Katılıyorum soylediklerinize ama dinlemiyor görse bile evlenecek modda .V
valla bulgular onu gösteriyor 1.bi erkek ben senden güzelim diyor (iğrenç) 2. Kadın gibi en ince ayrıntısına kadar herşeyi eleştiriyor (itici) 3. O kadar zamandır kızın elini bile tutmuyor ki bu imkansız daha ilerisini bile isteyebilirdi sarılmak öpüp koklamak gb bunları yapmıyo bekleyin yakında konu açarsınız arkadaşımın kocası kadınlığa ilgi duyuyor ona yanaşmıyor kendini gizlemek için de evlilik yaptı diye arkadaşınıza bu yorumları okutun
Tabi o da var. Biz nisan karari alınana kadar soyledik yapma diye, artık yorumda bulunmuyoruz, kız hergun arıyor yeni problemlerinden bahsediyor ama yine De dön yapma diyemeyiz, çok uyardik,zaten istemedigimizide biliyor, daha çok ters tepti.İyi de kız bütün bunlara rağmen tam gaz devam ediyor ilişikiye... ayıran siz olursanız da sizin kötü olma ihtimaliniz büyük.
Ben fikrimi söyledikten sonrasına karışmazdım. Kendi düşen ağlamaz.
Oy oy inşallah, yoksa kötü şeyler düşündüğüm adam eniştem olacakiki omzundan tutu ve önce bir silkele kızı
yazık yapmasın etmesin. belki düzelirlerle olmaz bu iş
Kendi arıyor, dert yanıyorsa, yine aradığında madde madde sayın." Adam sana bunu, şunu, şunu da yaptı, hala evlilik yolunda ilerliyorsun.Tabi o da var. Biz nisan karari alınana kadar soyledik yapma diye, artık yorumda bulunmuyoruz, kız hergun arıyor yeni problemlerinden bahsediyor ama yine De dön yapma diyemeyiz, çok uyardik,zaten istemedigimizide biliyor, daha çok ters tepti.
Ama hala inanamıyorum kız nisanlansa daha hiç geri dönmez
Kızı bir tanisaniz o kadar garip ki, işinde cin gibidir, sosyal hayatta etkindir,akıllı çokta güzel kız, ne yapayım ayrılmak istedim olmadı daha yapamam diyor, ben iptalenteresan ya bi insan kendisini bukadar hor goren kucumseyen bi insanin yaninda olmak icin neden bukadar israrci olur.
ilerde olacaklar belli once sozlu siddet sonra bir gun tokat bir gun yumruk oburgun tekme tokat dayak yiyecek muhtemelen adam aldatacakta goz gore gore hayatini mahvetmeye bayiliyo yani arkadasin
Sorduk iyi huyu ne neyini beğendin diye dusundu, iyi bir insan dedi birşey diyemedi.Daha evlenmeden sürekli hakaret eden bir adamla neden evlenmek istiyor? 26 yaşında üniv. okuyan bir insan... hani hiç iyi bir huyu yok adamın, nesini beğenmiş arkadaşınız?
yıl olmuş 2017 hala görücü usulü... başka sözüm yok...Selam kızlar. Uzun zamandir üniversiteden arkadaşım, görücü usulü memleketlisi bir çocukla tanistirildi. Kız 26 Çocuk 28 yaşında, aynı memleketten olmaları ve meslek olarak uygun olması arkadaşıma çok sıcak geldi ve çocuk ilk görüşmede iki hafta sonra dönüş yapsa da görüşmeye devam etti. Çocuk uzun süre yazmıyor o sırada düşünüyorum diyordu.
Sonra bir kaç kez cafede oturup konuştular. Ancak çocuk ilk görüşmeden beri kızla olan boy farkına takılıyor. Hatta ailesini memleketten çağırıyor buraya kızla fiziksel özelliğimiz bir uyuyormu gelin bakın diye. Bunla kalmiyor, kizın kalbini boyu kısa diye (1.50 Boyu Çocuk 1.80 ne yakınmış) surekli kiriyor,bunun üzerine kız ayrılmak istiyor ama çocuk ayrılmıyor. Kıza sürekli saçını beyazladigindan mı boyattin, senin boyun kısa şunu nasil yapıyorsun, sen çok kötü giyiniyorsun, bakimsizssin, ben senden güzelim ( Evet,bir erkek diyor bunu) gibi fiziksel özelliklerine takılıyor, kizin kiyafetlerine takisina herseyine bu tarz yorum yapıyor.( Bunlarla ilgili yorumlarim var ama şuan yazamıyorum)
Nihayetinde, böyle yedi ay geciyor, hiç gezme tozma yok,sürekli böyle hakaret varı sözler, bu arada aileleri tanışmış onlar işi ilerletmiş. Kız çocuktan ayrılıyor o da tamam desede, bir kaç hafta sonra çocuğun ailesinin ısrarıyla yeniden gorusuyorlar, Ancak çocukta bir özür bir affedilme belirtisi yok.
Ama kız hala cocuk yıllardır istediği memleket, meslek,yaş,inanç kriterine uyduğu için şansını zorluyor ve devam ediyorlar. Daha hiç sevgili modunda takılmadan, baristiktan bir hafta sonra çocuk kızın ailesiyle tanisiyor,gidip gelmeler ardından, iki hafta sonra nisan yapılmasına karar veriliyor.
