Arkadaşımın Sevgilisi..

Monsterrmilk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
1.259
1.355
133
Mersin
Kizlar konuyu arkadasim icin aciyorum cevap yazarsaniz cok seviniriz.
Benim arkadasim 10 aydir biri ile gorusuyor. Daha once nisandan ayrilmis gorustugu kisi. Gorucu usulu basladi iliskileri. Iki tarafinda ailesi biliyordu. Ama bir turlu arkadasimin sevgilisi evlilige sicak bakmadi. Geziyorlar, egleniyorlar kizin evine bile geliyor hatta. Tam birseyler hissetmiyorum ama konusmak da istiyorum diyor. Arkadasimi tanimak istedigini soyluyor. Elele dizdize oturabiliyorlar ama evin icinde sadece. Son aylarda hatta disarida gezmeye de cikmaz olmus. Arkadasimin da ilk iliskisi.Sevgilisi 34 yasinda bu arada.Hani daha ergen degiller islerini almislar ikiside olgun akli basinda. Adamin amaci ne ya bilemedik biz. Kac defa arkadasim ayrildi ama tekrar dayanamayip mesaj atti. Her defasinda cocukta kabul ediyor mesajlari ve kaldiklari yerden devam ediyorlar.

Son düzenleme:
Amacı sorunuzda var zaten, gezmek eğlenmek. Evlenme düşüncesi Yok belli ki.

Arkadaşınız iş daha uzamadan ayrılsın, dayanamayacak birşey yok zaten hiç bir yere götürmüyormuş artık belli ki o da sıkılmış.

Hemen yol versin..tek derdi boş vakitlerinde eğlenmek adamın..böyle alanenen bi seyi anlamayan öğretmen arkadaşiniz çocukların kopya çekip çekmediğini nasıl anlayacak merak ettim doğrusu..

Hemen yol versin..tek derdi boş vakitlerinde eğlenmek adamın..böyle alanenen bi seyi anlamayan öğretmen arkadaşiniz çocukların kopya çekip çekmediğini nasıl anlayacak merak ettim doğrusu..

Hanimefendi insanlarin hayatta roller vardir. Arkadasim ozel hayatinda sikintialr yasiyorsa bu onun kotu bir egitimci olacagi anlamina gelmez. Hatta cok sevilen tutulan bir ogretmen

Ya kizi yanina yakistirmiyor sehzade ya da baska biri var, disarida ona yakalanmak istemiyor..
Yoksa insan sevdigiyle neden gezip tozmasin.

Cok ilginc geldi bana da. Basta arkadasim biraz fevri davranislarda bulunmus. Acaba bu onu korkutmus olabilir mi

Adamın niyeti belli ki ev ortamında dizdize,gözgöze samimiyet..
Ama evlilik de sevgi de tarzı değil..
Arkadaşına tavsiyem ayrılsın,dayanamayıp atmak istediği mesajları da ona değil denize dağa taşa atsın..
Unutmadan üstüne bir de sadaka dağıtsın..

34 yaşındaki bir adam evlilik için tereddüt ve korkuları olabilir belkide ağırdan alma sebebi bu dur belkide hayatın da başka bir kadın vardır ama bu yaşta ki adamın da ne istediğini bilmesi lazım öyle ayrıl barış olmaz arkadaşınız son bi konuşma yapip ayrılsın adam seviyorsa kendine ceki düzen verip evlilik teklifi ile gelir zaten

Aile degil sevgili hayati seviyor demek ki. Arkadasiniz evlenmek istiyorsa baskasini bulsun, istemiyorsa bu adamla takilmaya devam etsin.

Konuyla alakasız ama nickinizin altında neden kocaman bir elma var?

Arkadaşınızın ailesi nasıl izin veriyor bu duruma? Hani nişanlı vs. de değiller ki diyelim normal. Yaşları da küçük değilmiş. Bence arkadaşınız kendisini kandırıyor gibi. Otursun iyice düşünüp taşınsın normal mi bu durum diye.Kendisi razıysa da yapacak bir şey yok. Allah hakkında hayırlısını versin arkadaşınızın.

Aklıma gelen ilk iddia erkek arkadaşın maddi gücünün olmayabileceği, ikinci ihtimal ise, ciddi olmadığı.. İlişkiyi çevrelerindeki herkes biliyorsa belki evlilik için emin değildir en fazla..

Aile bilmiyor. Farkli sehirde calisiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…