Arkadaşımla eve çıkmak

Can'ım sana bir Öner'im olacak öncelikle aileni kimse için karşına alma ve bu bir arkadaşsa asla yapma derim
* 1. Öner'im samimiyetinize dayanarak senin yerine onunla anlaşabilecek ve yaşamayı kabul edecek başka bir bayan arkadaş bulmasına yardımcı olabilirsin
*2. Öner'im ise siz bu kişiye güvenmemişsiniz daha yolun başında sizi yolmaya meyilli bir izlenim vermiş ki ne parası istiyor diye sorgulamışsınız bence ilk teklifini kabul etmezse şakın destek çıkışta kendini kullandırtma
Söyleyeceklerim bu kadar

Ben bazı konularda ailene katılıyorum.üniversitede ev arkadaslıgı zor.yerine yeni birine bulmasına yardımcı olsan

Çok teşekkür ederim kırılsın istemiyorum.hic ondan çok içim sıkılıyor

Ailene kontrata imza attıgını söylesen yani kızın da zor durumda kalmaması lazım.eger yine de kalmana izin vermezlerse en azından kız yeni ev arkadaşı bulana kadar kontratta imzam var diyerek yardımcı olursun
Yardımcı.olucam.ozel ders veriuordum bıraktım tekrar basliycam sırf bunun için

Peki neden anneannen ve dedenle yaşamak yerine ev arkadaşı?

siz mahcupsunuz da anneniz babaniz rahat olacaklar ki arkasinizi maddi manevi yari yolda birakmayi ve hatalarini maddi acidan telafi etmemeyi dogru goruyorlar.

Arkadaşınız gerçekten zor durumda kalmış arkadaşlığını bitirse bitirir.Yeni ev masraf demek bir sürü masraf çıkabilir ama kombi bozuksa onu ev sahibi yaptırır siz değil sonuçta size ait değil çıkarken yanında götürmeyecek ama şöyle birşey olmuş olabilir mi ev sahibi siz yaptırın kiradan düşelim gibi bunu öğrenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…