Öyle tabi . Yalnız okulda beş kişilik gruptur en aktifimiz oydu, akıl danisirdik, mantıklı kararlar verirdi, bağlanmış gibi kiz"çocuk iyi biri belki iyi olur diyor."
denesin görsün o vakit..
belki ile olur mu bu iş,belki ile evlenip kaç kişi mutlu olmuş!
ben olsam bu hakaretlere ortalığı ayağa kaldırmıştım,bir daha gelmeye de yüzleri olmazdı.
Arkadaşın çok pasifmiş.
Madem bağlandı ve istiyor denesin görsün o zaman ..Öyle tabi . Yalnız okulda beş kişilik gruptur en aktifimiz oydu, akıl danisirdik, mantıklı kararlar verirdi, bağlanmış gibi kiz
Bende öyle dusunuyorum aslında, hatta çocuğun fotosunu görüp efemine mı diye soran da oldu,kiz bunu duydu,bizde öyle düşündük birşey demedik hissettirmeye çalıştık sadece olaylar ornekler anlatıp , nafileÇocuk biseksüel falan olabilir mi burda çok konu açılıyor kocam yanaşmıyor bana diye o değilse sevgi sıfır evlenmeden nişanlıyken el ele tutuştuğunda bile yüreğin kıpır kıpır olur ve o an hiç bitmesin aşık olduğun insanın elini hep tutsun ister bence hiç karışmayın arkadaşınız içim endişelenmeniz çok normal ama zarara rızasıyla gidene de merhamet edilmez layık değildir diye bi söz vardır
efemine nedir anlamadımBende öyle dusunuyorum aslında, hatta çocuğun fotosunu görüp efemine mı diye soran da oldu,kiz bunu duydu,bizde öyle düşündük birşey demedik hissettirmeye çalıştık sadece olaylar ornekler anlatıp , nafile
Kadınsı gibi olan erkek demek canım başka birşey diyecektim de,dilim varmıyor demeye :/Ç
efemine nedir anlamadım
valla bulgular onu gösteriyor 1.bi erkek ben senden güzelim diyor (iğrenç) 2. Kadın gibi en ince ayrıntısına kadar herşeyi eleştiriyor (itici) 3. O kadar zamandır kızın elini bile tutmuyor ki bu imkansız daha ilerisini bile isteyebilirdi sarılmak öpüp koklamak gb bunları yapmıyo bekleyin yakında konu açarsınız arkadaşımın kocası kadınlığa ilgi duyuyor ona yanaşmıyor kendini gizlemek için de evlilik yaptı diye arkadaşınıza bu yorumları okutunKadınsı gibi olan erkek demek canım başka birşey diyecektim de,dilim varmıyor demeye :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?