızlar az şeytan değil...eski ev arkadaşımın çevresi pek düzgün değildi..o anlatmıştı bunun bi arkadaşının sevgilisi de hamile kaldım demiş,çocuktan dünya kadar para almış kürtaj yapıcam diye...Çok sonradan kızın bi arkadaşı aramış çocuğu 'yok öyle bişey,aynı numarayı şimdi başka birine de yapıyo dayanamıyorum artık' demiş...
gerçii erkek kısmı uçkuruna biraz sahip çıksa böyle sorunlara hiç bulaşmaz ama :-/
Ay nasıl insanlar var ya aynı dizilerdeki gibi. İyi olmuş çocuk kurtarmış kendini.
Ve tabii ki sende. Böyle arkadaş olmaz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?