- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Tesekkurler. Bencede. Cevrede saf niyetli kisiler yok artik.Tabi ki siz sordunuz diye soylemesi sacma. Bu sizin yanlis adim attiginizi da degistirmez. Ustelik takilmayin boyle art niyetli insanlarla dolu etraf. Elinize dusecegi gunu bekleyin bence.
Öyle birine arkadaş bile deme bundan sonra. Kes iletişimini. Açık açıkta soyle benim senin gibi biriyle isim olmaz diye.O seytan kategorisinde olan bir arkadas..:) maalesef... Acaip kurt, asla saf niyetle soylenen bir sey oldugunu dusunmuyorum.
ben olsam hiçbir şey demezdim. mesafe koyardım.Merhaba kizlar,
Yine bir arkadas derdi ile karsinizdayim... Maalesef.
Bir arkadas grubumuz var.. Gecen gun o arkadaslarimin birinin oglunun ilk yas gunu vardi, diger arkadasimla daha samimiler onunla hediye bakmak icin alisverise ciktik birlikte biseyler aldik. Dogum gunu oldu bitti.. Biz bugun yine toplandik bu kez ucumuz tekrar alisverise ciktik.
Arkadasimin elinde 4 tane poset vardi hepsi de ayni magazanin poseti.. Alinan hediyeleri degistirecekmis, neyse.. O cocuguna yeni kiyafetler secerken biz de yukari cikalim dedik. Ben de diger arkadasimla daha samimi diye ona soylemistir diye dusunup, benim hediyeyi mi degistirdi sana bisey dedi mi dedim (kendisinin aldigi hediyenin poseti o magazadan degildi o yuzden onunkini degistirecegini dusunmedim hic) Bilmiyorum ki dedi, diger arkadas da yukari cikti degistirecegi urunu almis geldi yanimiza... Arkadasim poseti acip, "aa bakiyim neyi degistirdin, senin hediyeni degistirmemis tuba bak merak ettin az once" dedi ve beni afise etti resmen. Yahu ben sana ortaligi karistir diye mi sordum, aramizda kalsin dimi! Bilerek ve kasti yapildigini dusunuyorum.. Arkadasimin yuzu dustu degistirdigi hediyeyi gosterdi benimki degilmis, ben tubanin hediyesini ayni gun giydirdim bile senin hediyen degil dedi ve asagi indi, sonra da ayrildim yanlarindan. Acaip sinir oldum bisey yapmak istiyorum ama ne yapmaliyim, siz ne dusunurdunuz? Yardimci olur musunuz art niyetli bir tavir mi sizce?
Tesekkur ederim.
Yavuz hirsiz ev sahibini sasirtir derler, o bu tarz hareketler yapmasin da alinmayalim degil mi ama, evet dediginiz gibi simariklik adeta.sımarıklık yapmıs ama arkanızdan ıs cebırmemıs en azından :) yerınde olsaydım kendım srardım şaka yollu kız benım hedıyemı mı degıstrcen yoksa dıye kucuk seylere takılmamanı onerırım yksa hayat senın ıcın daha da zorlasır
Oyle yapmaya karar verdim.. Tesekkurler.ben olsam hiçbir şey demezdim. mesafe koyardım.
O istedigini soyleyecek ben de dert etmeyecegim oyle mi? Uslubuna dikkat etsin darilmayalim..ne ergen bi derdiniz var kardeşçoluk çocuk sahibi olmuşsunuz ,nelere alınıp darılıyosunuz pehh
Yavuz hirsiz ev sahibini sasirtir derler, o bu tarz hareketler yapmasin da alinmayalim degil mi ama, evet dediginiz gibi simariklik adeta.
Ben edebimi bozmadim hicbir zaman, bundan sonra da bozup onunla ayni seviyeye dusemem onun hareketlerinden sorumlu olan ben degilim aslinda, sadece uyaniklik yapmak istedi ve acikcasi benim moralimi bozmaya calisti. Tamamiyle onun karakteri diye dusunuyorum.Iste hayattakı en buyuk uzuntu sebebımız: beklentı... O yapmasın degıl sen yaptrmayacaksın elalem dusunmez sen kırılırmısın uzulurmusun dıye sen kendını dusunecek kollayacaksın oyle bır tavrın olacakkı buna cesaret edemeyecek... koy mesafenı, sende onu boz bır kac defa , ver agzının payını bak bakalım sana oyle davranabılıyor mu
Ben edebimi bozmadim hicbir zaman, bundan sonra da bozup onunla ayni seviyeye dusemem onun hareketlerinden sorumlu olan ben degilim aslinda, sadece uyaniklik yapmak istedi ve acikcasi benim moralimi bozmaya calisti. Tamamiyle onun karakteri diye dusunuyorum.
Tesekkurler.
Kesinlikle oyle, mesafeyi korumak gerek bunu bir kez daha anlamis oldum. Tesekkurler..Bence aranıza mesafe koyun hiçbir sırrınızı derdinizi anlatmayın bu kadına. Bi şey demeyin yoksa yine aynı ortamda "erdnctuba85 geçen gün bana alınmış rezil etmişim ahaha biz yabancı mıyız" diye 2. Bi patavatsızlık yapabilir, gerek yok.
Tesekkur ederim. O da bu durumdan hosnut kalmadi acikcasi.Dogum gunu olan arkadasa mesaj atardim yada arardim yanlis anlama bedeni uydumu acaba diye merak ettim laf arasinda sordum derdim.Hos olmamis arkadasinizin yaptigi.
Biz de ayni yerde calisiyoruz ancak iyi anlastigim bir gruptu. İnsanlara yeterinden fazla onem verdigim icin boyle oluyorum aslinda mesafeyi korumak cok onemli ama herkes basaramiyor iste.. İste sizin arkadas da benimkinden beter. Bu insanlarda gorgu hic mi yok? Ya da biraz gurur biraz uslup..Ya benim de böyle bir arkadaşım var eşimle aramın bozuk olduğunu söylerim bazen mecburen çünkü vakitsiz bana gelmek ister. Hiç muhabbetimim olmadığı kişilerin yanında söyler eşimle kötü olduğumu. Yeni tanıştığım insanların yanında benle dalga geçer aşağılar.Bem gitmiyorum kendisine özellikle.Ama anlamıyor sen gelmiyorsun madem biz gelelim diyor anlamıyor mu ne?
Ben gitmediğim halde 3 defadır geliyor . Geçen yine dedi biz gelelim bari ben de dedim ben sana gelicem tamam dedi. Hava çok soğuktu bebeğim var gelemeyeceğim dedim hemen dediki söyle birşey mi var ? Ben de dedim ne gibi? Dediki kocanla kavga falan. Yok canım ne alaka dedim. Ben bunla arama nasıl mesafe koymalıyım bi de aynı yerde çalışıyoruz
İnsallah oyledir de sanmiyorum..Art niyetli olsaydı yaninizda sormazdi bence boş boğazlı. Saf biraz gibi.
Dikkat edin bazı saflar da olabilecekleri hesap edemedikleri için tehlikelidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?