Arkadaşımla aynı sınıfta olmak istemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Masalafam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2022
33
6
1
25
Tekrardan merhaba. Arkadaşım sürekli kıyafetlerimi giyiyor diye bir yazı yazmıştım çoğu kişi arkadaşlığını kez yada uyar dedi peki arkadaşlığımı kestiğimde aynı okula yazıldım hatta babalarımız aynı sınıfa koyacak bizi nasıl olacak ya acil tavsiyee

Tekrardan merhaba. Arkadaşım sürekli kıyafetlerimi giyiyor diye bir yazı yazmıştım çoğu kişi arkadaşlığını kez yada uyar dedi peki arkadaşlığımı kestiğimde aynı okula yazıldım hatta babalarımız aynı sınıfa koyacak bizi nasıl olacak ya acil tavsiyee

Eski konunuzu bilmiyorum ama aynı sınıfta herkesle arkadaş olmak zorunda değilsiniz hatta normal olan herkesle samimi olmamak 😊

• Beğen
Reactions: Cac
Aynı sınıfta olmanız daha kötü
Sürekli sizin kiyafetlerinizi giyen biri üstelik aynı sinifta hiç çekilmez.
Babanıza söyleyin böyle bir topa girmesin

Ona direk arkadaşlığımızi kestim, seninle görüşmeyecegim demen gerekmiyor canım. Senle görüşmek istediğinde müsait değilim diyebilirsin, aradığında acmayabilirsin. Bi yerden sonra anlayacaktır. Aynı sınıfta olmaniz bu dediklerimi yapmana engel değil ki

• Beğen
Arkadaslıgını kesmis sekilde aynı sınıfta okumus olursun baska ne olabilir ki?
Ya da babana söyle farklı sınıflarda olun.

Babanla konuş, aynı sınıf için değil farklı sınıfta olmanız için çaba harcasın. Sizin arkadaşlığınızda sınır kalmamış, mesafe koysan bile huzursuz olursun

• Beğen
Mesafe , sınırlarını koruyamayan herkes somurulmeye dışlanmaya ve ne yaparsalar yapsınlar yetersizlik değersizlik hissiyle yasamaya5mahkumdur

Babanla konuş sinif ayir .olmazsa konusmazsin lisede de universitede de hep görüşmek istediklerimle görüştüm musait değilim dersin isim var baskasina söz verdim vs ara dediğiniz sey zamanla olur ona da direk sirt dönüp kesme bahane yap biseyleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X