- 6 Mayıs 2011
- 2.774
- 38
- 358
- Konu Sahibi kumralimkumral
-
sonrasında aynı taleplerde bulundu mu
Başlarda zaman zaman evet bulundu, ama şu an 0 talep. İnşallah bu olay yüzündendir bu değişim diye düşünüyorum çünkü 180 derece dönmesi de aklıma takılmıyor değil bazen:44:Ben fazla paranoyak biriyimdir o da ayrı bir mevzu
17 yaşından beri tanıdığım adamdan şüphe edicem valla, ne zor bi denge kadın erkek ilişkileri
bence ilk taşı günahsız olan atsın bu bakire olmayan kıza, yorumlar çok acımasız o kız tövbe etmiştir çok iyi anlaşacaktır neden hemen ihanet eden arkadaşım sana eder yazıyorsun biz kadınlar nefsimize hakimiz ama hatasız kulda yok nediye de yerden yere vuruyorsunuzevet söyleyemıyorum ve hayatım boyuncada söylemıycem, bu nedenle daha az görüşüyorum.Evlilik bu,kutsal bir şey,yalan üzerıne de kurulamaz..
Birde kızı var üniversitede. Eşiyle ayrılar yurtdışında kayınpederim. Yaşlı değil genç yaşta evlenip anne olmuş tek derdi benim sanırım ama bunu bana kastı olduğu için yapmıyo başkası da olsa aynı olurdu bence kimse sevmiyo bu kadını
bence ilk taşı günahsız olan atsın bu bakire olmayan kıza, yorumlar çok acımasız o kız tövbe etmiştir çok iyi anlaşacaktır neden hemen ihanet eden arkadaşım sana eder yazıyorsun biz kadınlar nefsimize hakimiz ama hatasız kulda yok nediye de yerden yere vuruyorsunuz
bence ilk taşı günahsız olan atsın bu bakire olmayan kıza, yorumlar çok acımasız o kız tövbe etmiştir çok iyi anlaşacaktır neden hemen ihanet eden arkadaşım sana eder yazıyorsun biz kadınlar nefsimize hakimiz ama hatasız kulda yok nediye de yerden yere vuruyorsunuz
ema1 konu kızın bakire olmaması değil esas oğlana kendini kakalama abası, çocuk evlenmeyi düşünmüyodu belki, ama sırf kızın bekaretini ben bozdum diye düşünüp mecbur hissetti kendini, düzgün bi çocukmuş demek ki, bekareti bozulalı 3-4 ay geçmiş ve kız hemen evlenme çabasına girmiş, bi dur bakalım belki seni olduğun gibi kabul edecek biri çıkacak karşına
evet malesef çocuk evlenmeyı düşünmüyordu,ailesi falan nıye acele edıyosunuz demiş,doğru düzgün gelıp gıtmıyomuş ailesi
evet malesef çocuk evlenmeyı düşünmüyordu,ailesi falan nıye acele edıyosunuz demiş,doğru düzgün gelıp gıtmıyomuş ailesi
Bakın bu da adamın kabahati.
Evlenmeyi düşünmüyordu da neden birlikte oldu o zaman?
ailesi bilse aa bizim oğlumuz kızı ortada bırakmadı mı dicek, kız hafifmiş ki kendini evlenmeden önce teslim etmiş dicekler, yüzüne vurcaklar ki diğer adamı bilmiyolar daha
Bence siz uzak durun bunlardan. Ne yaparlarsa yapsınlar.
Olan arada size olmasın.
arkadaşın değil, onu bu yalanı söylemek zorunda bırakan toplum utansın
senin vicdanın bu yalandan rahatsız olacağına, kızları böyle yalanlarla ve sahteliklerle uğraşmak zorunda bırakan toplum anlayışından rahatsız olsun
nikah dışı birlikteliği erkeğin elinin kiri, kadınınsa alnının karası addeden toplum kurallarına göre dizayn ettiğin değer yargılarını sorgula sen
yalanı söyleyene değil, söyletenlere bak hele
ilahi adaletmiş..
Dinde zina vardır
zinada da kadın erkek ayrımı yoktur
zina yapan erkeğin de kadının da hükmü aynıdır
zina yapan erkeğe elinin kiri
kadına ise alnının karası demek toplumun yargılarıdır
ilahi adalet birinin üzerine tecelli edecekse, yalanı söyleyen kıza değil, ona yalan söyleten toplumun üzerine tecelli eder
Yorumlarin hepsini okumadim ama ben siz olsam uzak dururdum.
Yaptigi hatalarin bedelini zaten Allah ona soracak.
Hic kimsenin o kizin yaptigi hatalardan dolayi o kizi yargilamaya hakki yok.
Suan sizin yaptigin sey bu. Belki cekecegi vicdan azabi,
hatta ortada birakildikdan sonra cektigi aci belkide ettigi tovbe,
Allah katinda gunahlarini silmistir, bunu biz bilemeyizki..
Belkide senden benden temiz biridir.
Bos verin siz, evlendigi erkek sanki daha once hic iliskiye girmemismi yani baskasiyla?
Hadi oyle bir durum var ise haksiz olur diye dusunebilirdim.
^ Erkek uslu puslu biride degilse tencere kapak olmus de icin rahatlasin..
Hic dert etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?