- 20 Aralık 2020
- 395
- 493
- 53
- Konu Sahibi MaysaveBulut
-
İyi de neden çocuğa mesaj atıyorsunuz? Tabi cevap vermez.Merhaba,
bir arkadaşım var iş yerinde tanıştık
Bekar ve benden 3 yaş küçük ismine Melis diyelim
Bu arkadaş mekan mekan gezmeye,yüklü paralar ödemeye bayılıyor
Sosyal gece takılmalarını kusana kadar içmeleri seviyor,
Tarzımız, yaşantımız pek uyuşmuyor
Onun çok sosyal olması beni sürekli araması ile süren bir arkadaşlık ama seviyordum yani
Beni de sık sık bu mekanlara çağırdı gitmedim
Arada bir kahve içtik, evime geldi az görüşmemizden şikayetçi idi hep
2 yıldır çeşitli erkek arkadaşları oldu desteklediğim, tanıdığım, desteklemediğim sürekli terkedildi.
1,5 aydır rahatsızım mide. Tiroid vs bu 1 kere aramış 1 kerede watsapptan yazmış napiosun diye ben dönemedim
Arkadaşım daha 2 hafta önce başla biriyle birlikte idi
Sonra
Bunu habersizce terkeden aylarca ağlatan (dinle dinle mahf olmuştum) çocukla bi baktım instada story atmış barışmış (çocuğun hesabından) aaa dedim bu kız hiç akıllanmayacak mı yazdım çocukta maalesef yazmış
Neyse bunu aradım açmadı,
yazdım dönmedi
Aradım aradım açmadı
Özür diledim rahatsızdım falan dedim umursamadı asla açmıyor çocukta beni takipten çıkmış
Siz olsanız napardınız çok sinir
Oldum
Burada hatalısınızaaa dedim bu kız hiç akıllanmayacak mı yazdım çocukta maalesef yazmış
aaa dedim bu kız hiç akıllanmayacak mı yazdım çocukta maalesef yazmış
Hatalı olan siz değil misiniz burda ben mi yanlış anladımMerhaba,
Onun çok sosyal olması beni sürekli araması ile süren bir arkadaşlık ama seviyordum yani
2 yıldır çeşitli erkek arkadaşları oldu desteklediğim, tanıdığım, desteklemediğim sürekli terkedildi.
1,5 aydır rahatsızım mide. Tiroid vs bu 1 kere aramış 1 kerede watsapptan yazmış napiosun diye ben dönemedim
Sonra
Bunu habersizce terkeden aylarca ağlatan (dinle dinle mahf olmuştum) çocukla bi baktım instada story atmış barışmış (çocuğun hesabından) aaa dedim bu kız hiç akıllanmayacak mı yazdım çocukta maalesef yazmış
yazdım dönmedi
Aradım aradım açmadı
Özür diledim rahatsızdım falan dedim umursamadı asla açmıyor çocukta beni takipten çıkmış
Oldum
Görüşmeyiveririm sorun değil de o kadar emeğim hakkım var koca kadın 50 kere aradım sergilediği tavırla benden fazla ayıp etti bir şeyler yazıp engellemek istiyorum
Çocuğuda tanıyorum arkadaşımBurada hatalısınız
Düşüncenizde haklı olsanız bile her doğru her yerde söylenmez,ayıp.
Bırakın kiminle naparsa yapsın ama özellikle mesajla da kimseye böyle şeyler yazılmaz.
Çocuğuda tanıyorum arkadaşım
Ben haklıyım demiyorum 1 yıldır dert dinlediğim için şöyle yaptı böyle yaptı o kadar teselli ver destek ol git barış o yüzden yazdımBir kere aramış bir kere yazmış. Cevap vermeyen sizsiniz. Ne yapsaydı taciz eder gibi art arda arasa mıydı? Normali budur, bir kere ararsın baktın açmıyor, o sana döner diye düşünüp salarsın.
Ayrıca ayıp eden de sizsiniz. Ne diye mesaj atıyorsunuz çocuğa? Ebeveyni misiniz kocaman kadının da akıllanmadı gibi kaba bir üslupla arkasından konuşur gibi millete mesaj atıyorsunuz?
Merhaba,
Sonra
yazdım dönmedi
Aradım aradım açmadı
Oldum
Görüşmeyiveririm sorun değil de o kadar emeğim hakkım var koca kadın 50 kere aradım sergilediği tavırla benden fazla ayıp etti bir şeyler yazıp engellemek istiyorum
sizin gibi insanlarla hayat o kadar zorki. kötülük yapan sizsiniz hala kendinizi haklı görüyorsunuz. sizene barıştıysa????? aynı sizin gibi arkadaşım vardı ne biçim arkadaşlarsınız siz ya. canı yanmış ağlamış üzülmüş dayanamamış barışmış sizeneeee?? dert dünlediniz diye sizin doğrunuzu mu yapmak zorunda???Ben haklıyım demiyorum 1 yıldır dert dinlediğim için şöyle yaptı böyle yaptı o kadar teselli ver destek ol git barış o yüzden yazdım
Arkadaşlarımız bizim uzantılarımız değildir. Hareketlerini kontrol etme hakkımız yok.Ben haklıyım demiyorum 1 yıldır dert dinlediğim için şöyle yaptı böyle yaptı o kadar teselli ver destek ol git barış o yüzden yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?