- 27 Nisan 2012
- 15.675
- 18.792
- 498
ne zaman sevgilim olsa demişsinizHayır tanıştırmadım
Gerek yok zaten
Bilmiyorum ki
böyle çok çok ısrar mı ediyor birdeZaten yeni ilişki yani niye tanışmak istiyor art niyet seziyorum
Evet haklısın böyle demem gerekben daha tanımadan seni neden tanıştırayım ki de yada başbaşa klamyı tercih ediyoruz de
Aynı yaştayız 30böyle çok çok ısrar mı ediyor birde
bide o ne demek beni kesti falan ne biçim konuşuyorsun deseydiniz keşke
birde çok ısrar falan varsa şüpheli
kaç yaşında arkadaşınız?
Evet son sevgilim için çok ısrar ettiNormal zamanda sık görüşseniz "senin hayatınla ilgili şeylerle ilgileniyor"derdim de, hiç arayıp sormaz diyorsun.
Ben de pek hoşlanmazdım bu meraktan. Sanırım meraksız biriyim ondan tuhaf geldi bana..
Şu an yok kimse
Olunca hep böyle yaptı
Bilmiyorum ondan çok soğudum
Görüşmek istemiyorum
Eski sevgilimi görmüş bir mekanda
Beni kesti seninki baktı bana vs dedi
Söylerken böyle hoşuna gitmiş gibi davranması falan bilmiyorum beni soğuttu kwndinden
Evet son sevgilim için çok ısrar etti
Ben tanımıyorsum onu henüz bu çok saçmaydı ısrarı
Ben çok soğudum bu kızdan
Görmek istemiyorum onu
Bir arkadasım var .çok eski 8 senelik falan
Her gün görüşmesekde arada görüşürüz ederiz .zor zamanlarında hep yanında olduğum biri .
Şöyle birsey var ne zaman sevgilim olsa aşırı derecede ilgileniyor hemen tanışmak vs istiyor birsey diyemiyorum ama normal zamanda aramayan sormayan insan sevgilim olunca hemen arıyor benide tanıştır falan yapıyor ki henüz tanıştırmama gerek olmayan durumlarda
Ben buna çok taktım.kötü niyet mi kıskançlık mı yoksa ben mi büyütüyorum .kıskanç bir yapımda yok aslında ama bir iki hareketi çok rahatsız etti beni
Çok eski arkadasım bitirmeye kıyamadım arkadaslığımızı
Açık açık da söylemedim .kendime düşman etmek istemiyorum.
Ne yapsam şaşırdım kaldım.
Siz ne yapardınız??
Her zaman yanılma payı bırakırım kendimeKendine düşman etmek istemediğine göre baya birşeye şahit olmuş olmalısın.. ben geçen gün 11 yıllık arkadaşımı sildim. Eğer yanlışlarını görüyorsan hiç düşünme sil derim.
Bende öyle yapıcamBuna halk arasında "komşunun tavuğu kaz görünür sendromu" deniyor.. Hiç hoşlanmam bu muhabbetlerden. Bıçak gibi keserim alakamı..
Henüz ben tanımıyordum amayakın arkadas deger verdiğin birini tanımak ister
Bir arkadasım var .çok eski 8 senelik falan
Her gün görüşmesekde arada görüşürüz ederiz .zor zamanlarında hep yanında olduğum biri .
Şöyle birsey var ne zaman sevgilim olsa aşırı derecede ilgileniyor hemen tanışmak vs istiyor birsey diyemiyorum ama normal zamanda aramayan sormayan insan sevgilim olunca hemen arıyor benide tanıştır falan yapıyor ki henüz tanıştırmama gerek olmayan durumlarda
Ben buna çok taktım.kötü niyet mi kıskançlık mı yoksa ben mi büyütüyorum .kıskanç bir yapımda yok aslında ama bir iki hareketi çok rahatsız etti beni
Çok eski arkadasım bitirmeye kıyamadım arkadaslığımızı
Açık açık da söylemedim .kendime düşman etmek istemiyorum.
Ne yapsam şaşırdım kaldım.
Siz ne yapardınız??
Söyledim zatenBen art niyet göremedim.
Sırf bu yüzden arkadaşlığınız bitirilmez,hele ki 8 yıl gibi bir süre geçmişse üstünden.
Belliki ilişkillerinizi merak eden bir tip tanıyıp kaynaşmak istiyor.
Henüz yeni ise ve o an tanıştırmanız uygun değlse sizde sevgilinizden bahsetmeyin ilişkiniz oturana kadar.
Yada daha çok yeni şuanda tanıştıramam diyip açık açık konuşabilirsiniz.
8 yıllık arkadaşınızla mı ?Söyledim zaten
İstemiyorum artık karar verdim görüşmek istemiyorum onla
Her zaman yanılma payı bırakırım kendime
Ondan silmedim ama son olaylar midemi bulandırdı..
Gorusme bence de.Söyledim zaten
İstemiyorum artık karar verdim görüşmek istemiyorum onla
İstersen 18 yıllık olsun8 yıllık arkadaşınızla mı ?
Aynen ya konduranıyorsun yok diyorsun bu kadar hain bu kadar kötü olamaz bir insanBende öyle yaptım senelerce :) yanılıyorum diye düşünüp konduramıyordum ama şimdi keşke diyorum daha önce silseymişim. Hiç değmez. Ki senin arkadaşın da bariz seninle şey yarıştırıyor yazmiyim ban yerim :))
Ne demek eski sevgilin bana bakıyordu kesti beni filan. Çok çirkin şeyler.
Aynen ya konduranıyorsun yok diyorsun bu kadar hain bu kadar kötü olamaz bir insan
Ama karşıma geçip gülerek beni kesti falan demesi ki birden fazla kez çok yaraladı beni
Yok istemiyorum bu kızı ben fazla iyi niyet saflık oluyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?