Arkadasimin ulu orta ortaligi karistirmasi!

Aynen öyle aynı yerde çalışmak da zor . Mesela bir toplantıyı aktarayım ama şunu da belirteyim bebeğim 5 aylık ve telefon da ağladığını duyuyorum çabuk eve gitmem lazım ama toplantı uzuyor da uzuyor. Tabi doğum iznindeyken de bir sürü tanımadığım personel gelmiş sadece merhabamız var adlarını bile bilmiyorum
Müdür: Evet arkadaşlar girmek isteyen var mı? ( meğer bir projeymiş ben de gitmek isteyen var mı anladım)
Ben: (el kaldırarak) '' ben ''dedim, aklım evde bebekte ya
Arkadasım: Girmek mi istiyorsun kız?
Ben: Yoo gitmek istiyorum gitmek isteyen var mı demedi mi
Arkadaşım:Girmek isteyen var mı dedi
Ben:Aaa yanlış anladım
Arkadaşımherkesin duyacağı şekilde) Muanyaaaak ahahahhhhhhaaaaaa
Dedi..Rezil oldum inanın

Yok artik Hadsizligin dibine vurmus resmen. Biraz bos bogaz ve sizi cekemiyor gibi. Yoksa bunun baska aciklamasi olamaz. Ya araniz baska bir muhabbetten dolayi acik ve sizin kotu an larinizi kolluyor ya da tam bir Edepsizlik ornegi.. Ne denir ki... Gorgusuz mudur nedir?!

O an birşey yapmadıysanız sonradan yapmanız gereksiz olur. Bu tarz şeylere hemen tepki verilmeli.

Bana geldiğinde can ciğer kuzu sarması oluyor ertesi sabah işyerinde de sanki tanımıyor yanımda yer tutuyorum gidip başkasının yanına oturuyor
Kendisinin samimi olduğu ama benim hiç samimi olmadığım kişilere beni göstererek;''bu muanyak geçen gün şöyle yaptı'' diyor
Yemek tarifi alıyor birinden ben de diyorum ki ben o yemeği şöyle yapıyorum, hemen ayağıyla ayağıma vurup'' sen suuus'' diyor
Durmadan da bana kahvaltı ya oturmaya gelmek istiyor

Ne kadar sinir bozucu bir insan

Bu durum benim arkadasimda da var ama bu tamamen bir yuzsuzluk degil de ne yani? Ya da isine geldigi gibi mi davraniyor, yoksa ne soyledigini hatirlamiyor mu nasil bir tip cozemedim .... :S

Ne kadar sinir bozucu bir insan
Hiç sormayın diyor ki sabah sabah kahvaltıya sana gidelim diyorum ki canım kocam evde beni bekliyor ki bebeği bana bırakıp işe gitsin pijamalıdır daha yataklar bile toplanmamış diyor ki '' e kocanı yemiycez yaa''ben bu insandan nasıl uzak dursam acaba şu an ücretsiz izindeyim iki ay sonra başlayacağım işe o zaman ben napacağım şimdiden stres oluyorum

Bu durum benim arkadasimda da var ama bu tamamen bir yuzsuzluk degil de ne yani? Ya da isine geldigi gibi mi davraniyor, yoksa ne soyledigini hatirlamiyor mu nasil bir tip cozemedim .... :S
Aslına bakarsanız çat kapı canı sıkıldığında gidecek yer arıyor ben de sanki onun nazını çekmek zorundayım.Bana bir içli köfte yapmadın diyor sanki ben küçük çocukla kendimize yapabiliyor muyum? Yağlı kara gibi bulaşıyor ve hiç gitmiyor

Böyle herşeye takılırsan bir gün yapayalnız kalırsın canım. Keşke kendin sorsaydın arkadaş ına.

Böyle herşeye takılırsan bir gün yapayalnız kalırsın canım. Keşke kendin sorsaydın arkadaş ına.
Benim cok sukur arkadaslarim fazlasiyla coktur ve eksik olmaz gelen gidenim. O arkadasin niyeti art oldugu icin sorgulama geregi duydum gayet normal bir tepki. Kendim sormadim agizlarina malzeme vermemek icin. Yoksa tabiki akil edebilirim. Onun gibi stratejik davrandim iste.

