Arkadaşımın sanal ortamda tanıştığı biri..

elif0890

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
152
74
28
34
Merhaba kızlar,
Arkadaşım sanal ortamdan biri ile tanıştı .Bana anlattı ama ben böyle bit şeye tanık olmadığım birşey söylemedim yanlış yönlendirmemek adına .Size sormak istedim
Facebook hesabından kızın biri ekliyor teğmen seninle tanışmak istiyor uzun süredir sizden hoşlanıyor ama eklemezsiniz diye bana söyledi eklesin mi diye sormuş . O da eklesin demiş .Neyse arkadaşım çocukla yazışmaya başlamış .İşte 2-3 ay önce 4 kez gördüğünü ,askeri kimliği ile bulduğunu , ve bir kızdan adını öğrendiğini söylemiş evlilik üzerine bir ilişki istediğini yazmış çocuk . Messenger üzerinden aramış . Hayatında kaç kişi olduğunu , kaç kişi ile birlikte olduğunu söyleyip aynı şekilde arkadaşıma da sormuş sen birlikte oldun mı diye kız tabi ister istemez sinirleniyor .Sen ne biçim konuşuyorsun diye . Şu an çocuk çok özürler diliyor o şekilde konuştuğu için ,ben delikanlı şekilde herşeyi anlattım gizli ,saklı bir şey olmasın aramızda ,ben dürüst davrandım ,seni kandırabilirdim de ama demekki dürüst olmamak gerekiyormuş bunu anladım demiş . Kız şimdi bir erkeğin bu kadar rahat konuşmasına anlam veremiyor . 2 yaş küçük çocuk arkadaşımdan . Sanal ortam sonuçta ne kadar güvenilir bu görme işinin de tam olarak net bir şekilde oturtamamış çoçuğun konuşmalarından dolayı . Bu konuyu kapatıp birbirimizi tanıyalım ,Mutlu olalım .Herşeyi Zaman'ı göreceksin .Ben seni çok Mutlu edeceğim demiş . Daha öncesinde Birlikte olduğunu bir şeyler yaşadığını söylediği bir insanı siz hayatınıza alır mısınız ? Her erkek bişey yaşıyordur illaki bunun bu şekilde daha ilk günden söylemesi tuhaf değil mi ?Böyle bir şeyi arkadaşımdan duyduğum için bişey söyleyemedim .Yazdıklarınızı okutacağım kendisine .
Teşekkürler

bunun buraya danışılacak bir tarafı bile yok aslında.
iki gün önce internetten tanıştığın adam böyle salak salak konuşuyosa iletişimi kesersin. bu kadar

Böyle dingiller çıktığı sürece herşeyden uzak duracağız
Kusura bakma ama arkadaşın da da var yani. Hiç tanımadığı birine ekle diyor sonra aaaa bana neden böyle sapık sapık konuştu oluyor. . Pardon da cinsel açlığın tavan yaptığı bu ülkede ne bekliyordu guantum fiziği mi konuşacakti

Bitek banami normal geldi?
Olabilir dedim.
Sonucta " 5 sene sevgili olup 6 ci yilinda evlilik planlarken sevdigin adamin bekarete onem verdigini ogrenmek yerine, Hemen ilk cikmaya basladiginda ogrenmek daha iyidir' diyorum.

Ama bu islerden anlasayan birisi olsaydim (uzun zamandir) gormedigim bi erkekle internetten 2 sene yazisip, ailemi karsima alip, snradan aldatildigimda cok pisman olmazdim..
Sen beni dinleme..

Bitek banami normal geldi?
Olabilir dedim.
Sonucta " 5 sene sevgili olup 6 ci yilinda evlilik planlarken sevdigin adamin bekarete onem verdigini ogrenmek yerine, Hemen ilk cikmaya basladiginda ogrenmek daha iyidir' diyorum.