Velhasıl, kız sürekli mutsuz,onu tanıyan herkes hayret ediyor bu duruma, bayağı kendisi zorluyor evlilik için diğerinin sevdiğine dair tek belirti yok. Guzel sözler yok. Elimi asla tutmaz diyor, nisan olsa bile( Tutmayabilir tabi ama kızla kanki modunda oğlan) Arkadaşlarından kimse anlattıklarıyla olumlu düşünemiyor, yapma etme diyoruz. Bizi dinlemek zorunda değil ancak her gün mutsuzum ayrılamıyor um, olmuyor bitmiyor , çocuk iyi biri belki iyi olur diyor. Yedi ayda hiç sevgili gibi olmadan, bir kaç aya evlenecekler ve biz hiçbir şey yapamıyoruz.
Birde sadece hakaret olsa iyiden ben ve bazı arkadaşlar çocukla ilgili çok fena şeyler düşünüyoruz, böyle kızı fiziksel olarak sürekli küçümsemesi,saçına makyajını sivilcesine laf etmesi, kadın modasını iyi takip Edip arkadaşıma akıl vermesi, kendini çok begenmesi,arkadaşıma askerlik arkadaşı muamelesi yapması..
Kendileri bulamıyorsa,arkadaşları aileleri görüşmede aracılık yapabilir,bence kötü birşey değil, gorusursun beğendiysen isindiysan görüşmeye devam edersin. Sevebiliyorsan da evlenirsin. Tabi bunların ki başka birşey oldu, görücü usulünün şeyini çıkarttılar, daha sevgili olmadan evlenecekler o kadar da değilyıl olmuş 2017 hala görücü usulü... başka sözüm yok...
bence iki tarafta aile zoruyla evleniyor kimse arkadaslarina bunu aciklayamiyolarKızı bir tanisaniz o kadar garip ki, işinde cin gibidir, sosyal hayatta etkindir,akıllı çokta güzel kız, ne yapayım ayrılmak istedim olmadı daha yapamam diyor, ben iptal
Selam kızlar. Uzun zamandir üniversiteden arkadaşım, görücü usulü memleketlisi bir çocukla tanistirildi. Kız 26 Çocuk 28 yaşında, aynı memleketten olmaları ve meslek olarak uygun olması arkadaşıma çok sıcak geldi ve çocuk ilk görüşmede iki hafta sonra dönüş yapsa da görüşmeye devam etti. Çocuk uzun süre yazmıyor o sırada düşünüyorum diyordu.
Sonra bir kaç kez cafede oturup konuştular. Ancak çocuk ilk görüşmeden beri kızla olan boy farkına takılıyor. Hatta ailesini memleketten çağırıyor buraya kızla fiziksel özelliğimiz bir uyuyormu gelin bakın diye. Bunla kalmiyor, kizın kalbini boyu kısa diye (1.50 Boyu Çocuk 1.80 ne yakınmış) surekli kiriyor,bunun üzerine kız ayrılmak istiyor ama çocuk ayrılmıyor. Kıza sürekli saçını beyazladigindan mı boyattin, senin boyun kısa şunu nasil yapıyorsun, sen çok kötü giyiniyorsun, bakimsizssin, ben senden güzelim ( Evet,bir erkek diyor bunu) gibi fiziksel özelliklerine takılıyor, kizin kiyafetlerine takisina herseyine bu tarz yorum yapıyor.( Bunlarla ilgili yorumlarim var ama şuan yazamıyorum)
Nihayetinde, böyle yedi ay geciyor, hiç gezme tozma yok,sürekli böyle hakaret varı sözler, bu arada aileleri tanışmış onlar işi ilerletmiş. Kız çocuktan ayrılıyor o da tamam desede, bir kaç hafta sonra çocuğun ailesinin ısrarıyla yeniden gorusuyorlar, Ancak çocukta bir özür bir affedilme belirtisi yok.
Ama kız hala cocuk yıllardır istediği memleket, meslek,yaş,inanç kriterine uyduğu için şansını zorluyor ve devam ediyorlar. Daha hiç sevgili modunda takılmadan, baristiktan bir hafta sonra çocuk kızın ailesiyle tanisiyor,gidip gelmeler ardından, iki hafta sonra nisan yapılmasına karar veriliyor.
Velhasıl, kız sürekli mutsuz,onu tanıyan herkes hayret ediyor bu duruma, bayağı kendisi zorluyor evlilik için diğerinin sevdiğine dair tek belirti yok. Guzel sözler yok. Elimi asla tutmaz diyor, nisan olsa bile( Tutmayabilir tabi ama kızla kanki modunda oğlan) Arkadaşlarından kimse anlattıklarıyla olumlu düşünemiyor, yapma etme diyoruz. Bizi dinlemek zorunda değil ancak her gün mutsuzum ayrılamıyor um, olmuyor bitmiyor , çocuk iyi biri belki iyi olur diyor. Yedi ayda hiç sevgili gibi olmadan, bir kaç aya evlenecekler ve biz hiçbir şey yapamıyoruz.
Birde sadece hakaret olsa iyiden ben ve bazı arkadaşlar çocukla ilgili çok fena şeyler düşünüyoruz, böyle kızı fiziksel olarak sürekli küçümsemesi,saçına makyajını sivilcesine laf etmesi, kadın modasını iyi takip Edip arkadaşıma akıl vermesi, kendini çok begenmesi,arkadaşıma askerlik arkadaşı muamelesi yapması..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?