arkadaşımın tavrı siz olsanız ne yaparsınız

Açıkçası bana senin bu kişiye karşı bu kadar fazla yardımsever, anneci tavrın hiç mantıklı gelmedi. Niye böyle kıza yardımcı olup, alttan alıp, arkasını topluyorsunki? Baya seni düşünmeyen birisi bu. Hizmetçilik yapmışsın resmen.

Ne umursuyorsun bu manyağı, bırak ne hali varsa görsün, nankör işte. Hiçbir şey olmamış gibi sen merhaba vs de, gerektiğinde konuş, onun yaptığı gibi iş ortamını gerecek davranışlar gösterme.

Malesef bana yardımcı oldu diye çok alttan aldım. Merhaba merhaba seviyesinde olamıyor. nasıl anlatsam ya hep ya hiç modunda garip bir ilişki tarzı var. Dolayısıyla yokmuş gibi davranıyorum mecburen.

Çok tanıdık geldi benimde bir arkadaşım böyleydi. Uzun yıllar tanıdığım içinde kestirip atamıyordum. Hepimizin anlaşamadığı sevmediği insanlar vardır ama bir insanın arası herkesle açıksa herkesle sorun yaşıyorsa problem kendisindedir diye düşünüyorum. Ayrıca evli çocuklu kadının ne işi var öyle bekar hayatı yaşar gibi sizde kalıyor. Arkanızdan diyecek ki ben onun için uğraştım işe aldırdım nankör çıktı vs bunlara hazır olun ama umursamamaya çalışın. Acıyıp ilişkinizi devam ettirirseniz ömrü villan yakanızdan düşmez böyle insanlara net şekilde sınır çizmek gerek.

küsmüs olmasi bulunmaz nimet bence sakin xarkadasinizin tekrardan barisma girisimlerine kalkarsa sakin yüz vermeyin zor kurtulmussunuz ayni seyleri yasamak istemiyorsaniz uzak durun onun ardindanda konusmayinki sizin yaniniza gelecek bahanesi olmasin

Aynen öyle diyormuş, oysa işe alınmamda hiçbir katkısı yok çok şükür , nasıl saldıracağını şaşırıyor, daha anlatmadığım kısımlar var, omuz atma olayında ben tepki gösterdim şimdi odama bile girmiyor, inşallah böyle devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…