Arkadaşımın zoraki evlilik kararı

İyi de kız bütün bunlara rağmen tam gaz devam ediyor ilişikiye... ayıran siz olursanız da sizin kötü olma ihtimaliniz büyük.

Ben fikrimi söyledikten sonrasına karışmazdım. Kendi düşen ağlamaz.

Katılıyorum soylediklerinize ama dinlemiyor görse bile evlenecek modda .
Çocuğu çok koruyor, elini niye tutmuyor hiçbir erkek bu kadar sürede bir kızın elini tutmadan durmaz, hem tek kendi yaşadığı evi , arabası varken sürekli ortam yaratmaya çalışır, cinsellik evlendikten sonra problem olur bence sorun var diyorum. Yok benim bir arkadaşımda böyleymiş diye çocuğu koruyan örnekler veriyor hep

Tabi o da var. Biz nisan karari alınana kadar soyledik yapma diye, artık yorumda bulunmuyoruz, kız hergun arıyor yeni problemlerinden bahsediyor ama yine De dön yapma diyemeyiz, çok uyardik,zaten istemedigimizide biliyor, daha çok ters tepti.
Ama hala inanamıyorum kız nisanlansa daha hiç geri dönmez

iki omzundan tutu ve önce bir silkele kızı
yazık yapmasın etmesin. belki düzelirlerle olmaz bu iş

Kendi arıyor, dert yanıyorsa, yine aradığında madde madde sayın." Adam sana bunu, şunu, şunu da yaptı, hala evlilik yolunda ilerliyorsun.

Eee madem ne olursa olsun evleneceksin sen bu adamla, boşyere kendini germe. Elindekiyle idare etmeyi öğren. Bu yaşa gelmiş, üstelik sana hiç değer vermeyen bir adamı değiştirmen mümkün değil" diyin.

enteresan ya bi insan kendisini bukadar hor goren kucumseyen bi insanin yaninda olmak icin neden bukadar israrci olur.
ilerde olacaklar belli once sozlu siddet sonra bir gun tokat bir gun yumruk oburgun tekme tokat dayak yiyecek muhtemelen adam aldatacakta goz gore gore hayatini mahvetmeye bayiliyo yani arkadasin

Daha evlenmeden sürekli hakaret eden bir adamla neden evlenmek istiyor? 26 yaşında üniv. okuyan bir insan... hani hiç iyi bir huyu yok adamın, nesini beğenmiş arkadaşınız?

Kızı bir tanisaniz o kadar garip ki, işinde cin gibidir, sosyal hayatta etkindir,akıllı çokta güzel kız, ne yapayım ayrılmak istedim olmadı daha yapamam diyor, ben iptal

Daha evlenmeden sürekli hakaret eden bir adamla neden evlenmek istiyor? 26 yaşında üniv. okuyan bir insan... hani hiç iyi bir huyu yok adamın, nesini beğenmiş arkadaşınız?
Sorduk iyi huyu ne neyini beğendin diye dusundu, iyi bir insan dedi birşey diyemedi.
Ya kızlar Allah günah yazmasinda oğlan ben güzelim diyor ya toplanıp dovesim geliyor oglani

yıl olmuş 2017 hala görücü usulü... başka sözüm yok...

yıl olmuş 2017 hala görücü usulü... başka sözüm yok...
Kendileri bulamıyorsa,arkadaşları aileleri görüşmede aracılık yapabilir,bence kötü birşey değil, gorusursun beğendiysen isindiysan görüşmeye devam edersin. Sevebiliyorsan da evlenirsin. Tabi bunların ki başka birşey oldu, görücü usulünün şeyini çıkarttılar, daha sevgili olmadan evlenecekler o kadar da değil

Kızı bir tanisaniz o kadar garip ki, işinde cin gibidir, sosyal hayatta etkindir,akıllı çokta güzel kız, ne yapayım ayrılmak istedim olmadı daha yapamam diyor, ben iptal
bence iki tarafta aile zoruyla evleniyor kimse arkadaslarina bunu aciklayamiyolar

Bence hic karisma.

Kiz oglanin meslegi boyu vs gibi ozellikleri var diye birakmak istemiyor sadece akli karisik.

Kiz istemezse ailesine soyler ben bitirdim evlenmeyecegim nokta der. Universite okuyan kiz.

Ayni olay ev arkadasimda vardi. Tanistirildigi cocugun tek vasfi tip okuyor olmakti. Bize durmadan ailem israr ediyor ben cocugu begenmedim asiri kendini begenmis surekli beni kucumsuyor diyip sikayet ediyordu.

Birgun biz akil verirken ailene soyle olmaz boyle istemedigin biriyle evlenme derken birden cikisti "ailemde hakli bu devirde doktor damat bulmak kolay mi hem bende doktor karisi olacagim varsin cirkin olsun dedi." Biz onun doktor talibini kiskanan kiskanc arkadas konumuna dustuk.

Sonra oglan kiza tekmeyi basti ayri mesele oglan demis ailesine ben bununla evlenmem begenmedim baski yapmayin diye.

Yani karismayin. Universite okuyan kiz ailesine ben evlenmeyecegim demeyide bilir.

Emin olun kiz sikayet ediyordur ama icinde ailesine hak veren bir ses vardir.

Belki de iyi biridir demesinden belli zaten.

Boyle biriyle evlilik yapmamali, bastan sinyaller verilmis zaten.

benim aklima söyle bir sey geldi, bence erkegin ailesi, ogullarinin erkeklerden hoslandigini biliyor ve bu yüzden bi kizla evlendirmeye calisiyor olabilir mi?

yani demislerdir ona da kizla bi tanis belki isinirsin diye bence öyle umuyorlar yani.

Kız da bi zahmet sesini çıkarsın bu ne ya. Ben sinir oldum burdan arkadaşına.

Belki ile olmaz bazı işler...

Evlilik işi hiç olmaz...

İnsan emin olduğu kişiyle bile sonradan ne sorunlar yaşıyor. Şimdiden böyle olan bi adamla evlenmek bile bile lades olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…