arkadaşımın sahte hamılelığı

bence bu işe karışmalısınız ama direk değil tabi ki. Kızın sevgilisini ultrason için bebeği görmesi için gaza getirebilirsiniz.

walla cocugun zamanini bosa harciyorsunuz,
yazik gunah kimbilir ne stres icindedir,
yukardaki arkadasin dedigi gibi mesela cocugu kizi muayne ettirtmeye ikna edebilirsin hani bebek kac aylik sagliklimi gibisinden ordanda hamile olmadigini ogrenir :26:
yada arkadasina bu yalanla ilgili mesaj atiyormus gibi yap ama mesaji oglana yolla sonra arkadasina yanlislikla oldu dersin :S

Son düzenleme:
Arkadaşınız gerçekten hiç doğru birşey yapmamış, yazık sevgilisine de. Zamanla bunu acısını kat kat fazlasıyla çeker de şimdi aklı almaz. Siz hiç karışmayın kabak sizin başınıza patlamasın sonra ne hali varsa görsün..

haklisiniz ben hıç karışmıyorum bundan sonra bı kaç kere aradılar açmadım telefonları belkı kız anlar suçunu ve herşeyı anlatır.
hıç sanmıyorum ama bakalım ne olcak :26:

bence kımse kımsenın ısıne karısmamalı yaslarıda resıt sonucta.hakkaten dızı gıbı ama bırde su tarafından bakmak lazım.hadı kız sevmıs ınanmıs bırlıkte olmus bu erkek mılletı onune gelenle yatıp donup arkasına gıdebılecegınımı sanıyor yada bunların anası bacısı yok mu arkadas.bence karısmayın cocuk bunu haketmıs kolaydı baskasının kızının namusuyla oyna cek gıt.cok kızdım erkege hak etmıs o bence.hem nasıl olsa durum anlasılacak sız kotu oldugunuzla kalacaksınız ayrıca ınsanların ısıne karısmak basa bela getırır.sız ısınıze bakın derım ben.

o kıza söyle fazla kuzey güney izlemesin haa illa izlicem diyosa simayın sonuna baksın kayın validesi neler yapıyo ailesi neler yapıo en başta kocası neler yapıo ona:26:

Biz bu dizinin devamını izlemiştik.
Neyse sonunda kuzey anlar kızın hamile olmadığını,gider bi zeynep bulur,arkadaşın da avucunu yalar
Bari sen uzak dur da başın ağrımasın

kızlaaar bugün sorunu hallettık :26:

kısaca anlatıyım bu sabah arkadaşımı ve sevgılısını parkta gördüm tesadüfen.. bunlar tutturdu ılla bı yerde oturalım çay ıçelım dıye. neyse tamam oturduk konuşuyoruz konu geldı arkadaşımın sahte hamılelığıne.
bu yıne ballandıra ballandıra anlatıyor yok kızımız mı olur oğlumuz mu felan dıye benım tepem attı
sevgılısını gönderdım bıze çay alması ıçın arkadaşımla başbaşa kaldık
tekrardan yaptığının yanlış olduğunu artık söylemesı gerektığını uzun uzun anlattım
ılerde bunun ortaya çıkacağını ve bu sebepden boşanması daha kötü olcağını söyledım
ama yanlış anlamayın boşanmak kötü bırşey değıl sadece bı yalan üstüne yuva kurulamaz
baktım ağlamaya başladı ama nasıl ağlıyor bağıra bağıra gören dayak manyağı yaptım sancak o derece
sevgılısı geldı hemen koşa koşa ne oldu dıye çocukda şok oldu zaten bende kaldım öyle

bu demez mı kafanereyebızoraya çocuğu aldırmam gerektığını söylüyor
ben ıkıncı şoku geçırıyorum bu arada
neyse ben ne halın varsa gör benı bundan sonra arama ıyılık yaranmıyor sana dedım
çocuğada: senın yerınde olsam bıraz gözümü açarım ne oluyor ne bıtıyor farkında değılsın hata yapıcaksın sonra geç olur sen üzülürsün dedım kalktım gıttım

Ama sınırlerım acayıp bozuldu öldüresım geldı bı an saçını başını yolcaktım
Akşam üstü çocuk aradı ışte herşeyı ıtıraf etmış bızımkı tşk ederım ıyıkı söyledın bu ılışkının sonu nereye gıderdı yoksa felan dedı

Az evvelde kız mesaj attı: özür dılerım bız ayrıldık Xle ama hepsı benım suçum sana haksızlık ettım bla bla bla
Gerı yazmadım bıle öyle bır arkadaşım yok artık ama sonuç olarak mutluyum en azından çocuğun başı yanmıcak

