Arkadaşımın yalan üzerine evliliği...

sonrasında aynı taleplerde bulundu mu

Başlarda zaman zaman evet bulundu, ama şu an 0 talep. İnşallah bu olay yüzündendir bu değişim diye düşünüyorum çünkü 180 derece dönmesi de aklıma takılmıyor değil bazen:44:Ben fazla paranoyak biriyimdir o da ayrı bir mevzu

sorma canım ben de öyleyim panik atağım var :18:

17 yaşından beri tanıdığım adamdan şüphe edicem valla, ne zor bi denge kadın erkek ilişkileri

Şüphe etmek demeyelim de, eşeği sağlam kazığa bağlamak diyelim.

İnsanlar 20 sene sonra eşlerinden ayrılıp "hiç tanıyamamışım meğer" diyebiliyorsalar, en yakın akrabalarından hatta kardeşlerinden kazık yiyebiliyorsalar bu dünyada hiç bir şeyin garantisi yok demektir.

Hele de bayanlar bu toplumda daha dikkatli olmalı bence, ne yazık ki erkekler gibi kolay sıyrılamıyoruz her işten, bunu en başta duygusallığımız engelliyor.

evet söyleyemıyorum ve hayatım boyuncada söylemıycem, bu nedenle daha az görüşüyorum.Evlilik bu,kutsal bir şey,yalan üzerıne de kurulamaz..
bence ilk taşı günahsız olan atsın bu bakire olmayan kıza, yorumlar çok acımasız o kız tövbe etmiştir çok iyi anlaşacaktır neden hemen ihanet eden arkadaşım sana eder yazıyorsun biz kadınlar nefsimize hakimiz ama hatasız kulda yok nediye de yerden yere vuruyorsunuz

daha anlaşılır cümleler kursaydınız cevap verebilirdim..

ema1 konu kızın bakire olmaması değil esas oğlana kendini kakalama abası, çocuk evlenmeyi düşünmüyodu belki, ama sırf kızın bekaretini ben bozdum diye düşünüp mecbur hissetti kendini, düzgün bi çocukmuş demek ki, bekareti bozulalı 3-4 ay geçmiş ve kız hemen evlenme çabasına girmiş, bi dur bakalım belki seni olduğun gibi kabul edecek biri çıkacak karşına

evet malesef çocuk evlenmeyı düşünmüyordu,ailesi falan nıye acele edıyosunuz demiş,doğru düzgün gelıp gıtmıyomuş ailesi

evet malesef çocuk evlenmeyı düşünmüyordu,ailesi falan nıye acele edıyosunuz demiş,doğru düzgün gelıp gıtmıyomuş ailesi

ailesi bilse aa bizim oğlumuz kızı ortada bırakmadı mı dicek, kız hafifmiş ki kendini evlenmeden önce teslim etmiş dicekler, yüzüne vurcaklar ki diğer adamı bilmiyolar daha

ailesi bilse aa bizim oğlumuz kızı ortada bırakmadı mı dicek, kız hafifmiş ki kendini evlenmeden önce teslim etmiş dicekler, yüzüne vurcaklar ki diğer adamı bilmiyolar daha

bu olaylar beraber tatile gittiler orda oldu, annesı tatıle gıttıklerını öğrenmiş sonradan, çocuğu sıkıştırmış tabı çocuk bişey söylememiş, ama dediğim gibi aile soğuk pek gelıp gıtmıyorlar,bır ara tartıştılar çocuk aılesıne olmuyorsa olmaz napım demiş, güya aılesini böyle bir olay olmadığınaievlenmek zorunda olmadıklarına ikna etmek için,

Bence siz uzak durun bunlardan. Ne yaparlarsa yapsınlar.
Olan arada size olmasın.

aynen görüşmüyorum eskısı kadar , sırf arkadaşıma sırtımı dönmemiş olmak için arada hal hatır sorarım .Birde bır takım yazıları okuduktan sonra aklıma şu geldı,allah korusun bu çocuk es kaza öğrense bunu,yada hissetse (ki imkansız da) arkadaşım direk benden bilir kı bu benim hüsnü kuruntum bu saaten sonra bir şey olmaz dıye düşünüyorum

Yorumlarin hepsini okumadim ama ben siz olsam uzak dururdum.
Yaptigi hatalarin bedelini zaten Allah ona soracak.
Hic kimsenin o kizin yaptigi hatalardan dolayi o kizi yargilamaya hakki yok.
Suan sizin yaptigin sey bu. Belki cekecegi vicdan azabi,
hatta ortada birakildikdan sonra cektigi aci belkide ettigi tovbe,
Allah katinda gunahlarini silmistir, bunu biz bilemeyizki..
Belkide senden benden temiz biridir.
Bos verin siz, evlendigi erkek sanki daha once hic iliskiye girmemismi yani baskasiyla?
Hadi oyle bir durum var ise haksiz olur diye dusunebilirdim.

her dediğine gönülden katılıyorum

kesinlikle yargılamıyorum,defalarca söyledım yıne söylüyorum sadece bu konuyu öncesınde sonrasında bılıyor olmak benı rahatsız ettiği için yazmıştım,ben onu hiç bir zaman yargılamadım,karşı çıktım yanlış olduğunu söyledım ama büyük konuşmadım , yargılamadım.Erkek arkadasının daha öncesını bilemıyorum tabide çocuk öyle uslu puslu biri değil,saf olduğunu sanmam

^ Erkek uslu puslu biride degilse tencere kapak olmus de icin rahatlasin..
Hic dert etme.

sabahtan beri asıktı suratım , ilahi saolun burdakı yazılanlardan sonra silkelendım dedım nıye bu kadar dert ettim,emınım o kafa yormuyordur benım yorduğum kadar.Yalandan nefret ederım allahım uzak tutsun benden...

Bu tarz konular ne çok olmaya başladı...
Buradaki adam kandırılan taraf yani masum taraf...
Ya o kız? İleride bir gün bu yalanı ayağına dolanırsa o zaman napacak?
İşin bu yüzünü geçelim...
Zar ile namusu örtüştüren toplum olarak doğruluğun neresindeyiz?
Neyi ne kadar aşabildik acaba?
İnsanları pis ve temiz olarak ayırmadan değerlendirmeye ne zaman başlayacağız?
O zaman bu yalanların sonu gelecek diye düşünüyorum...
En önemlisi de kadınlarımızın kendilerini 'ilk geceye saklanacak hediye paketi' görmeyi bıraktığı zaman ilerlemeye başlayacağız.
Başka çözüm yolu olduğuna zerre inanmıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…