Ben de gece gün abimi tanımadım. Bu adam niye dik dik bakıyor diyordum iyice dibime girip kızım sen kör müsün deyince ayıldımBunu yazacaktım siz yazmışsınız zaten. Kaç yıllık kocamı tanımadığım oldu benimhatta plakayı okuyamadığım için başkasının arabasına binmeye çalıştım ki bu çok utanç vericiydi
Görmemiş de olabilir gerçekten
yakın bi arkadaşınsa sormalısın bence. ama öyle tanıdık işte diyosan sal gitsinBaşlıktada anlaşıldığı gibi evime gelen çayımı kahvemi içen pandemi dolasıyla fazla kimseyle görüşmedim onlarda görüşmedi. Dün dışarı çıktım arkadaşımı gördüm beni görünce görmezden geldi olduğu yerde yüzünü çevirdi. Benimde yüzünü çevirmesi dikkatimi çekti aaa tanıdık arkadaşım gittim selam verdim konuştum . Çok zoruma gitti kendini saklaması ve konuşmaması . Acaba bu gün arıtayım diyeyim mi ben çok kırıldım senin bana bunu yapmana Allah’ın selamı yani vermediğini yüzüne vursam çünkü bilsin kafasını çevirdiğini . Ben eve gelince anladım o hareketi yaptığını ve çok üzüldüm yada ne yapabilirim
Ya belki cidden görmemiştir. Bana da cok olur gözümün önündekini görmediğim olmuştur.Başlıktada anlaşıldığı gibi evime gelen çayımı kahvemi içen pandemi dolasıyla fazla kimseyle görüşmedim onlarda görüşmedi. Dün dışarı çıktım arkadaşımı gördüm beni görünce görmezden geldi olduğu yerde yüzünü çevirdi. Benimde yüzünü çevirmesi dikkatimi çekti aaa tanıdık arkadaşım gittim selam verdim konuştum . Çok zoruma gitti kendini saklaması ve konuşmaması . Acaba bu gün arıtayım diyeyim mi ben çok kırıldım senin bana bunu yapmana Allah’ın selamı yani vermediğini yüzüne vursam çünkü bilsin kafasını çevirdiğini . Ben eve gelince anladım o hareketi yaptığını ve çok üzüldüm yada ne yapabilirim
Tuhafsınız.Bilsin ama ben onun evine gidecek değilim o kadar evime girdi çıktı . Selam ya çok mu zor . Evlerimiz uzak birbirimizi zor görürüz . Olay unutulmadan söylemek istiyorum.
Bacım uyuyamadım sanki hakaret etti hiç başıma böyle bişey gelmemiş küfür gibi geldi üzüldüm neyseki aradım şimdi de o düşünsünTuhafsınız.
Aradım arkadaşlar bana diyor belim agrıyordu ondan kendimi çevirdim . Acaba seni böyle düşünceye sokan şey nedir Meram ettim ne düşündün de böyle söylüyorsun . Bende dedim beni gördün çevirdin görmeyeyim diye sen yanlış anladın falan dedi.. iyiki aradım ama aptal değilim.Miyop + astigmatım var. Yolda kardeşimi görsem tanıyamam. Gözlük takmadığım için gözümün bozuk olduğunu bilmez çoğu kişi. Sizin gibi düşünüp bana alınan arkadaşlarım varBence arkadaşınızın ya gözü bozuk ya da maskeden dolayı tanıyamadı sizi. Kasten yaptığını düşünmüyorum
Bilerek yaptığına hiç ihtimal vermemiştim, arkadaşınız çok kötü bir yalancıymışAradım arkadaşlar bana diyor belim agrıyordu ondan kendimi çevirdim . Acaba seni böyle düşünceye sokan şey nedir Meram ettim ne düşündün de böyle söylüyorsun . Bende dedim beni gördün çevirdin görmeyeyim diye sen yanlış anladın falan dedi.. iyiki aradım ama aptal değilim.
Aradım arkadaşlar bana diyor belim agrıyordu ondan kendimi çevirdim . Acaba seni böyle düşünceye sokan şey nedir Meram ettim ne düşündün de böyle söylüyorsun . Bende dedim beni gördün çevirdin görmeyeyim diye sen yanlış anladın falan dedi.. iyiki aradım ama aptal değilim.
