• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın tavrı beni çileden çıkardı

Eşiniz de varmış gelse sohbet de ederdiniz. Bence ikiniz de gereksiz yükselmiş.
Kanka diyordur belki ama hisleri vardır belki. Eşiniz de arkadaşıyla tanışsa ne olurdu ki?
Gereksiz uzamış
Dışarıda oturabilirler eşi de bu şekilde tanışabilir ama tanımadığı etmediği ismini namını bilmediği bir adamı niye evinde istesin? hırlı mıdır hırsız mıdır bilinmez. Konu sahibi en mantıklı olanı yapmış istememekle.

Dışarıda oturabilirler eşi de bu şekilde tanışabilir ama tanımadığı etmediği ismini namını bilmediği bir adamı niye evinde istesin? hırlı mıdır hırsız mıdır bilinmez. Konu sahibi en mantıklı olanı yapmış istememekle.
İnsan arkadaşını da az çok tanır. Hırlı hırsızla samimi olmayacak zekada değilse neden arkadaşı olarak yanında tutsun. Bana abartılı geldi bı kocası da evdeyken irkek sokmam ben evime tavrı

c
İnsan arkadaşını da az çok tanır. Hırlı hırsızla samimi olmayacak zekada değilse neden arkadaşı olarak yanında tutsun. Bana abartılı geldi bı kocası da evdeyken irkek sokmam ben evime tavrı
mesele eve erkek sokma meselesi değil . Bunu özelikle belirtim bizim erkek bayan farketmez arkadaslarımız bize gelir biz gideriz öğretmenim calıstıgım okuldaki erkek bayan arkadaslarımız bize gelmistir biz gitmisizdir eşimin okulundaki arkadaslarıylada aynı sekilde ama hic tanımadıgımız birini yemek yapıp agırlamak zorunda degilim bunuda dile getirdim ve benimde eşiminde bu durumdan rahatsızlıgını dile getirdim ama arkadasım ısrarla istedi tek mesele bu

Ben özellikle bir süredir insanlara o kadar da guvenmiyorum acikcasi. Arkadasima guvensem bile bir siniri var bunun, sirf benim arkadasim diye asla yanilmaz, yanlis arkadas secmez diyemem. Her getirdigini eve sokamam.

İrkek olmasi degil mesele ki konu sahibi icinde olay irkek degil. Tanimadigim kadini da sokamam evime.
Ama foruma bakinca da bunun anlaşilmamasi doğal cunku tanimadiklari insanlari(komşulari da) tanimak için önce eve davet ediyor coğunluk, boyle bir kultur var yani. 🤔

Eşiniz de olacak mı iftarda? Yoksa kız kıza mı yapacaktınız? Eğer eşiniz de olacaksa gelmesinde ne sakınca olacak ki. O da sizle tek kalmak istemedi belki biri olsun yanımda demiştir. Bilemedim. Sonuçta arkadaşınız da zamanla tanıdı eşinizi.
İnsanın evi özeldir. Namahremdir. Her kapıdan geçen flortunu alsın gelsin o zaman. Arkadasi olsa dahi öyle bişey yeltenmesi çok ayıp. Sevgilisi olsa konu sahibinin ses etmeyeceğine eminim.

İnsanın evi özeldir. Namahremdir. Her kapıdan geçen flortunu alsın gelsin o zaman. Arkadasi olsa dahi öyle bişey yeltenmesi çok ayıp. Sevgilisi olsa konu sahibinin ses etmeyeceğine eminim.
Her geçen flörtünü alsın demedim hanfendi. 2. yorumu da okursanız anlarsınız. Şahsen ben tutupda arkadaşım eşi ben iftar yapmam. Sonuçta onun eşi de bana yabancı kusura bakmasın yani. O da kendini yalnız hissetmiş olabilir dedim. Bu denli sert bir yoruma gerek yok bence. Herkesin kendi fikrini yazmaya hakkı var. Konu sahibi olmadığıma göre bana yorum yapmanız saçma!!

Her geçen flörtünü alsın demedim hanfendi. 2. yorumu da okursanız anlarsınız. Şahsen ben tutupda arkadaşım eşi ben iftar yapmam. Sonuçta onun eşi de bana yabancı kusura bakmasın yani. O da kendini yalnız hissetmiş olabilir dedim. Bu denli sert bir yoruma gerek yok bence. Herkesin kendi fikrini yazmaya hakkı var. Konu sahibi olmadığıma göre bana yorum yapmanız saçma.
Tabiki de sert yazmadimmm sert bişey yazmamissiniz ki ❤️

Neden bu kadar beğenmedim almış bu konu anlamadım. Davet edildiğin yere peşinde davetli olmayan insanları sürüklemeye çalışmak çok ayıp ve görgüsüzce birşey. Üstelik o sizin üst komşunuzu çağırmanıza engel olmuş önce tamam demişsiniz, sonra kendi istediği insan gelmeyince davetinize icabet etmemeye karar vermiş. Değerinizi anlayın buradan o kadar taviz vermeyin bundan sonra

Konu sahibinin arkadaşının tavrını beğenmemişlerdir belki.

arkadaşa ben erkek, kadın gözüyle bakmam. Arkadaşım birini getirmek istediğinde ama o erkek gelmesin evime demeyi de saçma buluyorum sanki eve öcü geliyor gibi. Bu benim düşüncem ama siz farklı düşünüyor olabilirsiniz. Kendi evinize kimin geleceğinin kararı size aittir. Arkadaşınız bu meseleyi uzatarak hatalı davranmış.

arkadaşa ben erkek, kadın gözüyle bakmam. Arkadaşım birini getirmek istediğinde ama o erkek gelmesin evime demeyi de saçma buluyorum sanki eve öcü geliyor gibi. Bu benim düşüncem ama siz farklı düşünüyor olabilirsiniz. Kendi evinize kimin geleceğinin kararı size aittir. Arkadaşınız bu meseleyi uzatarak hatalı davranmış.
Mesele erkekten ziyade tanimadıgı biri olması. Iftarda ac oluyor insan zaten . Rahat olmak ister arkadası yabamci değil diye daha rahat davranir

Günceleme : o günden beri ne arkadasım bana yazdı ne ben ona yazdım .. cok yakın arkadastık boyle bir konu için bu kadar uzatması beni cok kırdı . Dogum günümü bile kutlamadı ve ben buna aşırı içelendim

Günceleme : o günden beri ne arkadasım bana yazdı ne ben ona yazdım .. cok yakın arkadastık boyle bir konu için bu kadar uzatması beni cok kırdı . Dogum günümü bile kutlamadı ve ben buna aşırı içelendim

Arkadaşınızın artık eski arkadaşınız olduğunu kabul edip; hayatınıza devam etme vaktiniz gelmiş.

Bence boşverin.Yani böyle bir arkadaşa gerekte yok.O yazsın vwya arasın siz yazarsanız ona bu saatten sonra her dediğini yaptırmak aynı şeyi kullanır durur zaten dediğim olsun isteyen biriymiş.

Back
X