Boşver . Arayacaksın sen ona , o sana bir şeyler söyleyeceksiniz ve sonrasında daha da uzayacak ve üzüleceksiniz . Hem ne diyecek ki ??? Aaa görmemişim, farketmemişim diyecek . Çünkü ben de aynısını velilere yapıyorum bazenAynen ama aptal olmadığımı yüzüne arıtarak vurmak istiyorum dün akıl edemedim bu gün yapsammmı cnm
İşte başka problem yoksa o halde sırf yolda görüp selam vermedi diye hemen kötü düşünmeyin, saygısızlık olarak nitelendirmeyin. Bazı insanlar vardır o anki ruh halleri ile davranırlar. Sizin canınız sıkkın da olsa konuşursunuz belki ama karşınızdaki öyle değildir belki. Şuan mesela yolda tanıdığım bir arkadaşımı görsem konusamayabilirim, kafamda bambaşka sorunlar var, moralim bozuk. Bunlar geçerli birer sebep. Bu durum sürekli olur, arada başka sorunlar olur o zaman elbette aranızdaki samimiyete göre sorarsınız ama bir kere olmuş bir şeyi kişiliginize yapılmış bir saygısızlık olarak atfetmek, gece uyuyamak sizi epey yorar..Yok cnm ne problemi eğer kendi açısından varsa bilemem iyi niyetimle selam vermediği halde sordum . Gün yapmıştık mesala haftada 1 görüşürdük problem olsa İnan o an mesafe koyardım ama üzüldüm konuştum rahatladım
belki gerçekten görmemiştir bu açıdan niye bakmadınız.Başlıktada anlaşıldığı gibi evime gelen çayımı kahvemi içen pandemi dolasıyla fazla kimseyle görüşmedim onlarda görüşmedi. Dün dışarı çıktım arkadaşımı gördüm beni görünce görmezden geldi olduğu yerde yüzünü çevirdi. Benimde yüzünü çevirmesi dikkatimi çekti aaa tanıdık arkadaşım gittim selam verdim konuştum . Çok zoruma gitti kendini saklaması ve konuşmaması . Acaba bu gün arıtayım diyeyim mi ben çok kırıldım senin bana bunu yapmana Allah’ın selamı yani vermediğini yüzüne vursam çünkü bilsin kafasını çevirdiğini . Ben eve gelince anladım o hareketi yaptığını ve çok üzüldüm yada ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?