- Konu Sahibi Monsterrmilk
-
Arkadaşınızla insan içine çıkmak istemiyor gibi.Arkadasimi tanimak istedigini soyluyor. Elele dizdize oturabiliyorlar ama evin icinde sadece.
Ilk baslarda kendi arkadasi ile filan tanistirmis. Ama sonra hic disarida yemege bile cikmiyorlarmisArkadaşınızla insan içine çıkmak istemiyor gibi.
Görüntüsünü beğenmiyor olabilir aklıma ilk o geldi
Hemen yol versin..tek derdi boş vakitlerinde eğlenmek adamın..böyle alanenen bi seyi anlamayan öğretmen arkadaşiniz çocukların kopya çekip çekmediğini nasıl anlayacak merak ettim doğrusu..
Ya kizi yanina yakistirmiyor sehzade ya da baska biri var, disarida ona yakalanmak istemiyor..
Yoksa insan sevdigiyle neden gezip tozmasin.
Konuyla alakasız ama nickinizin altında neden kocaman bir elma var?Amacı sorunuzda var zaten, gezmek eğlenmek. Evlenme düşüncesi Yok belli ki.
Arkadaşınız iş daha uzamadan ayrılsın, dayanamayacak birşey yok zaten hiç bir yere götürmüyormuş artık belli ki o da sıkılmış.
Cok ilginc geldi bana da. Basta arkadasim biraz fevri davranislarda bulunmus. Acaba bu onu korkutmus olabilir mi
Tam birseyler hissetmiyorum ama konusmak da istiyorum diyor.
Madem arkadasini fevri buluyor neden eve gelip, diz dize oturuyor. Cilek yiyeyim ama karpuz tadi da alayim. Olur mu olmaz pasam deyip kapiyi gosterin.Cok ilginc geldi bana da. Basta arkadasim biraz fevri davranislarda bulunmus. Acaba bu onu korkutmus olabilir mi
Disarda rezillik filan mi cikarmis arkadasin?
Sigarayı bıraktığım için :)Konuyla alakasız ama nickinizin altında neden kocaman bir elma var?
Arkadaşınızın ailesi nasıl izin veriyor bu duruma? Hani nişanlı vs. de değiller ki diyelim normal. Yaşları da küçük değilmiş. Bence arkadaşınız kendisini kandırıyor gibi. Otursun iyice düşünüp taşınsın normal mi bu durum diye.Kendisi razıysa da yapacak bir şey yok. Allah hakkında hayırlısını versin arkadaşınızın.
Öyle mi? tebrikler o zaman :)Sigarayı bıraktığım için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?