Hepınıze teşekkür ederım

yalvarıp yakarsa ayaklarına kapansa birdaha bu kızla konuşma derim ben. Allah muhafaza her türlü kötülük gelir böylesinden. aman diyeyim uzak dur. hatta annene anlat bU durumu, bi gün bu kızdan sana bi iftira gelirse ailen arkanda olur. DEMEDİ DEME..

aılem durumu bılıyor zaten canım
erkek arkadaşımada anlattım eğer öyle bı hata yapcak olursa zaten ona neler yapabılceğımı tahmın edıyor
bulaşamaz bana
ama haklısın böylesınden herşey beklenır

oh iki tarafın da sana teşekkürüyle sonuçlanması çok güzel olmuş :)

yalnız kızlar az şeytan değil...eski ev arkadaşımın çevresi pek düzgün değildi..o anlatmıştı bunun bi arkadaşının sevgilisi de hamile kaldım demiş,çocuktan dünya kadar para almış kürtaj yapıcam diye...Çok sonradan kızın bi arkadaşı aramış çocuğu 'yok öyle bişey,aynı numarayı şimdi başka birine de yapıyo dayanamıyorum artık' demiş...
gerçii erkek kısmı uçkuruna biraz sahip çıksa böyle sorunlara hiç bulaşmaz ama :-/

Kesinlikle bir uzmana görünmesi lazım.

Kişilik oluşu sırasında deformeler yaşamış, kendini tamamlamamış hayatıyla ilgili böyle ciddi kararları yalanların arkasına sığınarak elde edebileceğini düşünüyor ve buna kendini bile inandırıyor.

Arkadaşınıza destek çıkmayın, mutlaka uzmana görünmesi için ikna edin.

Şimdide ihtiyacı var, yalanı ortaya çıkarsada,
yalanı ortaya çıkmayıp çocuğun hevesi kursağında kaldığında da onu terk ettiğindede
ya da şimdi bebek heyecanıyla ani evlenme kararı alan sevgilisinin sonrada pof diye sönmesiyle zaten gerek olacak buna..

''Ah dünya yalan dünya ''

Sizi kızdırmazsam alakasız bir soru soracağım; aklıma takılınca sormadan yapamıyorum .

Çay self servis olan bir yermiydi ?

Çay alması ne kadar uzun sürdüki uzun uzun anlattınız ve o kadar olay oldu ?

...

Bu arada bu kadar kısa zamanda (üstelik kafede söylenilen yalan üzerine ) kızın sizi arayıp özür dilemesi çok tuhaf.

Arayıp sizi suçlaması gerekirdi.. Tehlikeli bir durum.Dikkat edilmesi gerekiliyor.

evet canım self servıs vardı fış felan alması gerekıyordu o an neden bu kadar uzun sürdü bılmıyorum ama kasada baya bı bekledı bı gözüm ondaydı zaten hep :)
Ben zaten bı uzmana gıtmesı gerektığının farkındayım hatta ılk sayfalardada sordum kendısınede söyledım
gerek yok ben delı değılım dedı
aslında pek uğraşmak ıstemıyorum görüşmek bıle ıstemıyorum ama kendıne bırşey yapmasından yada böyle kolay hayatını değıştırecek yalanlar söylemesınden korkuyorum
gece mesaj atmış yıne. Ben bı hata yaptım nasıl düzeltebılırım dıye?

cevap vermedım vermeyıde düşünmüyorum açıkcası aralarında ne yapmak ısterlerse yapsınlar
Ama onun ıçın üzülüyorum...
Bence bu bı hastalık

Ay nasıl insanlar var ya aynı dizilerdeki gibi. İyi olmuş çocuk kurtarmış kendini.
Ve tabii ki sende. Böyle arkadaş olmaz olsun.

Son düzenleme:

gerçek mı bu?
ben böyle ınsanlara ınanamıyorum ya

Ay nasıl insanlar var ya aynı dizilerdeki gibi. İyi olmuş çocuk kurtarmış kendini.
Ve tabii ki sende. Böyle arkadaş olmaz olsun.

bazı dızılere sınır oluyorum zaten
ınsanlar onlardan mı etkılenıyor acaba? ama sonuçta dızı değıl mı gerçek hayatta dızıdekı gıbı herşey laylaylom gıtmıyor
otursun şımdı olmayan bebeğınle düşünsün dursun

Bu kız kendi kuyusunu kazıyor...Gerçeği söyleyip özür dilemeli.Bu kadınlar sonra aldatılıyor.su akıp yatağını bulacaktır.kimseye tuzak kurmayalım.sahip olma hastalığından kurtulalım.ne kadar bencil ve aciz oluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…