Arkadasimin ulu orta ortaligi karistirmasi!

Tabi ki siz sordunuz diye soylemesi sacma. Bu sizin yanlis adim attiginizi da degistirmez. Ustelik takilmayin boyle art niyetli insanlarla dolu etraf. Elinize dusecegi gunu bekleyin bence.
Tesekkurler. Bencede. Cevrede saf niyetli kisiler yok artik.

O seytan kategorisinde olan bir arkadas..:) maalesef... Acaip kurt, asla saf niyetle soylenen bir sey oldugunu dusunmuyorum.
Öyle birine arkadaş bile deme bundan sonra. Kes iletişimini. Açık açıkta soyle benim senin gibi biriyle isim olmaz diye.

ben olsam hiçbir şey demezdim. mesafe koyardım.

sımarıklık yapmıs ama arkanızdan ıs cebırmemıs en azından :) yerınde olsaydım kendım srardım şaka yollu kız benım hedıyemı mı degıstrcen yoksa dıye kucuk seylere takılmamanı onerırım yksa hayat senın ıcın daha da zorlasır

Yavuz hirsiz ev sahibini sasirtir derler, o bu tarz hareketler yapmasin da alinmayalim degil mi ama, evet dediginiz gibi simariklik adeta.

Yavuz hirsiz ev sahibini sasirtir derler, o bu tarz hareketler yapmasin da alinmayalim degil mi ama, evet dediginiz gibi simariklik adeta.

Iste hayattakı en buyuk uzuntu sebebımız: beklentı... O yapmasın degıl sen yaptrmayacaksın elalem dusunmez sen kırılırmısın uzulurmusun dıye sen kendını dusunecek kollayacaksın oyle bır tavrın olacakkı buna cesaret edemeyecek... koy mesafenı, sende onu boz bır kac defa , ver agzının payını bak bakalım sana oyle davranabılıyor mu

Ben edebimi bozmadim hicbir zaman, bundan sonra da bozup onunla ayni seviyeye dusemem onun hareketlerinden sorumlu olan ben degilim aslinda, sadece uyaniklik yapmak istedi ve acikcasi benim moralimi bozmaya calisti. Tamamiyle onun karakteri diye dusunuyorum.
Tesekkurler.

O zaman senın gıbı arkadaslar bul

Bence aranıza mesafe koyun hiçbir sırrınızı derdinizi anlatmayın bu kadına. Bi şey demeyin yoksa yine aynı ortamda "erdnctuba85 geçen gün bana alınmış rezil etmişim ahaha biz yabancı mıyız" diye 2. Bi patavatsızlık yapabilir, gerek yok.

Kesinlikle oyle, mesafeyi korumak gerek bunu bir kez daha anlamis oldum. Tesekkurler..

Mesafe koymak en iyisi. Tipik ara bozucu insan tipi. Hiç arkadaş olunası değil

Dogum gunu olan arkadasa mesaj atardim yada arardim yanlis anlama bedeni uydumu acaba diye merak ettim laf arasinda sordum derdim.Hos olmamis arkadasinizin yaptigi.

Ya benim de böyle bir arkadaşım var eşimle aramın bozuk olduğunu söylerim bazen mecburen çünkü vakitsiz bana gelmek ister. Hiç muhabbetimim olmadığı kişilerin yanında söyler eşimle kötü olduğumu. Yeni tanıştığım insanların yanında benle dalga geçer aşağılar.Bem gitmiyorum kendisine özellikle.Ama anlamıyor sen gelmiyorsun madem biz gelelim diyor anlamıyor mu ne?
Ben gitmediğim halde 3 defadır geliyor . Geçen yine dedi biz gelelim bari ben de dedim ben sana gelicem tamam dedi. Hava çok soğuktu bebeğim var gelemeyeceğim dedim hemen dediki söyle birşey mi var ? Ben de dedim ne gibi? Dediki kocanla kavga falan. Yok canım ne alaka dedim. Ben bunla arama nasıl mesafe koymalıyım bi de aynı yerde çalışıyoruz

Biz de ayni yerde calisiyoruz ancak iyi anlastigim bir gruptu. İnsanlara yeterinden fazla onem verdigim icin boyle oluyorum aslinda mesafeyi korumak cok onemli ama herkes basaramiyor iste.. İste sizin arkadas da benimkinden beter. Bu insanlarda gorgu hic mi yok? Ya da biraz gurur biraz uslup..
Bunlar cok onemli seyler.

Art niyetli olsaydı yaninizda sormazdi bence boş boğazlı. Saf biraz gibi.
Dikkat edin bazı saflar da olabilecekleri hesap edemedikleri için tehlikelidir.

Art niyetli olsaydı yaninizda sormazdi bence boş boğazlı. Saf biraz gibi.
Dikkat edin bazı saflar da olabilecekleri hesap edemedikleri için tehlikelidir.
İnsallah oyledir de sanmiyorum..
Tesekkurler.. İnsanlari anlamak cok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…