İnsanın her zaman modu yüksek olmayabilir. Bazen canı konuşmak istemez, o an dalgındır vs. Ben aynı durumu yaşasam çok yakın arkadaşım arayıp böyle hesap sorsa aramızdaki samimiyete güvenerek saçmalama vs deyip durumu izah ederim. Samimi arkadaşım değilse ve arayıp hesap sormaya çalışırsa bir bahane uydururum o an telefonu kapattıktan sonra da unutur geçerim, umrumda olmaz açıkçası. Daha sonrasında da yolda görürsem inadına görmemezlikten gelmeye devam ederim sinir olduğum için. Sizin samimi arkadaşınız mi? Eğer samimi arkadaşınız ise sadece yolda selam vermedi diye size küfür etkisi gibi mi geldi? Eğer böyleyse demekki aranızda başka problemlerde vardır.Bacım uyuyamadım sanki hakaret etti hiç başıma böyle bişey gelmemiş küfür gibi geldi üzüldüm neyseki aradım şimdi de o düşünsün
Böyle davranan, biz bizeyken can ciger olup nedense baskalarinin yaninda yuz vermemeye ve konusmamaya baslayan 35 yillik aile dostumuzun megerse insanlara bizi kotuledigini ogrendik. Insanlara poz yapıyormuş megerse soyledigi laflarin arkasinda duruyormus gibi.Başlıktada anlaşıldığı gibi evime gelen çayımı kahvemi içen pandemi dolasıyla fazla kimseyle görüşmedim onlarda görüşmedi. Dün dışarı çıktım arkadaşımı gördüm beni görünce görmezden geldi olduğu yerde yüzünü çevirdi. Benimde yüzünü çevirmesi dikkatimi çekti aaa tanıdık arkadaşım gittim selam verdim konuştum . Çok zoruma gitti kendini saklaması ve konuşmaması . Acaba bu gün arıtayım diyeyim mi ben çok kırıldım senin bana bunu yapmana Allah’ın selamı yani vermediğini yüzüne vursam çünkü bilsin kafasını çevirdiğini . Ben eve gelince anladım o hareketi yaptığını ve çok üzüldüm yada ne yapabilirim
Beli ağırdıgi halde sokakta gezebiliyor ama selam vermek mi zor geliyormus? Dikkat edin derim.Aradım arkadaşlar bana diyor belim agrıyordu ondan kendimi çevirdim . Acaba seni böyle düşünceye sokan şey nedir Meram ettim ne düşündün de böyle söylüyorsun . Bende dedim beni gördün çevirdin görmeyeyim diye sen yanlış anladın falan dedi.. iyiki aradım ama aptal değilim.
Zaten cnm mesafemi koyarım inşBeli ağırdıgi halde sokakta gezebiliyor ama selam vermek mi zor geliyormus? Dikkat edin derim.
Yok cnm ne problemi eğer kendi açısından varsa bilemem iyi niyetimle selam vermediği halde sordum . Gün yapmıştık mesala haftada 1 görüşürdük problem olsa İnan o an mesafe koyardım ama üzüldüm konuştum rahatladımİnsanın her zaman modu yüksek olmayabilir. Bazen canı konuşmak istemez, o an dalgındır vs. Ben aynı durumu yaşasam çok yakın arkadaşım arayıp böyle hesap sorsa aramızdaki samimiyete güvenerek saçmalama vs deyip durumu izah ederim. Samimi arkadaşım değilse ve arayıp hesap sormaya çalışırsa bir bahane uydururum o an telefonu kapattıktan sonra da unutur geçerim, umrumda olmaz açıkçası. Daha sonrasında da yolda görürsem inadına görmemezlikten gelmeye devam ederim sinir olduğum için. Sizin samimi arkadaşınız mi? Eğer samimi arkadaşınız ise sadece yolda selam vermedi diye size küfür etkisi gibi mi geldi? Eğer böyleyse demekki aranızda başka problemlerde vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?