Arkadasimla aram kötü Benim yüzümden

Çok safsın çok,bu kafada gidersen kimse sana saygı duymaz,kız canı isterse barışıyor canı istemezse kaale almıyor sende sanıyorsun dostluktan....

merhaba bence de arkadaşın haklı. Sonuçta hayatımızdaki kişilere güvenmek isteriz. Gerçekten hatayla yaptıysan bir daha böyle bir şeyin yaşanmayacağını ona göstermen gerekir. Ayrıca samimi bir şekilde güzelce kendini açıklayıp özür dilemen gerekir. Ve kötü bir dönemden geçiyormuşsun umarım toparlarsın. Arkadaşlar birbirlerine destek olurlar tabi ama bunaltacak kadar bahsetmeyebilirsin.

Kedi sürüsü gibi niye gidiyorsunuz buluşmaya kardeşinin ne işi var orada. Arkadaşınla da bir daha görüşme bence bir ton laf etmiş sana. Onun sana söylemesi hata senin de abisine söylemen hata

Esin bence siz arkadaşlık etmeseniz mi?
Kız seni sevgilisiyle buluşmak için kullanıyor, sen onun özelini kardeşine söylüyorsun akabinde o sana saydırıyor falan, ne biliyim arkadaşlık etmemeniz daha hayırlı gibi yorumladım.

Konuşacam ben zaten onla kendine çeki duzen vermesini söyliyxen eğer böyle devam ederse bende uzak durması gerektiginide

Onun kardeşine söyledim kendi kardeşime degil onuda o anin rahatlıyla çünkü kardeşine anlatiyo herseyi zaten ben hatamin farkındaydım

Büyüyünce Unutursun, geçer. Patavatsızlığı bırak ama sevilmez sen gibileri, Her zaman dışlanırsın.

E ne yapiyim yoksa bulusamicaklar
Sana ne,sana ne ister buluşurlar ister buluşmazlar ister yatarlar ister öpüşürler sana ne .....Sen bu ilişkinin neresindesin???? Kız hem seni kullanıyor hem sevgilisinin yanında aşağılıyor senin dünya ya gelme sebebin bu kız sevgilisiyle fingirdesin diye ortam mı oluşturmak????Şu hayatta insanların sizi ne yerine ve nereye koyduklarına bakın.Hiç olayları analiz etme,sınır koyma bir duruş yok yazık gerçekten yazık.....

Harikasın konuştum zaten gitmeyeceğim bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…