Ama takılmayacak gibi de değil ki arkadaşım. Yanındakine güvenmiş laf arasında sormuş o da hemen yeri gelince deşifre etmiş böyle insanlar faydadan çok zarar getirir insana.

Öncelikle şunu söyleyeyim hediye değiştiren arkadaşının bozulmaya hakkı yok ben olsam ben de sizin gibi merak ederdim...ha başkasına söylemezdim o ayrı...

Hediyeleri sizinle değiştirmesi çok yanliş değiştoriyorsa da alınmayacak....diğer arkadaşa gelince ona da sıkıntımı tepkisinden rahatsız olduğumu açıkça söylerdim..iyi niyetli ya da kötü niyetli....ne düşündüğünü bilsin

Sevmiyorum bu insanları cok çirkin bir davranış bence yuzune söyleyin hoş olmadığını . Bir daha yapar çünkü

sonuçta arkasından konuşuyorsun, konuştugun kişi ya boş boğaz yada hediye değiştiren kişi için gerçek bir dostmuş ben böyle düşünürüm. ne yapman gerektiğine gelince o kişiyi hemen arar o gün neden öyle davrandığını sorardım. amacımın kötü olmadığını ama zor durumda bıraktığını anlatırdım. baktım karşıdan hala art niyetli davranışlar olduğunu hissediyorum mesafemi koyar uzak dururdum.

3 kişilik arkadaş grubunu hiç sevmem. Kadın arkadaş grupları çift sayı şeklinde olmalı. Bu şekilde problemler olabiliyor maalesef. Ben sessiz kalırdım , yapı olarak birinin bana göre kötü niyetini sezersem sessizce uzaklasirim.

Çok seviyesiz bir insanmış.insan arkadaşınin eşi evdeyken rahatsız etmeye çekinir. Ben her zaman mesafeden yanayım. Tersleyin gerekirse. Yüzüne gülümsemeyin. Hakaret boyutunda konuştugunda, canim lutfen o tarz konuşmalardan hoşlanmıyorum ben daha seviyeli olalim olur mu deyin. Saygı bekleyin.Sizin prensiplerinizi anladiğında zamanla başa çıkarsınız merak etmeyin.

gayet gereksiz bir det. bakın bunu çok ciddi söylüyorum. hediye değiştirilebilir ki. belki çocuğun o kıyafetten çok. belki yazlık ama yaz ayında çocuğa küçük gelecek falan filan yani. sizin merak etmenizde saçma burdan bakarsak. o da belki iyi niyetle demiştir. öyle tavırlık falan bir konu değil. boşuna dert edinmeyin.

Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için. Benim şöyle bir sorunum var gerektiği yerde gereken cevabı veremiyorum kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor.O an aklımdan geçiyor uygun cevaplar ama susmakla yetiniyorum, inanın sadece kırmak istememem olay sadece bu ancak, bu da karşı tarafa cesaret veriyor. Bu durumu yenmeyi o kadar isterdim ki.Çok teşekkür ederim

Bazı insanları kafamızda çok büyütürüz o yüzden onlara karşi acaba yine ne yapacak, ne söyleyecekte sinirimi ziplatacak diye panik atak oluruz.Beyniniz bu düşünceden dolayı size savaşma-kaç sinyali gönderir. Aslında ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuzdur. Bedeninizdeki tepkilere odaklandığınız için böyle oluyor. Eskiden bende biraz sizin gibiydim. Ama sözümü sakınmadığımda kendimi biraz daha iyi hissettim.Hayatınızda hiç önemli biri değil aslında bunu bilmeniz yeterli.Konuşmaya bile değmeyecek vereceğiniz cevapları bile haketmeyecek biri.Kafanızda hiç kurmayın oluruna bırakın. Son zamanlardaki meşhur tabir gibi;
yav he he.. deyip geçmeli, bazı insanlar ciddi cevapları bile haketmiyor.

Bence abartmissiniz. Kaldi ki benimkini mi degistirdi diye bir soru rezil olunabilecek bir soru degil. Bunu direkt arkadasinizin kendisine bile sorabilirdiniz. Yani arkadasim dediginiz kisilerden ne kadar cekiniyorsunuz. Mesele bile degil bunlar. Sizin arkadasliklar biraz resmi sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…