Ama bu islerden anlasayan birisi olsaydim (uzun zamandir) gormedigim bi erkekle internetten 2 sene yazisip, ailemi karsima alip, snradan aldatildigimda cok pisman olmazdim..
Sen beni dinleme..
Nasıl yani hiç görmeden iki sene sevgili oldunuz ve ailenizi karşınıza mı aldınız? Devrelerimi yaktı konu :KK45:

Bu adamları çok mu ararsınız bilmem ki?
Benden önce ne yaşamışsa yaşamış, adı üstünde benden önce... Hiç umrumda olmazi, ama bu böyle mi sorulur böyle mi anlatılır? Ne olursa olsun bir kadına, hiç görüşmeden buluşmadan bu kadar mahremini pat diye sormaya nerden yüz buluyor bu adamlar? İnternet gerçekten çok tehlikeli, arkadaşınız bir şeyler söylese belki de bunları şantaj için kullanacaktı, sonuçta hiç tanımadığı bir adam...

Hayır görür beğenir hoşlanırsınız, çok yakışıklıdır, centilmendir, ne bileyim bunlara da göre yok ota da konar b.ka da demişler... Etkilenirsiniz, sonra olumsuz özellikleri de olsa sineye bir yere kadar çekilir, ama ortada fol yok yumurta yok, elektrik, aşk, etkilenme yok, hatta görüşme tanışma yokken yani o herhangi biri iken neden bu kadar olumsuzluğa rağmen bu işleri zorlarsınız? Dünyada erkek mi kalmıyor?

Yarın yine okuruz "erkek arkadaşım tehdit ediyor" "sevgilim çok saygısız bana küfür etti" "eşim beni dövüyor"
Gidin körü körüne bu ilişkileri zorlayın, bravo :kahve:

Nasıl yani hiç görmeden iki sene sevgili oldunuz ve ailenizi karşınıza mı aldınız? Devrelerimi yaktı konu :KK45:

Gormustum onceki senelerde ama sevgili olduktan snra gormedim. Ardindan bi yaz gorustuk 2/3 gun gordum. Ve zaten taniyorum diyodum cunku cok iyi taniriz ailesini. Ve ailelere acildik. Benim ailem istemedi ama ben yinede direttim. 3 gun zorladim ve tamam dediler. Tam hersey yolundayken ben yapamadim. Cunku sevgisinden emin degildim. Ve ayrildim.

Herkes 0 km arayisi icinde, asil garip olan hic bir cinsellik yasamamak, eger tersini dusunuyorsaniz anormalllik sizdedir, dunyanin halini hayatin nasil isledigini bilmeyen saf insan olarak kalmayin bence. Cinselligini bu kadar bastiran veya yucelten baska bir varlik var mi bu gezegende? biraz normallessek diyorum, biraz sagduyu olussa ama yok yok yok.

Gormustum onceki senelerde ama sevgili olduktan snra gormedim. Ardindan bi yaz gorustuk 2/3 gun gordum. Ve zaten taniyorum diyodum cunku cok iyi taniriz ailesini. Ve ailelere acildik. Benim ailem istemedi ama ben yinede direttim. 3 gun zorladim ve tamam dediler. Tam hersey yolundayken ben yapamadim. Cunku sevgisinden emin degildim. Ve ayrildim.
sapsik58 itibarin gozumde kademelerce artti, supersin.

Uzak olduğunuz için başkasına kolayca gidebilmiş demekki. En doğru kararı vermişsiniz. Umarım bundan sonra gerçek bir ilişki çalar kapınızı.

Uzak olduğunuz için başkasına kolayca gidebilmiş demekki. En doğru kararı vermişsiniz. Umarım bundan sonra gerçek bir ilişki çalar kapınızı.

Dogrusu kac kere aldatildim ben bile bilmiyorum. Aklimda kalan 2 tane. Pismandir dedim. Ikincisinde zaten ayrildim ve 5 dk snra yine baristim( babasi " x in komutani aradi askerde canina kiyacakmis son anda durdurmuslar " diye telefon acti).
Baristik ailelere acildik.
Ama en sonunda direkten dondum, son cikisi degerlendirdim..
Sukurler olsun.
Insallah kuzum, hepimiz icin insalalh.

Ne curetle soruyor ki daha kim olarak?kendi cetelesini de sunuyor,enteresan.Ben olsam cok itici bulur kacardim :KK55:

Back
X