Arkadaşımın yalan üzerine evliliği...

Aman dikkat et beddua alma.
Benim sevgili eşim de kandırırdı hep beni.
Her gün hakkım alınacak senden derdim ben de ona.
O da bana havale memuru derdi :)

ben ona ufak tefek yalanlar söylüyorum ama, onu kızdırmak için

mesela bi keresinde bana sordu sen hiç bana yalan söyledinmi dedi
evet söyledim, hemde çok sık dedim
ne gibi yalanlar dedi, bi örnek ver
bende dedim ki hani seni seviyorum diyorum ya..o onlardan biri, ama pembe yalan dedim, gönlünü hoş tutmak için

Bu, sanıldığı kadar münferit bir durum değil artık...

Özellikle uzman "kadın" jinekologların bile resmi web sitelerinden bu konu hakkındaki başarılarını anlattığı ve hatta sağlamlık garantisi verdiği, gazetelerde bu tip sıkıntısı olan genç kızlara ne zaman diktirilmesi gerektiği ile ilgili nokta atışlı bilgilerin çarşaf çarşaf verildiği bir zamanda, cinsel dejenerasyona uğramış genç kızlar, maalesef erkek egemen olan bu toplumda, kızlık zarı operasyonlarına güvenerek, genel-geçer aile değerlerini ve gelecek endişelerini kaybederek evlilik öncesi cinsel birleşmeden sakınmıyorlar.

Sizin yapabileceğiniz hiçbir şey kalmamış artık. Bir arkadaş olarak gereken uyarıyı kararınca yapmışsınız. Gerisi onun vicdan meselesi.

Ancak bu büyük bir sahtekarlıktır ve bu sahtekarlığı yapabilecek biri ile arkadaşlık bağlarınızı devam ettirmemenizi tavsiye ederim.. Bir ömür beraber yaşayıp, çocuklarını büyüteceği ve her sabah uyandığında yüzüne bakacağı adama, kocasına, hayat arkadaşına bu tezgahı yapan birisi, arkadaşlarına da, zora düştüğünde çok çabuk ihanet edebilir.

çok kötü günler geçirdi önceki ilişkisinde yediği darbeden ötürü sürekli'bana sahıp çıktı' diyor zaten.Belkıde öncekı yaşadıklarını görmeseydım bend eçok kati bir şkılde konuşup sılecektım.Ama hayatındakı öncekı o ş.... yüzünden buna mahkum kaldı.bu nedenle sustum onaylamadım ama yolda da bırakmadım onu.Sadece huzursuzluğumu dıle getırdım.Nişanlısınnda bana'nasıl biri' demesınden sonra bu yüküm arttı.Ama hiç bır zaman bu olayla etıketlemedım onu.Yıne söylüyorum onaylamıyorum ama aslada büyük konusmuyorum.

Son düzenleme:

işte bende bunu söylüyorum,evlilik bu ömrü paylaşacağın adama nasıl yapabılrsınki,her baktığında hatırlamaz mısın ? bu nedenle onaylamıyorum ama orayıda gectım artık ,burda okuduklarım sayesınde bu konuyu bır an önce aklımdann cıkarmam lazım

İyi de bu yalan değil ki.
Sen kocanı çoooooooook seviyorsun....

Erkek mantığı bu işte.

Şu an bir sevgilim var, yılları geride bıraktık.Ondan önce de bir tane çıktığım çocuk vardı, hatta ilk sevgilimdi ve sayesinde 4 sene erkeklerden kaçmak durmunda kaldım.

Şu anki sevgilim namus timsali, din ehli geçinmesine rağmen benle ileri gitmeyi talep etmekten hiç çekinmezdi.Bu yüzden aramızda anlaşmazlıklar oldu başta.Çünkü ilk çıktığım hatta deli gibi sevdiğim insandan biraz da böyle talepler yüzünden ayrıldım(talep dememe bakmayın 18 yaşındaydım,çocuk da haklı olarak öpmek falan isterdi ben de tırstım o aklımla, daha ilerisi değil yani)

Şu anki sevgilim kendisinden önceki ilişkimi öğrenince doğal olarak ilişkimin ne boyutta olduğunu da öğrenmek istedi.Ben de eski sevgilimden bazı talepleri yüzünden ayrıldığımı, zaten aramızda hiçbir şey yaşanmadığını söyledm.Ben çok akıllıyım ya, aklımca bir yandan ona "sen de mesafeni ona göre belirle" mesajı veriyorum, nerdeee

Bu laf meğer bunun aklında yer etmiş, bir tartışmamızdan sonra eski erkek arkadaşımın taleplerinin hiç aklından çıkmadığını, bana her baktığında aklına geldiğini çok huzursuz olduğunu, neler yaşadığımızı bilmesinin hakkı olduğunu söyledi.(bundan sonrası hakeret içerir, isterseniz okumayın.)

Şok oldum.Vay d...ü dedim içimden afedersiniz, sen değil misin yakınlaşmaya çalışan?Sen namus timsali misin ki kafana bunlar takıldı?Kaldı ki ben çok utangacım, bu meseleler yüzünden ayrılma eşiğine geldik, benim nasıl bir insan olduğumu çok iyi bilmesi gerekirken kalkıp da bana yüzü kızarmadan bu lafları söyledi ş....siz.Dahası madem böyle düşünüyorsun, kaldıramıyorsun o halde ne diye hala yakınlaşmak istiyorsun?

Tabi o şokla ben bunların hiçbirini diyemediğim gibi bir de üzerine ağladımAyrılmak istedim ama müsade de etmedi.Şimdi her aklıma geldiğinde ifrit olurum

Son düzenleme:

hala birliktesiniz doğru mu anlamışım?

erkek milletini iyice sopalamak lazım,lafları nasılda çarpıtabiliyorlarşimdi ilişkiniz nasıl

çok doğru ve güzel bir yorum

hala birliktesiniz doğru mu anlamışım?

Evet birlikteyiz, bu olayın üzerinden 2 sene geçti bizim ilişkimiz ise 3,5 senelik.Olay tazeyken ben sürekli kavga çıkarma, ayrılma çabasındaydım.Ama aylarca hatasını affettirmeye çabaladı.Ben de affettim ama insanın aklından kolay silinmiyor.

muhakkak aklına gelıyordur ama telafı ettıyse ne mutlu

erkek milletini iyice sopalamak lazım,lafları nasılda çarpıtabiliyorlarşimdi ilişkiniz nasıl

Şu an iyi ama ne yalan söyleyeyim bir çok konuda pusudayım, daha evlenmeye en az 2-3 sene var gibi görünüyor, bunun nişanlılığı,ailelerle tanışması da olacak.İşte o zaman aile içindeki gerçek kişiliğini göreceğim için şimdi çok irdeleyip hayatı kendime zehir etmek istemiyorum.

Adı üzerinde, nişanlılık,iki kişinin birbirini en iyi tanıyabileceği, huyunu kişiliğini en iyi irdeleyebileceği dönem bence.Sevgiliyken ve ailesinden uzakken bir çok erkeğin gerçek yüzünü çok nadir ortaya çıkardığını düşünüyorum

sonrasında aynı taleplerde bulundu mu

doğru düşünüyorsun.sevgiliyken kızları el üstünde tutuyorlar.sonuna kadar ilgi alaka,aile işin içine girince 180 derece deişebiliyorlar

Arkadaşınızla çocuk tencere kapak olmuşlar ne var bunda ?

Hacı hacıyı tekkede,deli deli dakkada bulur derler

Eminim erkek namus abidesidir ve ilk seviştiği kızda sizin kız arkadaşınızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…